USA – Bělorusko 2:5 (kon.) | Česko – Francie 5:1 (kon.) | Finsko – Slovinsko 4:0 (kon.)
Švédsko – Německo 4:3 (kon.)
konec
USA
2:5 (0:0, 1:3, 1:2)
Bělorusko
Čtvrtek 07.05.2015, 16:15 • ČEZ Aréna, Ostrava • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    Alexej KALJUŽNYJ - 2:5

     
    48:23
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Další hrubka americké obrany! Alexej Kosticyn poslal do samostatného nájezdu ALEXEJE KALJUŽNÉHO, který zakončil mezi Campbellovy betony – 2:5. Asistence: Andrej Kosticyn a Jevgenij Lisovec.
    Torey KRUG - 2:4

     
    45:35
    USA právě vstřelilo branku!
    Američané v přesilovce snižují! Dělovka TOREYHO KRUGA od modré čáry zapadla pod břevno Lalandovy svatyně. Obránce Bostonu Bruins využil clony, přes kterou gólman Běloruska nic neviděl. Asistence: Jack Eichel a Trevor Lewis.
    Alexej KALJUŽNYJ - 1:4

     
    41:15
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Američané prohrávají už 1:4 a míří za první bodovou ztrátou na turnaji! ALEXEJ KALJUŽNYJ chtěl přihrávat na zadní tyč, kde čekal Stěpanov a kotouč si do vlastní sítě srazil Ben Smith, jenž vymetl horní růžek Campbellovy klece. Asistence: Andrej Kosticyn a Ivan Usenko.
    Brock NELSON - 1:3

     
    37:31
    USA právě vstřelilo branku!
    Poprvé se prosazují i Američané! Bělorusové nedokázali vyhodit a ke kotouči se na modré dostal Jack Eichel. Talentovaný útočník projel až před branku a naservíroval kotouč na vzdálenější tyč BROCKOVI NELSONOVi, jenž zakončoval do prázdné – 1:3. Asistence: Jack Eichel.
     
    36:06
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Je to 0:3 pro Bělorusko! Američané si nepohlídali ALEXANDERA KITAROVA, který naskočil na led z trestné lavice. Ten obdržel přihrávku od Sergeje Kosticyna a z pravé strany se řítil proti brance USA. Campbell jeho první střelu ještě vyrazil, ale dorážku už pokrýt nemohl. Asistence: Sergej Kosticyn.
    Alexander KITAROV - 0:3

    Arťom VOLKOV - 0:2

     
    33:01
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Obrovská radost běloruských fanynek! Američané za svými zády nechali úplně osamoceného ARŤOMA VOLKOVA, který svůj únik zakončil ranou do levého horního růžku, tedy do podobného místa, kam o chvilku dříve zamířil i Gavrus – 0:2. Asistence: Sergej Kosticyn.
    Arťom VOLKOV - 0:2

     
    31:11
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Tohle byla parádní pasáž! Nejprve se Andrej Kosticyn s Kaljužnym řítili do přečíslení 2 na 1. Poté se zase běloruskou obranu snažil vymíchat Larkin. Právě po této akci se hra opět rychle otočila na druhou stranu a ARTUR GAVRUS z pravého kruhu vymetl levou šibenici Campbellovy svatyně. Asistence: Jevgenij Lisovec a Ilja Šinkevič.
    Artur GAVRUS - 0:1

    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 38. Nelson (Eichel), 46. Krug (Eichel, Lewis) – 32. Gavrus (Lisovec, Šinkevič), 34. Volkov (S. Kosticyn), 37. Kitarov (S. Kosticyn), 42. Kaljužnyj (A. Kosticyn, Usenko), 49. Kaljužnyj (A. Kosticyn, Lisovec)


    USA: Campbell (Hellebuyck) – Faulk (A), Krug, Jones, Reilly, Murphy, Moore Jr., Redmond, Gardiner – Bonino, Morin, Lee – Smith, Vesey, Arcobello – Eichel, Lewis (A), Nelson – Larkin, Hendricks (C), Sexton. Trenér: Todd Richards
    Bělorusko: Lalande (Brikun) – Usenko, Korobov, Stasenko, Jevenko, Šinkevič, Lisovec, Ustiněnko – Kaljužnyj (C), Kosticyn A., Kosticyn S. – Drozd, Stas, Gavrus – Kulakov, Stěpanov, Kovyršin – Demkov, Jefimenko, Kitarov – Volkov. Trenér: Dave Lewis

    Rozhodčí: Olenin, Gofman (oba RUS) – Lederer (CZE), Schrader (GER)

    Diváci: 6648
    bahis siteleri