Košice – Trnava 1:0 (kon.) | B. Bystrica – Dunajská Streda 0:1 (kon.) | Ružomberok – Podbrezová 2:0 (kon.)
Senica – Trenčín 0:4 (kon.) | Myjava – Slovan Bratislava 3:6 (kon.)
konec
MFK Košice
1:0 (0:0)
FC Spartak Trnava
sk Pátek 08.05.2015, 16:30Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:30.
     
    Vážení športoví priaznivci, vítam vás pri v poradí 29. kole Fortuna ligy, v ktorom si sily zmerajú MFK Košice a FC Spartak Trnava.

    MFK Košice si dlhodobo drží svoj štandard a v tabuľke okupuje priebežnú 8. priečku. Košičania si ju vystrieľali za 9 víťazstiev a 6 remíz, pričom žlto-modrí nebodovali v štrnástich prípadoch. Košičania sa skóre pýšiť nemôžu, to je totiž v ich prípade nepriaznivé – 35:46. Paradoxom je, že hoci odohrajú Košice s Trnavou 29. kolo ligy, domáci už 29 zápasov odohraných majú. Dôvodom je predohrávka 30. kola na pôde Ružomberka.

    Posledné tri zápasy MFK Košice:
    DAC Dunajská Streda – MFK Košice 1:1
    MFK Košice – ŠK Slovan Bratislava 2:1
    AS Trenčín – MFK Košice 1:0

    FC Spartak Trnava môže byť s doterajšími výkonmi spokojná. Trnavčania totiž získali dovedna v 28 stretnutiach až 47 bodov, z trojbodového zisku sa tešili hráči hostí trinásťkrát, z jedného bodu osemkrát. V siedmych stretnutiach Trnava nebodovala vôbec. V prospech hostí vraví aj skóre, 43:24.

    Posledné tri zápasy FC Spartak Trnava:
    AS Trenčín – FC Spartak Trnava 1:0
    FC Spartak Trnava – ŽP Šport Podbrezová 3:1
    FC Spartak Trnava – MFK Ružomberok 2:1

    Oba celky sa už v aktuálnej sezóne dvakrát stretli. Bilancia je pritom mimoriadne vyrovnaná. Ako Košice, tak aj Trnava, totiž dokázali vyhrať zhodne, po jednom stretnutí. Zatiaľ čo žlto-modrí si so súperom poradili pomerom 2:0, Trnava porazila Košice 3:1. Zaujímavosťou je, že z výhry sa tešil vždy domáci celok. Bude tomu tak aj v tomto prípade?
     
    -31
    Úvodné zostavy:

    MFK Košice: Tofiloski – Huk, Dimun, Pačinda, Šinglár (C) – Žebík, Tóth, Diaby, Viazanko – Djordjevič, Haskič.
    Náhradníci: Ružinský – Pavúk, Vancák, Gáll, Ndiaye, Jonec, Kubík.

    FC Spartak Trnava: Kelava – Tóth, Nikolič, Greššák, Janečka (C) – Čonka, Nascimento, Sabo, Casado – Vlasko, Sládek.
    Náhradníci: Strapák – Bortel, Vyskočil, Hlinka, Vojtuš.

    Rozhodca: Samotný – Balko, Pozor – Kačenga.
     
    Vážení športoví priaznivci, ešte raz vás vítam pri zápase medzi MFK Košice a FC Spartak Trnava, ktorý sa nám začne o 10 minút. V Košiciach panuje od rána futbalové počasie, ručička teplomera ukazuje aktuálne 19 °C a slnkom zaliaty štadión Lokomotívy sa už teší na úvodný výkop. My vám zo zápasu prinesieme podrobný textový prenos, ak teda nemôžete byť priamo na štadióne, ostaňte s nami!
     
    -2
    Hráči oboch celkov už prichádzajú v sprievode rozhodcovskej trojice na hraciu plochu. Domáce Košice dnes nastúpia v tradičných žlto-modrých dresoch, hostia z Trnavy si priniesli bielu sadu dresov. My si ešte počkáme na úvodné ceremónie, po ktorých už úvodnému hvizdu nebude nič brániť.

    Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    O úvodný výkop sa postarala Trnava. Jej hráči na nič zbytočne nečakali a vydali sa na útočnú polovicu, tam ale v úvodných sekundách nič nevymysleli.
     
    1
    Hostia sa ale veľmi rýchlo vrátili na útočnú polovicu, kde kombinovali pri ľavej postrannej čiare. Následne odtiaľ ešte letel do vápna center, vo vzduchu ale vládol Tofiloski.
     
    2
    Až teraz sa domáci dostali k lopte, avšak len po nepresnosti na strane jej súpera. Košičania vhodili guľatý predmet späť do hry, smerom dopredu ale boli bezzubí.
     
    3
    Hlavný arbiter ešte upozorňoval po jednom hráčovi z oboch celkov, zrejme tam prišlo k nejakému nie príliš férovému súboju, zatiaľ hráme bez karty.
     
    3
    Na zemi teraz ostal ležať Erik Sabo, to si ale domáci nevšimli a v útočnej akcii pokračovali. A mohol byť z toho aj úvodný gól, po krátkej kombinácii vo vápne na poslednú chvíľu odvrátil jeden z hostí.
     
    4
    S pokusom Žebíka si Kelava poradil, Trnava môže v pokoji rozohrať.
     
    5
    Hosťom to ale teraz podľa ich plánov nevyšlo. Trnava to skúšala dlhým nákopom až na útočnú polovicu, v priestore pokutového územia stál však len osamotený Tofiloski, ktorý loptu bez problémov skrotil.
     
    5
    Hostia sa ale na útočnú polovicu rýchlo vrátili, nie však na dlhšiu dobu. Košičania pôsobia v obrane veľmi dobrým dojmom.
     
    6
    Janečka sa snažil niečo vymyslieť pri pravej postrannej čiare, kde sa technickým spôsobom snažil zbaviť dvojice súperových futbalistov. To sa mu ale, pochopiteľne, nepodarilo.
     
    7
    Na druhej strane sa do šance rútil Haskič, ktorý si loptu ale zbytočne predkopol a o loptu napokon v súboji s Nikoličom prišiel.
     
    8
    Košičania si ale aj napriek tomu dokázali vybojovať ďalší rohový kop.
     
    8
    Z kopačky Pačindu neletel vôbec zlý center, v priestore stredu bránky sa za loptou naťahovali až dvaja hráči v žlto-modrom, našťastie pre Trnavu ale guľatý predmet nezasiahli.
     
    9
    Hostia chceli založiť útočnú akciu, ešte na ich polovice ale Košice faulovali. Nepriamy kop pre Trnavu.
     
    9
    Center na útočnú polovicu adresáta nenašiel, naopak, domáci ho dokázali odvrátiť a pred šestnástkou za ním ešte šprintoval Diaby, prito tomu vybehol výborne Kelava, ktorý loptu chytil.
     
    10
    Oumar Diaby stál následne v ofsajde.
     
    11
    Haskič sa teraz zrazil na vlastnej polovici s jedným z hostí, obaja kohúti sa ešte chvíľu s nepríjemným výrazom v tvári chytali za nohy, našťastie ale budú v poriadku.
     
    11
    Tak napokon nie? Haskič sa síce zapojil do hry, pri prvom dotyku s loptou ale opäť padol na zem a bude musieť byť ošetrený!
     
    12
    S Haskičom to nevyzerá vôbec dobre a v sprievode lekárov už schádza z ihriska. Jeho ďalší zásah do zápasu je nejasný.
     
    13
    Diaby sa teraz rútil na Kelavu, ktorý loptu mal na kopačke, avšak s rozohrávkou dlho váhal. Našťastie pre Trnavu, Kelava odkop aj so šťastím zvládol.
     
    13
    Domáci sú však teraz smerom dopredu veľmi aktívni, z veľkého uhla zakončoval mladík Dimun, s jeho strelou si ale Kelava dokázal poradiť.
     
    14
    Aj Trnava teraz ukázala, prečo bojuje o futbalovú Európu. Sládek si teraz vymenil loptu s Vlaskom, center ale napokon neprišiel. Hostia však vybojovali priamy voľný kop.
     
    15
    Vlasko centroval do stredu vápna, tam ale nestál ani jeden z hostí a domáci bez problémov odvrátili.
     
    16
    Košičania dlho kombinovali na vlastnej polovici, odkiaľ následne loptu zaviezli za stredový kruh. Tam prišiel center, avšak na ten boli domáci prikrátki.
     
    16
    Ani pred šestnástkou Košíc sa ale nič nedeje. Domáci tam boli nepríjemne napádaní trojicou súperov, aj preto to zahrali na istotou cez Tofiloskeho.
     
    17
    Na ihrisku sledujeme pokojný futbal s minimom šancí, optická prevaha je na strane hostí, tí sa ale s loptou na útočnej polovici zatiaľ dlhšie neohriali.
     
    18
    Domáci fanklub sa teraz prezentoval pekným gestom, keď si uctil pamiatku futbalového fanúšika z Poľska, ktorý prišiel len pred pár dňami o život.
     
    18
    Haskič sa teraz pekne uvoľnil na pravej strane pokutového územia, odkiaľ ešte posielal akýsi strieľaný center, ktorý Kelava vyrazil!
     
    19
    Žltú kartu dostáva Cleber Silva Nascimento (FC Spartak Trnava).
     
    19
    Na druhej strane Trnava nič nevymyslela.
     
    20
    Hrá sa teraz zo strany na stranu, ani jeden z celkov si nedokáže vypracovať súvislejší tlak, tobôž nie zakončený strelou.
     
    21
    Žltú kartu dostáva Zoltán Žebík (MFK Košice).
     
    22
    Greščák musel byť po zákroku Žebíka dlhšie ošetrovaný a z ihriska síce krivkajúc schádza, pravdepodobne ale bude v poriadku.
     
    23
    Z následného priameho voľného kopu Trnava nevymyslela nič. Lopta totiž zamierila k bránke Tofiloskeho, avšak táto strela presná nebola.
     
    24
    Na druhej strane útočné chúťky domácich futbalistov, tento center bol ale zbytočne pridlhý a Pačinda ho aj napriek enormnej snahe spracovať nedokázal.
     
    25
    Za sebou máme už 25 minút hry, hrá sa stále bez gólov. Hoci hrá Trnava s loptou častejšie, paradoxne, najväčšiu šancu na otvárací presný zásah mal domáci Haskič.
     
    26
    Obrovská šanca domácich! Dimun sa dostal v pokutovom území k lopte, ktorú si ešte predkopol a následne sa do nej poriadne oprel, do jeho strely sa na poslednú chvíľu vrhol jeden z obetavých hostí!
     
    27
    Tak domáci mohli ísť do vedenia. Na druhej strane sa o podobnú akciu snažila aj Trnava, Nikolič bol ale pred šestnástkou osamotený a loptu tak nemal komu posunúť.
     
    28
    Po nepresnostiach hostí môže Tofiloski hru upokojiť a v pokoji rozohrať.
     
    29
    Košice chcú byť úderné a vyťažiť z minima maximum, tentokrát tomu ale tak nebude. Domáci si síce vpredu nerozumeli, neďaleko stredového kruhu ale loptu po faule jedného z hostí získali poľahky späť.
     
    30
    A ďalšia nepresnosť domácich. Tí sa teraz zbytočne nechali zatlačiť k postrannej čiare, kde o loptu prišli a vhadzovať tak môže Trnava.
     
    31
    Hostia kombinovali v blízkosti deliacej čiary, loptu si na malom území stiahol Sabo, ktorý bol faulovaný. Hostia rýchlo rozohrali a lopta sa dostala ku Nascimentovi, ktorého nepríjemný pokus sa stočil tesne vedľa pravej žrde Tofiloskeho bránky.
     
    32
    Domáci si teraz zbytočne komplikujú život, Huk chyboval v obrane, s čím Tofiloski absolútne nerátal a lopta cez neho prepadla, jeden z hostí ale tiesnený napokon zakončiť nedokázal.
     
    33
    Tak Košice teraz na malý moment poľavili v obranných radoch a aj keď sa opticky zdalo, že majú všetko pod kontrolou, nebolo tomu tak. Našťastie pre žlto-modrých gól nepadol.
     
    33
    Pozrime sa ale na opačnú stranu ihriska, kde šprintoval do šance Diaby, ktorý ešte v pokutovom území hľadal spoluhráča. To sa mu ale nepodarilo.
     
    34
    Uf, tak toto mohol byť gól minimálne mesiaca! Pačinda sa ešte dostal k lopte, za pokutovým územím vyslal pokus, ktorý najskôr vyzeral ako nepresný, následne sa ale ešte stočil vo vzduchu a padal smerom nadol. Lopta napokon skončila na brvne Kelavovej bránky!
     
    35
    Tak so šancami sa nám teraz roztrhlo vrece, sledujeme naozaj veľmi kvalitný futbal.
     
    36
    Aj rýchly Tóth sa teraz pozrel na útočnú polovicu, s loptou ešte mohol chvíľu pobehnúť, spätnou prihrávkou ale hľadal Haskiča, ktorý na loptu nedočiahol.
     
    36
    Na druhej strane ihriska v ofsajdovej pozícii nachytaný Nascimento.
     
    37
    Šinglár to teraz nemyslel vôbec zle, keď chcel poslať nečakaný center, na poslednú chvíľu sa pred ním ale zjavil Vlasko, ktorý situáciu upokojil.
     
    38
    Ofsajd domácich.
     
    38
    Domáci mohli ísť do vedenia! Z hranice pokutového územia sa teraz do lopty oprel Oumar Diaby, ktorý to skúšal strelou k vzdialenejšej žrdi a nepálil vôbec zle! Lopta len tesne míňa bránku Kelavu, ktorý sa po lopte márne naťahoval.
     
    39
    Na opačnej strane nepresnosti Trnavy. Tak hostia teraz len so šťastím odolávajú atakom súpera.
     
    40
    Mohla to byť ďalšia – a azda aj gólová šanca Košíc, jeden z ci hráčov bol ale teraz zbytočne prirýchly a stál v ofsajdovej pozícii.
     
    41
    Vlasko teraz v súboji stiahol Haskiča na zem, zaslúžená žltá karta.
     
    42
    Domáci síce priamo Kelavu neohrozili, ešte však budú zahrávať rohový kop, po ktorom môže padnúť úvodný gól v zápase.
     
    43
    Tak toto boli ďalšie zaujímavé momenty. Pačindov center Kelava vyrazil priamo pred seba, lopta zaletela do vzdialenosti asi 30 metrov od bránky hostí, aj napriek tomu to ale Viazanko vyskúšal a jeho nepríjemný strelecký pokus nad ležiacim Diabym Kelava aj so šťastím odvrátil na roh.
     
    44
    Druhý roh už pre hostí nebezpečný nebol. Domáci ale ešte ostali pri lopte, následne prišiel nevydarený center Viazanka a mohol byť z toho prvý gól. Pred Kelavom totiž lopta poskočila a gólman hostí ju s problémami skrotil.
     
    45
    Tak to je neuveriteľné, čo sa deje v závere prvého polčasu. Do ďalšej "tutovky" sa rútil Oumar Diaby, ktorý si loptu fantasticky spracoval a následne v súboji s Kelavom, ktorý vybehol na hranicu pokutového územia, neuspel.
     
    45
    Nadstavovať sa budú dve minúty.
     
    45+1
    Superšanca Trnavy, lopta sa v pokutovom území dostala k Sabovi, ktorý preveril Tofiloskeho. Ten skvelým zákrokom podržal Košice! Roh pre Trnavu.
     
    45+2
    Z toho ale hostia nedokázali vymyslieť nič, sledujeme posledné sekundy prvej časti hry.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Štatistiky po prvom polčase:
    Góly: 0:0
    Žlté karty: 1:2
    Červené karty: 0:0
    Strely na bránku: 3:0
    Strely mimo bránky: 2:3
    Rohové kopy: 4:2
    Ofsajdy: 3:1
    Voľné kopy: 5:11
     
    Máme za sebou mimoriadne zaujímavý prvý polčas, v ktorom síce hostia dlho držali súpera na dištanc od svojej bránky, aj napriek tomu si ale Košice dokázali vypracovať azda 5 gólových šancí. Vďaka Kelavovi všal gól nepadol. V záverečných sekundách mohli ísť do vedenia aj hostia, Sabov pokus ale Tofiloski fantasticky vytesnil.

    Druhý polčas sa začne približne o 17:34.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    O úvodný výkop druhého polčasu sa postarali domáci futbalisti, ktorí chceli okamžite založiť útočnú akciu, popri pozornej obrane súpera sa im to ale nepodarilo.
     
    46
    Oba celky vstúpili do druhého polčasu bezo zmien na trávniku, to teda znamená, že ako Košice, tak aj Trnava môže využiť ešte tri striedania.
     
    47
    Trnava teraz pri lopte na útočnej polovici, center z kopačky Nascimenta sa v pokutovom území ešte poriadne poodrážal, našťastie pre domácich, jeden z hostí nedokázal loptu spracovať podľa svojich predstáv a nezakončil.
     
    48
    Hostia v úvode druhej časti hry aktívnejší, domáci ich ale od lopty napokon dokázali odstaviť a budú môcť v pokoji rozohrať.
     
    49
    Ani Košičania ale smerom dopredu nič nevymysleli. Žlto-modrí ale loptu vhodia späť do hry a v útočnej akcii budú pokračovať.
     
    50
    Zaujímavý moment, Viazanko posielal do vápna nebezpečný center, ku ktorému sa dostal Diaby, našťastie pre Trnavu je ale spracovať nedokázal. S jeho zakončením po zemi tak Kelava problém nemal.
     
    51
    Aj na druhej strane sme sledovali zaujímavú situáciu, Vlasko už nemal priestor na spracovanie a bez váhania pálil k vzdialenejšej žrdi. Presný ale nebol.
     
    52
    Vzrušenie na strane domáceho fanklubu bola zbytočná, Viazankov pokus síce mieril medzi tri žrde, zvlášť nebezpečný ale nebol.
     
    52
    Tóth teraz bojoval o loptu medzi trojicou hráčov Trnavy a vybojoval priamy voľný kop.
     
    53
    Košice dali gól!
    Domáci idú do vedenia! V čase, keď už sa zdalo, že Košice v pokutovom území nič nevymyslia, sa lopta odrazila k Viazankovi a MIROSLAV VIAZANKO strelou odrazenou od žrde rozvlnil sieť za Kelavom
     
    54
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Martin Tóth, prichádza Marek Hlinka.
     
    55
    Tak teraz sú na ťahu hostia. Tí si to uvedomujú a pri hre s loptou si dávajú veľký polčas, druhý inkasovaný gól by totiž mohol znamenať definitívne K.O.!
     
    56
    Haskič má na tvári krvavú stopu a v hre pokračovať nemôže, bude tak musieť byť ošetrený za postrannou čiarou.
     
    56
    Vráťme sa však k dianiu na trávniku. Tam sa k lopte dostal po prvýkrát striedajúci Hlinka, ktorý chcel prekvapiť Tofiloskeho z veľkej diaľky, jeho zakončenie ale nebezpečné nebolo.
     
    57
    Pripravuje sa druhé striedanie na strane hostí.
     
    58
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Matúš Čonka, prichádza Jakub Vojtuš.
     
    58
    Janečka hostí hľadal oblúčikom Sládeka, proti tomu ale na výbornú jeden zo stopérov Košíc. Trnava bude vhadzovať.
     
    59
    Hrá sa teraz zo strany na stranu, lopta končí často za postrannou čiarou, toto plynulej hre rozhodne nepomáha.
     
    59
    Obrovská šanca Košíc, ktoré druhý gól nepridali. Pred Kelavom sa opäť ocitol osamotený Viazanko, s jeho zakončením si tentokrát gólman hostí fantasticky poradil! Roh pre Košice.
     
    60
    Center zaplával len na hlavy hostí a hoci sa následne dostala k jednému z domácich futbalistov, ten pálil len veľmi, veľmi vysoko.
     
    60
    Žltú kartu dostáva Peter Sládek (FC Spartak Trnava).
     
    61
    Trnava kombinovala na polovici súpera, Sládek chcel následne využiť malú dieru v obrane Košíc. To sa mu ale nepodarilo, strela dobre zrazená a Tofiloski nemal problém zakročiť.
     
    62
    Trnava si vybojovala priamy voľný kop, ktorá bude zahrávať zo zaujímavej vzdialenosti!
     
    63
    Priamy voľný kop zahrával napokon Erik Sabo, ktorý zakončoval priame, jeho strela ale presná nebola.
     
    64
    A domáci sa teraz nemajú kam ponáhľať. Tofiloski v kľude rozohral, jeho spoluhráči následne zbierali cenné sekundy pri autovom vhadzovaní.
     
    64
    Faul aj zo strany Trnavy, aj Košice sa môžu dostať do gólovej šance.
     
    65
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Peter Sládek, prichádza Martin Vyskočil.
     
    65
    Pačindov ťažký center na hlavy hostí sa gólom skončiť nemohol. Pačinda sa ešte pri zahrávaní pošmykol, to ale na veci nič nemení.
     
    66
    Diaby sa teraz poriadne hnevá na hlavného arbitra Samotného, ale zbytočne. Nedovolený zákrok tam rozhodne bol.
     
    66
    Trnava zahrávala priamy voľný kop prihrávkou po zemi, následný strelecký pokus bol zrazený a hoci chceli hostia v hre pokračovať, postranný rozhodca im to nedovolil.
     
    67
    Hra sa teraz pomerne často prerušuje, vidíme viacero faulov i vhadzovaní na oboch stranách ihriska. Domáci teraz zahrávali nepriamy kop, po ktorom sa ale dopustili útočného faulu.
     
    68
    Košice sa nemajú kam ponáhľať a posielajú len propagačné centre. Samotný teraz ešte upozornil hráčov z oboch tímov, ktorí si tam potrebovali niečo vysvetliť. Žltá karta ostala tentokrát vo vrecku.
     
    69
    Nie však na dlhší čas. Faulom sa previnil kapitán domácich, Šinglár.
     
    70
    Do konca stretnutia ostáva 20 minút, ak samozrejme nerátame aj prípadný nadstavený čas.
     
    70
    Tak ani striedajúci Vyskočil sa žltej karte nevyhne.
     
    71
    Trnava hrá na vlastnej polovici a hoci je pri lopte, rovnako ako v prvom polčase, častejšie, nedarí sa jej dostať do vážnejšej šance. Ak chcú hostia pomýšľať na bodový zisk, na svojej hre musia niečo zmeniť.
     
    72
    Diaby teraz vybojoval pri postrannej čiare autové vhadzovanie, to ale Košice nezahrali podľa ich predstáv. Haskič loptu vo vápne nespracoval.
     
    73
    A séria vhadzovaní spoza bočnej čiary pokračuje aj na strane domácich Košíc. Ich hráči teraz zabojovali na zemi a následne loptu preniesli na útočnú polovicu, kde hasil problémy Nikolič.
     
    73
    Domáci tak budú zahrávať rohový kop.
     
    74
    Šinglárov skvelý center na vzdialenejšiu žrď našiel úplne voľného Huka, ktorý teraz zbytočne váhal a nezakončil. O loptu tak prišiel.
     
    75
    Djordjevič teraz zatiahol ručnú brzdu – a to aj za celu žltej karty.
     
    76
    Viazanko teraz stál v ofsajde, ktorý bol napokon aj odpískaný. Kelava si ešte niečo potreboval vysvetliť s hráčom domáceho celku, čo sa domácim fanúšikom rozhodne nepáčilo. Aj takéto momenty ale k futbalu patria.
     
    76
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Nermin Haskič, prichádza František Pavúk.
     
    77
    Po prvýkrát tak striedali aj domáci, ktorí z hry stiahli dnes aktívneho Haskiča. Ten mal azda dve gólové šance, ani jednu ale nepremenil.
     
    78
    Tofiloski sa teraz pustil do vzdušného súboja s jedným zo súperov a toto vyzerá poriadne nepríjemne, vo vzduchu prišiel faul na gólmana domácich, s ktorým to teraz nevyzerá vôbec dobre!
     
    79
    Tofiloiski má pravdepodobne problém s rukou, na ktorú dopadol.
     
    79
    Tofiloski sa chytal za rameno, v hre ale bude po krátkom ošetrení pokračovať. To je pre domácich jednoznačne dobrá správa.
     
    80
    Dnešné stretnutie sleduje 1560 divákov.
     
    81
    Erik Sabo to teraz nemyslel vôbec zle a bojoval medzi trojicou protihráčov o loptu, ktorú napokon takmer aj získal do vlastnej moci. Nanešťastie pre hostí, na zem sa včas hodil Šinglár.
     
    81
    Útočný faul Trnavy, domáci zbierajú cenné sekundy.
     
    82
    Ale pozor, Trnava mohla vyrovnať! Videli sme krásny center do vápna priamo na hlavu Vyskočila, ktorý loptu síce trafil, ale bránku nie.
     
    83
    Oslavné chorály na tribúnach, domáci sa tešia z predvedeného výkonu, netreba ale zabúdať ani na fakt, že za sedem minút zápasu sa môže udiať čokoľvek.
     
    83
    Domáci budú zahrávať rohový kop.
     
    84
    Domáci ho zahrali nakrátko, spravili teda to najhoršie možné. K lopte sa dostala poľahky Trnava, ktorá už nemá na čo čakať.
     
    85
    Nepresný strelecký pokus, Tofiloski si dobehol po loptu k reklamnej bariére, odkiaľ sa ponáhľať nebude.
     
    85
    Faul na Nascimenta, toto bude štandardka z veľmi zaujímavej vzdialenosti!
     
    86
    Priamy voľný kop zahrával Sabo centrom do vápna, kde ostala lopta stáť, napokon sa k nej ešte dostal práve faulovaný Nascimento, ktorého pokus bol zrazený!
     
    87
    Rohový kop Trnavy gól nepriniesol, naopak, na odvrátenej strane ihriska sa do šance rútil Pavúk, proti ktorému zakročil výborne Kelava.
     
    87
    Nepresnosti na strane Trnavy, loptu si na vyznačený bod postavil Tofiloski.
     
    88
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Miroslav Viazanko, prichádza Tomáš Kubík.
     
    89
    V stredovom kruhu leží jeden z domácich futbalistov, ktorý zbiera cenné sekundy. Domáci už hrajú takticky a držia súpera na dištanc od svojej bránky.
     
    89
    Domáci mohli ísť napokon ešte do šance, striedajúci Kubík ale loptu pred Kelavom nestihol.
     
    90
    Na druhej strane ešte snaha Saba niečo urobiť s výsledkom, jeho oblúčik ale zapadol len priamo do rukavíc Tofiloskeho.
     
    90
    Čakáme už len na údaj o nadstavenom čase.
     
    90
    Nadstavovať sa budú dve minúty.
     
    90+1
    Trnava má síce loptu na kopačkách, vo vnútri vápna sa ale jej hráči dopustili len zbytočného útočného faulu. Domáci budú striedať po tretíkrát.
     
    90+1
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Oumar Diaby, prichádza Boris Gáll.
     
    90+2
    Domáci sa so striedaním neponáhľali, rovnako tak ani Tofiloski s odkopom od svojej bránky. Prebieha posledná nadstavená minúta zápasu.
     
    90+2
    Nákop do vápna, vo vzduchu teraz panoval Tofiloski. Zdá sa, že dnes sa už nič podstatné neudeje.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    Štatistiky po zápase:
    Góly: 1:0
    Žlté karty: 3:4
    Červené karty: 0:0
    Strely na bránku: 5:1
    Strely mimo bránky: 3:7
    Rohové kopy: 7:3
    Ofsajdy: 6:3
    Voľné kopy: 18:26
     
    Záverečný hvizd arbitra Samotného znamená koniec zápasu medzi MFK Košice a FC Spartak Trnava, po ktorom si domáci pripíšu do tabuľky 3 body. Svojho súpera totiž zdolali gólom Viazanka najtesnejším možným rozdielom, 1:0.

    S pohľadom na už zbytočnú strkanicu na ihrisku a s konštatovaním, že Trnava to má od futbalovej Európy opäť o čosi ďalej sa už s vami lúčim a prajem ešte pekný zvyšok dňa. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (18:22:58)

    Lukáš Pancurák

    Branky: 53. Viazanko

    Karty:   21. Žebík (KOS), 69. Šinglár (KOS), 75. Djordjevič (KOS) – 19. Nascimento (TRN), 41. Vlasko (TRN), 60. Sládek (TRN), 70. Vyskočil (TRN)


    MFK Košice: Tofiloski – Huk, Dimun, Pačinda, Šinglár (C) – Žebík, Tóth, Diaby (90+1. Gáll), Viazanko (88. Kubík) – Djordjevič, Haskič (76. Pavúk).
    Náhradníci: Ružinský – Pavúk, Vancák, Gáll, Ndiaye, Jonec, Kubík.

    FC Spartak Trnava: Kelava – Tóth (54. Hlinka), Nikolič, Greššák, Janečka (C) – Čonka (58. Vojtuš), Nascimento, Sabo, Casado – Vlasko, Sládek (65. Vyskočil).
    Náhradníci: Strapák – Bortel, Vyskočil, Hlinka, Vojtuš.

    Rozhodčí: Samotný – Balko, Pozor – Kačenga
    bahis siteleri