Ried – Rheindorf Altach 4:1 (kon.)
konec
SV Guntamatic Ried
4:1 (3:0)
SC Rheindorf Altach
Úterý 19.05.2015, 19:00 • Keine Sorgen Arena (Ried Im Innkreis) • Rakouská Bundesliga
Předzápasové kurzy
    Thomas MURG - 4:1
     
    71
    Ried právě vstřelil branku!
    Domácí si však tříbrankový náskok berou zpět! Za defenzivou Altachu se objevil THOMAS MURG, který si posunul míč po levé straně kolem gólmana a poté měl snadnou úlohu dopravit míč do odkryté brány. Vstřelení branky se sice snažil skluzem zabránit vracející se obránce, to se mu ale nepodařilo.
    Boris PROKOPIČ - 3:1
     
    68
    Rheindorf Altach právě vstřelil branku!
    Hosté dokázali snížit. Gebauer po centru vyboxoval míč jen před sebe, balon se odrazil do strany k nohám BORISE PROKOPIČE, který neměl sebemenší problém jej umístit do poloprízdné brány.
    Thomas FRÖSCHL - 3:0
     
    35
    Ried právě vstřelil branku!
    Náskok domácího mužstva je již tříbrankový! Potřetí se do střelecké listiny zapisuje THOMAS FRÖSCHL, který si tak krátce po odehrané půlhodině utkání připisuje hattrick. Obránce Ortiz nedokázal zachytit centrovaný míč, který prapadl právě k autorovi třetí branky, jenž se nemýlil, když dokázal propálit vyběhnuvšího Kobrase a míč umístil přesně pod břevno.
    Thomas FRÖSCHL - 2:0
     
    29
    Ried právě vstřelil branku!
    Josko Ried odskakuje svému soupeři na rozdíl dvou branek! Po zpracování míče THOMAS FRÖSCHL postupoval vpřed a zpoza vápna se odhodlal ke střele, na kterou si sice Kobras sáhl, zabránit míči v cestě do brány už ale nedokázal. Autor gólu má tak po necelé půlhodině hry zaděláno na hattrick.
    Thomas FRÖSCHL - 1:0
     
    19
    Ried právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají skóre zápasu a ujímají se vedení. Míč si za hranicí šestnáctky zpracoval THOMAS FRÖSCHL a udělal několik kroků vpřed, poté zvolil razantní zakončení, po kterém míč zapadl k levé Kobrasovy tyči.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 19. Fröschl, 29. Fröschl, 35. Fröschl, 71. Murg – 68. Prokopič

    Karty:   27. Ziegl (RIE), 57. Leiner (RIE), 59. Fröschl (RIE), 83. Pichler (RIE) – 14. Bodul (ALT), 55. Seeger (ALT), 63. Ortiz (ALT), 78. Roth (ALT)


    SV Guntamatic Ried: Gebauer – Filipović, Streker, Pichler – Polverino – Lainer (88. Mayr), Ziegl, Elsneg, Murg (86. Baumgartner) – Fröschl (60. Perstaller), Thomalla
    Náhradníci: Höbarth, Baumgartner, Krizevac, Mayr, Burghuber, Perstaller

    SC Rheindorf Altach: Kobras (46. Brandner) – Leinhart, Ortiz, Zwischenbrugger, Zech – Ngwat-Mahop, Prokopič, Roth, Tajouri (46. Seeger) – Bodul, Aigner (75. Schreiner)
    Náhradníci: Brandner, Pöllhuber, Gërçaliu, Jäger, Riverola, Seeger, Schreiner

    Rozhodčí: Hameter – Staudinger, Hübler
    bahis siteleri