Czech Team 96 – Deutsche Legenden 6:3 (kon.)
konec
Czech Team 96
6:3 (3:2)
Deutsche Fussball Legenden
Pondělí 25.05.2015, 18:00 • Eden Arena • Exhibiční utkání
Předzápasové kurzy
    Luboš KUBÍK - 6:3
     
    71
    Tým Czech Team 96 právě vstřelil branku! Ke střele zpoza šestnáctky se dostal LUBOŠ KUBÍK, který zamířil přesně pod břevno a dává šestý gól českého týmu.
    REICH - 5:3
     
    64
    Tým Deutsche Legenden právě vstřelil branku! Svůj centr z levé strany posadil Rehmer přesně na hlavu MARCO REICHA, který přesnou hlavičkou snižuje. Maier poprvé kapituluje.
    Patrik BERGER - 5:2
     
    60
    Tým Czech Team 96 právě vstřelil branku! Po akci na levém křídle se před Nedvěda dostal míč na kopačky PATRIKA BERGERA který si míč několikrát přehodil z kopačky na kopačku a následnou střelou vymetl horní růžek německé brány.
    Karel POBORSKÝ - 4:2
     
    57
    Tým Czech Team 96 právě vstřelil branku! Nyní už se Češi dočkali! Němci dlouho odolávali náporu na svoji šestnáctce. Pak se však míče chopil Berger a vyslal kolmici na kopačky KARLA POBORSKÉHO, který se tentokrát nemýlil!
    ZICKLER - 3:2
     
    38
    Tým Deutsche Legenden právě vstřelil branku! Němci ihned reagují snížením. Po výkopu se vydali dopředu a ALEXANDER ZICKLER běžel sám na Srníčka. Český gólman tuto situaci vyřešil špatně, vyběhl a střelec měl jednoduchou pozici.
    Pavel KUKA - 3:1
     
    37
    Tým Czech Team 96 právě vstřelil branku! Nádherný fotbalový moment. PAVEL KUKA obdržel přihrávku za obranu a chvíli váhal, zda rozhodčí neodmává ofsajd. Nakonec však hrál dál a ukázkovým lobem přehodil německého gólmana.
    Oliver NEUVILLE - 2:1
     
    33
    Tým Deutsche Legenden právě vstřelil branku! Němci vyrazili do brejku. Balón dostali až do vápna, kde se po pěkné kombinaci nejlépe zorientoval OLIVER NUVILLE a zblízka překonal Srníčka.
    Pavel KUKA - 2:0
     
    25
    Tým Czech Team 96 právě vstřelil branku! Češi vedou o dvě branky! Skvělý Berger pronikl středem hřiště do blízkosti německé šestnáctky, kde přihrál Drulákovi. Ten našel přesným pasem osamoceného PAVLA KUKU, který obstřelil gólmana a zvyšuje na 2:0.
    Radek DRULÁK - 1:0
     
    7
    Tým Czech Team 96 právě vstřelil branku! Česko se ujímá vedení. Nádhernou akci vymyslel Nedvěd, který našel stříleným centrem Poborského, který přiťukl na zadní tyč nabíhajícímu RADKU DRULÁKOVI, který jen uklidil míč do odkryté brány.

    Jakub Janoušek

    Branky: 7. Drulák, 25. Kuka, 37. Kuka, 57. Poborský, 60. Berger, 71. Kubík – 33. Neuville, 38. Zickler, 64. Reich


    Czech Team 96: Kouba, Srníček, Maier – Látal, Suchopárek, Kadlec, Kubík, Bejbl, Horňák, Rada, Novotný, Frýdek, Kotůlek – Poborský, Nedvěd, Hapal, Berger, Němeček – Koller, Kuka, Drulák.
    Deutsche Fussball Legenden: Bräutigam, Reck – Heinrich, Pfüger. Ernst, Buchwald, Neuville, Gaudino, Kirsten, Matthäus , Bobic, Albertz, Nowotny, Zickler, Schneider, Wosz, Basler, Beinlich, Reich, Rehmer.

    Rozhodčí: Královec -Wilczek, Filípek

    Diváci: 14670
    bahis siteleri