Djoković – Murray 3:2 (kon.)
konec
Novak Djoković
Novak Djoković (1)
3
6 6 5 5 6  
Andy Murray
Andy Murray (3)
2
3 3 7 7 1  
Sobota 06.06.2015, 13:10 • Philipp-Chatrier Court, Paříž • French Open - muži - Roland Garros (antuka) • Semifinále
Předzápasové kurzy
    Esem končí zápas Novak Djoković!
     
    6:1
    Teď to však Novakovi vyšlo a je konec! Novak Djokovič zvládl těžkou situaci, kdy Andy Murray srovnal na 2:2. Ve třetím setu však Srb dominoval a postupuje do finále letošního French Open!
     
    40-15
    Ten první však Novak nevyužívá! Jeho radost zastavila síť!
     
    40-0
    Na tvrdé podání Novaka Djokoviče nedokázal Andy Murray najít odpověď a srbský tenista má tři mečboly!
     
    30-0
    Djokovič trefil výborně bekhend po čáře, který dopadl přesně na čáru. Následný stopbal se Srbovi vůbec nepovedl, avšak Murray poslal míček do autu! Djokoviče dělí dva míčky od postupu do finále!
     
    15-0
    Stopbal se nyní Djokovičovi příliš nepovedl. Murray zabral a u míče byl, avšak nedokázal míček vrátit na polovinu srbského tenisty!
    5:1!
     
    5:1
    Na konci opravdu dlouhé výměny je srbská radost! Djokovič opět určoval tempo hry a honil svého soupeře po celé šířce kurtu. Na závěr zahrál nechytatelný forhend cross a bere svému soupeři podání!
     
    40-30
    Andy Murray nezvládá situaci při svém podání! Djokovič výborně zareturnoval a Murray svůj bekhend nečistě trefil a je tu brejk!
     
    30-30
    Srovnáno! Djokovič chodí při každé z výměn do ofenzivy! Murray pouze míčky vrací a jeden z těžkých bekhendů vyhodil do autu!
     
    40-0
    Djokovič byl v celé výměně aktivnější a Murray pouze vracel míčky na polovinu srbského tenisty. Na konci výměny byl včas krásný forhend po čáře, na který Murray neměl šanci dosáhnout!
     
    3:1
    Tentokrát však return Novaka skončil těsně za základní čáru a Andy Murray snižuje na 1:3. Skot však stále ztrácí jeden brejk!
     
    0-40
    Teď si však Murray při svém servisu počíná výborně a má k dispozici tři gemboly!
    Novak Djoković již vede 3:0
     
    3:0
    Nene, Novak si počínal naprosto suveréně potvrzuje brejk a dostává se do vedení 3:0! Po krátké pauze půjde na podání Andy Murray!
     
    40-30
    O ten první se však sám připravuje nevynucenou chybou! Murrayho nadějě na brejk tak žije!
     
    40-15
    Djokovič hraje v páté sadě opravdu dobře! Nole si dokáže útoky výborně připravit a hlavně přesně zakončit! Srb má k dispozici dva gemboly na 3:0!
     
    30-15
    Murray si připisuje další nevynucenou dvojchybu, když rozvlnil síť. Novak tak jde do vedení 30:15!
     
    2:0
    Tak tohleje od Murrayho darovaný gem! Djokovič získává nesmírně důležitý brejk a vede 2:0! Možná rozhodující moment celého utkání!
     
    40-15
    První brejkbol však využit není! Murray byl ve výměně aktivnější a první chybu udělal Djokovič, když vypálil za základní čáru svůj forhend po čáře!
     
    40-0
    Novak Djokovič má ve druhé hře pátého setu hned tři brejkboly! Hozená rukavice od skotského tenisty!
     
    30-0
    Tak pozor! To už začíná být zajímavé! Andy Murray vytáhl druhou chybu v krátkém časovém sledu a pouští Djokoviče do vedení 0:30!
     
    15-0
    Djokovič jde při podání Murrayho do vedení!
     
    A-40
    Světová jednička však skotského tenistu k brejkbolu nepouští! Výhoda Djokovič!
     
    40-40
    Bekhendovou přetahovanou vyhrál Murray. Djokovič opět udělal nevynucenou chybu! Máme zde shodu!
    A máme srovnáno na 2:2
     
    5:7
    Opět laciná Djokovičovo chyba a je srovnáno! Andy Murray vítězí ve čtvrté setu v poměru 7:5!
     
    30-40
    Andy Murray se však o první setbol sám připravuje nevynucenou chybou! V záloze má však ještě jeden!
    Djokovićův out
     
    15-40
    Murray se teď velmi bál o tento fiftýn a pouze vracel míčky na stranu Djokoviče. Srbský tenista dnes není neomylný a svou délku úderu opět neodhadl! Dva setboly!
     
    15-30
    Novak se teď sám dostal do obrany a Murray toho využil! Proháněl Djokoviče ze strany na stranu a Srb následně vypálil míček do autu!
     
    15-0
    Djokovič však začíná při podání Murrayho velmi dobře. Začal skvělým returnem a následným forhendem po čáře a trefil přesně! 0:15!
     
    5:6
    Djokovič nyní poslal svůj forhend do autu a Andy Murray bere svému soupeři podání a po krátké pauze půjde podávat na vítězství ve čtvrtém setu!
     
    30-40
    Velmi zkušeně však Srb první brejk odvrací. Nejdříve podání ven z kurtu a pak svého soupeře proháněl po kurtu. Na závěrečnou smeč byl však Murray krátký!
     
    15-40
    Tak pozor! Zápletka je na světě! Andy Murray má po dlouhém forhendu Djokoviče dva brejkboly!
     
    5:5
    Vzápětí však skotský tenista vytahuje své dnešní první eso, v zápase již dvanácté a srovnává na 5:5!
     
    15-40
    Tak čistá hra to tentokrát nebude! Vůbec první fiftýn získaný hráčem na returnu a Djokovič živí šanci na zisk mečbolu!
     
    0-40
    Murray zlepšil hru při své podání a to nese své ovoce! Opět jsou tu tři gemboly!
     
    5:4
    Teď se však Murray mohl dostat do výměny, avšak jeho forhend tečovala páska a míček vylétl do autu! Již třetí čistá hra v řadě! Djokovič se dostává do vedení 5:4 a po krátké pauze půjde na podání skotský tenista!
     
    40-0
    Djokovič od "začátku" dnešního zápasu skvěle servíruje a Murray s tím nemůže nic dělat. Srbský tenista má tři gemboly!
     
    4:4
    Tak oba tenisté jsou si fifty fifty! I Murray vyhrál svůj gem čistou hrou a srovnává na 4:4!
    Djoković hraje ve velké pohodě
     
    4:3
    Krásná práce! Djokovič vstoupil do dnešního utkání výborně a čistou hrou získává sedmý gem čtvrté sady! Po krátké pauze půjde na podání Andy Murray.
     
    30-0
    Djokovič vstoupil do dnešního utkání opravdu suveréně a už vede 30:0!
     
    3:3
    Vše je připraveno, oba ktéři vstupují na kurt! Pokračujeme!
     
    3:3
    Již se rozhodlo o náhradním termínu! Oba aktéři druhého semifinále nastoupí na kurt v sobotu v 13:00!
     
    3:3
    Tak pozor! Pořadatelé nyní oznámili, že utkání je přerušeno a bude se pokračovat zítra!
     
    3:3
    Šestá hra čtvrtého setu je u konce! Novak své zkrácení hry nezvládl a poslal míček do autu! Murray se tak dostal z těžké situace a srovnává na 3:3!
     
    40-A
    Teď však skotský tenista trefil výborně první podání. Novak tak tak vrátil svůj return na polovinu Murrayho, ten vše poté ukončil přesný forhendem!
     
    40-40
    Novak se nebál hrát a je za to odměněn! Andyho čopovaný bekhend skončil v těsném autu a je tu zde opět shoda!
     
    40-A
    Murray se opět dostává z přetěžké situace a momentálně má k dispozici výhodu! Tyto neproměněné brejkboly můžou Novaka mrzet!
     
    40-40
    Teď však chybuje Novak! Andy musel jít přes druhé podání a Srb i tak nedokázal poslat return na druhou stranu kurtu! Shoda!
     
    40-30
    Skotský tenista však v důležitou chvíli zabral a pomáhá si esem, svým jedenáctým v zápase! Novak má však ještě jeden brejkbol!
     
    40-15
    Tak pozor! Andy opět nezvládá dramatickou koncovku gemu při svém podání! Opět přišla nevynucená chyba a Novak Djokovič má dva brejkboly! Možná rozhodující fáze dnešního semifinále!
     
    30-0
    Opět jsme viděli dlouhou a hlavně nádhernou výměnu! Oba tenisté měli občas velké štěstí, neboť několikrát míček skončil na čáře. Výměnu rozhodl Novak Djokovič, který svůj bekhend poslal do protipohybu Andyho a vede již 0:30!
     
    3:2
    Srb touto nabídnutou šancí nepohrdl a potvrzuje brejk! Novak se tak dostává do vedení 3:2, po krátké pauze půjde podávat Andy Murray!
     
    40-40
    Andy Murray si však v rozhodujících, či důležitých výměnách počíná velmi klidně a soustředěně! Nyní si počkal na Djokovičovu chybu a máme zde opět shodu!
     
    A-40
    Djoker si pomáhá ve veledůležité chvilce tvrdým servisem, které Murray jen tak tak vrátil. Srbský tenista poté vše ukončil razantním úderem!
     
    40-40
    Nádherný tenis! Murray si vodil Djokoviče po kurtu a diktoval tempo, vše zakončil razantní smečí a dostává pátou hru na shodu!
     
    40-30
    První gembol však Novak Djokovič nevyužívá! Murray byl ve výměně aktivnější a následně vytáhl naprosto přesný úder, který skončil na čáře!
     
    40-15
    A další skvělé první podání srbského tenisty! Murray opět returnoval do autu!
     
    30-15
    Den a noc! Nejdříve Djoker udělá zbytečnou nevynucenou chybu a následně předvede parádní první podání a dostává se do vedení 30:15!
     
    15-0
    Nyní se Djoker povzbudil svým šestým esem v zápase!
     
    2:2
    No a zápletka je na světě! Novak Djokovič byl (nebo hrál), že je psychicky dole po ztraceném podání, nicméně ve čtvrté hře čtvrtého setu předvedl výborný tenis a dostává se zpět do zápasu!
     
    40-30
    Ten první však srbský tenista nevyužívá! Na Djokovičovo straně nestála páska, kterou míček tečoval a následně spadl do autu! Srb má však k dispozici ještě jeden!
     
    40-15
    Teď však Murray předvedl totální výbuch! Djokovič mu přímo nahrál na síť na smeč, avšak skotský tenista poslal míček do sítě! Dva brejkboly pro Srba!
     
    30-15
    Novak však bojuje! Srbský tenista se dostal do ofenzivy tvrdým returnem a vše následně zakončil přesným forhendem do protiútoku!
     
    1:2
    Je to tak! Andy Murray využívá hned první brejkbol a bere Djokovičovi servis! Po krátké pauze půjde Skot na podání a bude se snažit brejk potvrdit!
     
    0-40
    Murray nyní předvádí tenis světové úrovně! Na síti si počínal výborně a následně forhend poslal do otevřené strany kurtu! I Murray má k dispozici tři brejkboly!
     
    0-30
    Srbský tenista nezvolil ideální čas pro zkrácení hry, Andy u míčku byl včas a zahrál excelentní stopbal! Brit tak vede již 0:30!
     
    1:1
    No tak opět jsme viděli dlouhou výměnu! Prvním chybujícím se opět stal Novak Djokovič, který poslal míček do těsného autu! To může Novaka ještě mrzet! Andy tak srovnává na 1:1 a na podání jde Srb!
     
    40-A
    Skotský tenista otáčí vývoj tohoto gemu a po desátém esu má výhodu!
     
    40-40
    Andy Murray zvládá kritickou situaci a odvrací i třetí brejkbol! Novak byl nyní u míče pozdě a poslal jej pouze do sítě!
     
    40-30
    Neuvěřitelnou výměnu teď sehráli oba tenisté! Novak Djokovič byl po celou dobu v ofenzivě, nicméně pokazil jako první! Ani druhý brejkbol není využit!
     
    40-15
    Ten první však Andy Murray odvrací skvělým stopbalem, na který Novak neměl šanci dosáhnout!
     
    40-0
    Tak pozor! Andy Murray začíná opět dělat nevynucené chyby a Novak Djokovič má na startu čtvrté sady k dispozici tři brejkboly!
     
    30-0
    I další fiftýn jde na konto srbského tenisty! Bitvu nervů vyhrál Djokovič, neboť první chybu udělal Murray. Jeho forhend po čáře nasměroval do sítě!
     
    1:0
    Novak Djokovič zvládl důležitý vstupu do čtvrté hry a po velmi dobré hře se ujímá vedení 1:0! Po výměně stran půjde podávat Andy Murray!
     
    40-15
    Na tvrdé podání Novaka Djokoviče si Andy šáhl, nicméně míček nedokázal vrátit na soupeřovu polovinu!
     
    0:0
    Nejdříve odešel do šatny Novak Djokovič! Následně však odešel i Andy Murray a čeká nás tak kratší pauza!
     
    5:7
    Andy Murray poslal výborné první podání, které Djokovič dokázal vrátit jen do autu a je hotovo! Murray vítězí ve třetím setu a snižuje stav zápasu na 1:2!
     
    0-40
    Andy Murray má k dispozici tři setboly!
     
    0-30
    Djokovič parádně zkrátil hru, nicméně Murray míček stihl a dokázal jej vrátit! Djokovič následný úder lehce podcenil a poslal míček do sítě!
     
    5:6
    Andy Murray se zvedá a bere Novaku Djokovičovi podání! Po krátké pauze bude skotský tenista podávat na vítězství ve třetím setu!
     
    15-40
    A je to tady! Andy Murray získává výhodu dvou brejkbolů!
     
    15-30
    Fantazie! I další výměna nabídla krásný tenis! Neuvěřitelnou přetahovanou ukončil Murray skvělým forhendem po čáře! Skotský tenista jde navíc do vedení 15:30!
     
    15-15
    Neuvěřitelné, co teď předvedl Andy Murray! Djokovič Skota velmi chytře lobnul, avšak ten míč dostihl a skvělou otočkou poslal míček do kurtu!
     
    5:5
    Murray vzápětí přidává další eso a živí naději na zisk třetí sady! Djokovič půjde za stavu 5:5 na podání!
     
    0-40
    Sedmé eso nyní zaznamenal skotský tenista, který tak má tři gemboly na 5:5!
     
    0-30
    Andy se nyní dostal skvělým lobem z obrany do ofenzivy. Tvrdý forhend na základní čáru Novak dokázal vrátit pouze do autu. 30:0 pro skotského tenistu!
     
    5:4
    Hned ten první gembol srbský tenista využívá a dostává se do vedení 5:4! Nyní bude Andy Murray při svém podání pod obrovským tlakem, neboť případný brejk zajistí Djokovičovi postup do finále!
     
    40-15
    Djoker si nyní počínal velmi zkušeně a donutil svého soupeře udělat chybu. Po další nevynucené chybě Andyho Murrayho srbský tenista vede 40:15 a má dva gemboly na 5:4!
     
    40-A
    Djokovič teď však udělal jednu z těch lacinějších nevynucených chyb a daruje Andymu výhodu!
     
    40-40
    Djokovič si však počínal v následující výměně výborně a dostává osmou hru na shodu!
     
    30-40
    To musí Djokoviče velmi mrzet! Skot měl "namazáno" na síti a měl výměnu zakončit smečí, to však neudělal a Djokovič živil šanci na brejk! Tu však Srb pohřbil dlouhým forhendem.
     
    30-30
    Murray se pokusil o zkrácení hry, nicméně jeho záměr Djokovič přečetl a byl na síti včas. Murrayho kotra-stopbal dokázal vrátit do kurtu a srovnává na 30:30!
     
    4:3
    Djokovič svůj gembol využívá a i díky chybám Murrayho zvládl kritickou situaci při svém podání a dostává se do vedení 4:3! Po krátké pauze půjde na podání Andy Murray!
     
    40-30
    Stále stejná písnička! Andy Murray v dnešním utkání zkrátka dělá obrovské množství chyb, což si proti světové jedničce dovolit nemůžete! Djokovič má gembol'
     
    30-30
    Teď však Murray "vytáhl" jednu ze svých mnoha nevynucených chyb a hodně se na sebe zlobí!
     
    3:3
    Djokovič nyní netrefil svůj úder čistě a míček vylétl daleko za základní čáru. Murray tak přežil kritickou situaci ve třetí sadě a srovnává na 3:3! Na podání jde Novak Djokovič!
     
    40-A
    Djokovičův return nebyl příliš razantní, Srb se i tak dostal do výměny. Další úder však pokazil a poslal míček do sítě! Výhoda Murray!
     
    40-40
    Šestá hra však ještě není u konce! Djokovič ze svého repertoáru vytáhl krásný bekhend do růžku dvorce, na který Murray nedokázal odpovědět! Shoda!
     
    40-A
    Nyní si Murray počínal skvěle a rozebral si Djokoviče a vše zakončil vítězným forhendem. Výhoda Murray!
     
    40-40
    Tak teď dvakrát chybuje i Djokovič! Oba jeho returny vylétly za základní čáru a srbský tenista nevyužil ani jeden ze dvou brejkbolů!
     
    40-30
    Ten první však Novak nevyužívá! Andymu vyšlo první podání a Djokovič zareturnoval do dvorce pro čtyřhru!
     
    40-15
    Další nevynucená chyba skotského tenisty a Novak Djokovič má v šesté hře třetí sady dva brejkboly!
     
    30-0
    Murray vzápětí přidává druhou nevynucenou chybu a Djokovič se dostává do zajímavého vedení 0:30. Stejná situace nastala i v prvním setu!
     
    3:2
    Tak to by jsme měli! Djokovič poslal parádní forhend cross, který Murray jen tak tak vrátil! Djokovič však následně zamířil do stejného místa, ohebný Skot míček vrátil. Následná smeč už však patřila světové jedničce, která se dostává do vedení 3:2!
     
    40-15
    Vzápětí si srbská jednička pomáhá svým pátým esem v zápase a má k dispozici dva gemboly na 3:2!
     
    30-15
    Teď však srbský tenista šel v ideální moment na síť a skvěle provedeným volejem výměnu zakončil!
     
    15-15
    Teď hrál Djokovič ve výměně neobvykle opatrně. Murray využil špatného postavení Djokoviče a poslal stopbal. Srb však zabral a míč stihl a oplatil rovněž stopbalem. Murray si však počínal velmi dobře a získává fiftýn!
     
    2:2
    Murray potvrzuje zlepšenou hru při svém podání a čtvrtou hru uzavřel svým šestým esem v tomto zápase! Murray tak srovnává na 2:2, na podání však jde Novak Djokovič.
     
    1:1
    Srbský tenista se teď nedokázal dostat do výměny a hned druhý úder vyslal za základní čáru! Andy Murray tak bez nějakého trápení své podání udržel!
     
    0-40
    Teď však předvádí své umění i Andy Murray! Skot vytáhl nádherný stopbal, Djokovič neměl šanci míček stihnout!
     
    1:0
    Famózní Djokovič! I v důležité výměně hrál odvážně a agresivně. Murray se dostal do defenzivy a zahrál krátký úder. Světová jednička trestala vítězným úderem a ujímá se vedení 1:0!
     
    6:3
    Druhá sada je u konce! Djokovič byl v defenzivě a Andy Murray měl připravenou pozici pro smeč! Skot si nechal míč skočit, následně však poslal míč autu a Djokovič vítězí v druhé sadě!
     
    40-15
    Djokovič trefil svým bekhendem přesně růžek kurtu, což Murray moc nečekal a zahrál v nouzi bekhendový úder. Ten se mu nevydařil a poslal míček do autu! Dva setboly!
     
    30-15
    Teď však Murray zachoval klid a poslal své páté eso v zápase! Stav je však stále příznivější pro Srba!
     
    30-0
    Tak Andy Murray rozhodně v psychické pohodě není! Skotský tenista přidává svou šestou forhendovou nevynucenou chybu a Djokovič se dostává do zajímavého vedení 0:30!
     
    40-15
    Djokovič názorně ukazuje, proč je světovou jedničkou! V důležitých momentech si pomohl již druhým esem a má dva gemboly!
     
    4:3
    Andy Murray poslal velmi tvrdé podání na tělo Djokoviče, který poslal míček do autu. Murray odvrátil dva brejkboly a stále žije! Snižuje na 3:4, avšak po krátké přestávce půjde na podání srbský tenista!
     
    40-40
    Murray nyní šel odvážně na síť a při svém voleji velmi zariskoval, avšak zachránila ho čára! Shoda!
     
    A-40
    Srbský tenista výborně zareturnoval, na který Andy Murray nedokázal odpovědět a vyslal míček do autu. Šestý brejkbol Djokoviče!
     
    40-40
    Brejkbol však využitý není! Djokovič si připisuje jednu z mála nevynucených chyb a je tu opět shoda!
     
    A-40
    Tak pozor! Andy Murray zatím důležité výměny vůbec nezvládá! Nyní byl v ofenzivě a útočil, nicméně obrana srbského tenisty byla také výborná. Murray následně poslal svůj úder do sítě a Djokovič má brejk!
     
    40-40
    Murray si ve výměně několikrát zahrával s ohněm. Jeho údery létaly těsně před základní čarou. Následně však již Murray svůj forhend do kurtu neposlal a je tu shoda!
     
    4:2
    Těžkou situaci však Djokovič zvládá, tedy respektive Andy mu výrazně pomohl. Skotstký tenista poslal svůj úder pouze do sítě a připisuje si další nevynucenou chybu! Djokovič tak potvrzuje brejk!
     
    40-0
    Skotský tenista chybuje na returnu a Djokovič má k dispozici celkem tři gemboly!
     
    3:2
    Murray si připisuje opět nevynucenou chybu a situaci v páté hře druhého setu opět nezvládl! Djokovič bere svému soupeři podání a ujímá se vedení 3:2!
     
    40-30
    Srbský tenista však první brejkbol nevyužívá! Jeho obouručný bekhend poslal do těsného autu!
     
    40-15
    Djokovič se výborně ubránil, avšak Murray měl míč na "kříži", avšak jeho forhendový úder poslal do sítě a Djokovič má dva brejkboly!
     
    30-30
    Djoker si však situaci neulehčuje a přichází jeho první dvojchyba! Bude z toho brejk?
     
    30-40
    Vzápětí ale Murray přidává eso, své čtvrté v zápase a má gembol!
     
    30-30
    No a Murray si tento gem sám komplikuje! Ve velmi nepříjemnou chvíli přichází první dvojchyba skotského tenisty!
     
    1:1
    Djokovič přestal hrát, neboť si je jistý, že míček od Andyho Murrayho skončil v autu. Pascal Maria jeho tvrtení potvrzuje a Djokovič srovnává na 1:1!
     
    6:3
    Djokovič si nakonec připisuje druhé eso v zápase a ukončuje první sadu poměrem 6:3! Murray vůbec nezvládl koncovku první sady!
     
    40-15
    Djokovič jede! Murray mu "nalil" na kříž a srbský tenista trestal! Jsou zde dva setboly pro srbského tenistu!
     
    15-0
    Djokovič teď hraje v posledních výměnách parádně! Nyní vytáhl nádherný forhend po čáře, Murray byl bez šance!
     
    5:3
    Je to tady! Djokovič bere svému soupeři podání a dostává se do vedení 5:3! Tohle tedy Andy Murray vůbec nezvládl! Novak Djokovič tak jde podávat na vítězství v první sadě!
     
    40-0
    Tak teď Andy Murray předvedl obrovskou chybu, která ho klidně může stát první set! Djokovič zahrál hodně krátký míč na kříž, Murray měl prakticky odkrytý celý kurt, nicméně svůj volej poslal do autu!
     
    4:3
    Opět jsme viděli nádherné zkrácení hry od srbského tenisty! Murray míček těsně nestihl a srbský tenista si opět udržel své podání!
     
    30-30
    Djokovič si krásně připravil půdu pro náběh na síť a zahrál stopvolej, který Murray doběhl. Srbský tenista se následně natáhl a míček vrátil na soupeřovu polovinu!
     
    0-30
    Tak to už začíná být pro Murrayho zajímavější! Při podání Srba se dostává do vedení 0:30!
     
    3:3
    Šestou hru první sady Andy Murray uzavírá přesně trefeným podáním. Zaznamenává tak třetí eso v první sadě!
     
    40-40
    Murray nyní dokázal udržet nervy na uzdě a byl trpělivý! Následně přišla Djokovičovo chyba a brejkbol využit není!
     
    40-30
    Murray se dostal z obrany krásným způsobem do útoku. Djokovič poté zahrál dlouhý bekhend na čáru, čímž Skota rozhodil a ten následně poslal míček do sítě! Brejkbol!
     
    40-30
    Murrayho zkrácení hry vůbec nevyšlo, Djokovič byl u míče včas a zahrál nádherný křížný stopbal! Murray byl naprosto bez šance míček stihnout! Gembol srbského tenisty!
     
    40-40
    Djokovič v této výměně velmi dobře trefoval své údery k základní čáře. Poté však vytáhl krásné zkrácení hry, Murray míček stihl, avšak jej pouze napálil do sítě! Shoda!
     
    30-40
    Nebude! Skot trefil při podání přesně "téčko" a připisuje si první eso v zápase!
     
    40-40
    Oba tenisté teď předváděli krásnou výměnu. Šťastnější může být skotský tenista, který vytáhl nádherný forhend cross. Djokovič se pouze ohlédl a je tu shoda!

    Jan Havlovic

    Čas utkání: 5:18

    5. set: 0:31

    Djoković Murray
    5. set Utkání 5. set
    Získané body celkem
    26 154 135 13
    Nejdelší série získaných bodů
    7 10 10 3
    Setboly
    2 4 3 0
    Mečboly
    2 2 0 0
    Vítězné údery *
    0 0
    Nevynucené chyby *
    0 0
    Úspěšnost na síti *
    0 %
    0 %
    Statistiky na podání
    Čas her při vlastním podání
    0:13 1:19 1:33 0:09
    Esa **
    1 2 5 0
    Dvojchyby **
    1 1 1 0
    Udržená podání
    4 / 4
    100 %
    22 / 25
    88 %
    18 / 24
    75 %
    1 / 3
    33 %
    Odvrácené brejkboly
    0 / 0
    0 %
    1 / 4
    25 %
    12 / 19
    63 %
    1 / 3
    33 %
    Body při vlastním podání
    17 / 23
    74 %
    96 / 141
    68 %
    90 / 148
    61 %
    7 / 16
    44 %
    Body po 1. podání *
    0 %
    0 %
    Body po 2. podání *
    0 %
    0 %
    Úspěšnost 1. podání *
    0 %
    0 %
    Úspěšnost 2. podání *
    0 %
    0 %
    Průměrná rychlost 1. podání *
    Průměrná rychlost 2. podání *
    Nejrychlejší podání *
    Statistiky na příjmu
    Proměněné brejkboly
    2 / 3
    67 %
    6 / 19
    32 %
    3 / 4
    75 %
    0 / 0
    0 %
    Body při soupeřově podání
    9 / 16
    56 %
    58 / 148
    39 %
    45 / 141
    32 %
    6 / 23
    26 %
    Body po příjmu 1. podání *
    0 %
    0 %
    Body po příjmu 2. podání *
    0 %
    0 %
    Informace ke statistikám

    ** Počty es a dvojchyb v průběhu setu jsou neoficiální.

    Novak Djoković
    Stát: Srbsko
    Datum narození: 22.05.1987
    Věk: 37 let
    Držení: pravák
    Výška: 188 cm
    Váha: 77 kg
    Nasazení: 1

    Andy Murray
    Stát: Velká Británie
    Datum narození: 15.05.1987
    Věk: 37 let
    Držení: pravák
    Výška: 191 cm
    Váha: 82 kg
    Nasazení: 3
    Pascal Maria (FRA)
    bahis siteleri