Švýcarsko – Česko 0:10 (kon.)
konec
Švýcarsko
0:10 (0:4, 0:6)
Česko
Úterý 09.06.2015, 22:30 • Estadio Cubierto del Club Provincial, Rosario • Mistrovství světa v inline hokeji juniorů • Skupina B
Partner:
     
    Čeští mladíci si vychutnali děkovačku s hokejistkami a jsem přesvědčený, že zítra si společně s námi nařídí budíček, aby svým kolegyním vrátili podporu z obou dosavadních zápasů.

    Ženská reprezentace od 13:15 českého času nastoupí do klíčového souboje základní skupiny proti Španělsku, až ve 2:45 v noci na čtvrtek pak budeme sledovat skupinový šlágr juniorů proti Spojeným státům. Čeká nás pořádně vydatné – a snad i chutné – hokejové menu, tak se na to dobře vyspěte. Z argentinského Rosaria přeju do České republiky dobrou noc a zítra nám zase držte palce! (00:02:11)
     
    Skvělý zápas! Juniorští reprezentanti v inline hokeji dneska nenechali na Švýcarech nitku suchou, předvedli opravdu parádní střelecké představení. Čekali jsme podobně těžký zápas jako včera proti Itálii, ale opak byl pravdou. Jen takhle vydržte, borci! Kompletní sestava se podepsala pod dvouciferný výsledek a velkou cenu má i čisté konto Ondřeje Halody.
     
    40:00
    Konec zápasu.
     
    39:36
    A další pokus forvarda se čtyřiasedmdesátkou na zádech. Češi neúnavně střílejí a neoficiální počet 35 střel se mi zdá poněkud podhodnocený.
     
    39:04
    Jan Vyoral se pokládal do střely z první. Ta mu sice nevyšla podle představ, ale možná i díky tomu nečekaně zazvonila na švýcarskou tyč!
     
    38:43
    Hronkovu ránu zastavil Blöchlinger levým betonem. Hra je následně přerušena, neboť nešla časomíra.
     
    38:39
    Nyní už jsou Češi kompletní a hrají početní výhodu. Hned se navezli k brankovišti, ale puk přes Blöchlingera do sítě neprocpali.
     
    38:14
    Až zbytečně tvrdé souboje v rohu švýcarského pásma vedou k menšímu trestu pro Dimitriho Beera (SUI) za nedovolené bránění.
     
    37:07
    Ondřej Haloda by si dneska moc rád vychutnal pocit z čistého konta! U jeho pravé tyčky zůstal nekrytý Cedric Van den Berg, ale v cestě se mu zjevil skvělý pravý beton našeho gólmana.
     
    36:15
    Ještě si česká reprezentace vyzkouší hru v oslabení. Za hrubost pyká Natan Vráblík (CZE).
     
    35:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    No a je to tady, desítka je na světě! Aniž bych chtěl Švýcary ponižovat, tohle byla akce jako mezi kužely. Hronek vyslal ze středového kruhu přihrávku napravo Vráblíkovi, jenž okamžitě dalším křižným pasem vyzval ke skórování JIŘÍHO DROBNÉHO. Pro naší sedmnáctku to znamená hattrick a na plochu přiletěla i jedna kšiltovka – 0:10! Asistence: Natan Vráblík, Filip Hronek.
     
    34:57
    Deset, deset! České reprezentantky se na tribuně vehementně dožadují dvouciferného výsledku a teď mohl jejich přání vyplnit Vít Christov, jeho dorážce ale kousíček chyběl.
     
    33:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ne, ani paní štěstěna dnes zkrátka nestojí na švýcarské straně. Už už se zdálo, že JAN VYORAL svou kličku v přečíslení přehnal, ale i když vrazil do brankáře, zvládl puk procpat pod jeho výstrojí do klece – 0:9!
     
    32:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři si z dnešního souboje odnesou nepříjemný a nečekaně vysoký debakl. Naši hokejisté dál prokazují, že střelecké struny na dnešek naladili opravdu výtečně! FILIP HRONEK viděl z dálky místečko mezi Blöchlingerovými betony, které trefil nádherně – 0:8.
     
    32:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    Na světě je sedmá trefa namlsaných českých juniorů! Daniel Voženílek obkroužil celé pásmo a následně poslal puk do brankoviště, kde ho jako první do švýcarské klece dorazil FRANTIŠEK KAZLEPKA – 0:7. Asistence: Daniel Voženílek.
     
    31:23
    Po ose Voženílek – Christov – Kazlepka šla nadějná akce českého týmu v přečíslení. Poslední puk byl ale moc rychlý a Češi útok nezakončili.
     
    30:29
    Je jasné, že Jiří Drobný si brousí zuby na hattrick. Jeho střela přes obránce rozvlnla síť a z jistého úhlu to mohlo vypadat na gól, ale do hodně volné síťky se puk dostal jen z boku.
     
    29:17
    Naopak na druhé straně přišla další prověrka pro Blöchlingera. Většina českých akcí vede k zakončení.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 4. Drobný (Hronek), 8. Valášek (Vyoral), 11. Drobný (Hronek), 15. Vyoral (Kobylík), 27. Voženílek, 28. Bureš, 33. Kazlepka (Voženílek), 33. Hronek, 34. Vyoral, 36. Drobný (Vráblík, Hronek)


    Švýcarsko: Annen (15. Blöchlinger) – Kuhn "C", Küttel, Brack, Haldenstein, Van den Berg, Müller, Hunberbühler, Beer, Zellweger, Carmona, Bleichenbacher, Moreno. Trenér: Michael Friedli.
    Česko: Haloda (Frodl) – Kobylík, Vyoral, Pavlůsek, Valášek – Voženílek "C", Zahradníček, Christov, Kazlepka – Bureš, Hronek, Drobný, Vráblík. Trenéři: Pavel Würtherle, Ladislav Vlček.
    bahis siteleri