Praha – Ústecký kraj 1:2 (kon.) | Středočeský kraj – Moravskoslezský kraj 1:4 (kon.) | Plzeňský kraj – Jihomoravský kraj 5:3 (kon.)
Pardubický kraj – Jihočeský kraj 5:2 (kon.) | Liberecký kraj – Královéhradecký kraj 1:2 (kon.) | Karlovarský kraj – Vysočina 2:0 (kon.)
Plzeňský kraj – Moravskoslezský kraj 1:0 (po pr.) | Jihočeský kraj – Praha 3:4 (po pr.) | Ústecký kraj – Karlovarský kraj 0:1 (kon.)
Pardubický kraj – Královéhradecký kraj 3:0 (kon.)
po prodl.
Jihočeský kraj
3:4 (2:1, 1:2 - 0:1)
Praha
Středa 17.06.2015, 14:30Olympiáda dětí a mládeže • Čtvrtfinále
     
    34:44
    Tým Prahy právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné. Praha obrací ze 3:1 na 3:4. Povedené přečíslení zakončuje střelou z první JIŘÍ VANIŠ, který střelou vedle Čapkova betonu střílí svůj druhý dnešní gól. Dnešní zápas asi nemohl skončit minisoubojem jiných hráčů. Asistence: Jan Čejka.
     
    33:12
    Hokr teď krásnou rybičkou vypíchl míček míček unikajícímu Sklenářovi.
     
    26:20
    Malecha rovnou z obranné třetiny vyslal dlouhou přihrávku na Novotného. Ten běžel zcela sám na Šťourala, ale bekhendovou kličkou neuspěl. Důležitý zákrok brankáře Prahy.
     
    24:39
    Tým Prahy právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno. První hostující formace se znovu prosazuje. Šťastným střelcem je JIŘÍ VANIŠ, který zlomil dnešní střeleckou smůlu. Tentokrát dostal křižnou přihrávku na levý kruh a prstřelil přesouvajícího se Čapka. Asistence: Jan Čejka.
     
    22:16
    Tým Prahy právě vstřelil branku!
    Tak to hostům přeci jen vyšlo. Čejka se prodral po pravém křídle a před Čapkovou brankou našel ještě lépe postaveného RADKA ZYTU, který snižuje na rozdíl jediné branky.
     
    18:56
    Křivánek (KJI) vyloučen za sekání.
     
    18:09
    Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
    Dvoubrankový náskok získává pro svůj tým MATĚJ TOMAN. Ten zúročil práci prvního útoku a střelou od modré střílí čtvrtou branku dnešního utkání. Šťoural teď zřejmě neviděl přes klubko těl. Bez asistence.
     
    13:58
    Čtvrté vyloučení Prahy. Kamenář si jde sednout za hákování.
     
    12:42
    Šťoural musel zasahovat po dlouhé době, ovšem jeho zákrok před malou chvílí sklidil velký potlesk. Hrubec našel před brankou volného Šuhaje, který mířil do poloodkryté klece, ale brankář Prahy skvělým přesunem zachránil svůj tým.
     
    11:42
    Další faul Prahy v útočném pásmu! Vaniš vyloučen za vysokou hůl.
     
    10:24
    Skvělý Čapek! Brankář původem z Písku teď skvěle zasáhl proti střele Vaniše z mezikruží. Pražský útočník nevypálil vůbec zle, jenže i v druhém minisouboji zvítězila Čapkova lapačka.
     
    09:09
    Zbytečný zákrok v útočném pásmu posílá Prahu do čtyř. Janiurek si jde sednout za sekání.
     
    05:06
    Matoušek (PRA) vyloučen za zdržování hry.
     
    04:34
    Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
    Krásný a vypracovaný gól nejmladší formace Jihočechů. Šuhaj s Měchurou si několikrát vyměnili míček a každý z nich si připsal po jednom střeleckém pokusu. Ujala se ale až střela ADAMA MĚCHURY, který zakončoval po krásné žabičce zpoza brány mezi nohy Šťourala. Asistence: Vojtěch Šuhaj.
     
    02:13
    Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
    Pražanům vedení dlouho nevydrželo. K volnému míčku se dostal MATYÁŠ MALECHA, který prostřelil Šťourala a srovnává stav utkání.
     
    01:46
    Tým Prahy právě vstřelil branku!
    Pražané teď zúročují práci v útočném pásmu. Téměř půlminutovou pasáž zakončuje JAN ČEJKA, který se vytočil od pravého mantinelu a střelou do horní části branky otevírá skóre. Čapek neviděl přes klubko těl. Asistence: Tomáš Fic, Jiří Vaniš.

    Tomáš Majer

    Branky a nahrávky: 3. Malecha, 5. Novotný (Šuhaj V.), 19. Toman – 2. Čejka (Fic, Vaniš), 23. Zyta (Čejka), 25. Vaniš (Čejka), 35. Vaniš (Čejka)


    Jihočeský kraj: Čapek (Šuhaj M.) – Braun, Šuhaj V., Hokr, Mazanec, Toman, Neruda – Šimůnek, Hrubec, Malecha, Laurinc, Křivánek, Sládek, Měchura, Procházka, Krajánek.
    Praha: Šťoural (Kužela) – Fic, Kamenář, J. Štěg, V. Štěg, Kolář, M. Nocar – Zyta, Barták, Hejma, Baško, Čejka, Vaniš, Sklenář, O. Nocar, Matoušek, Janiurek
    bahis siteleri