Ukrajina – Francie 1:3 (kon.) | Řecko – Rakousko 0:0 (kon.)
konec
FK Qäbälä
2:0 (0:0)
FC Dinamo Tbilisi
Čtvrtek 09.07.2015, 18:00 • Gabala City Stadium • Evropská liga (předkola) • 1. předkolo
Předzápasové kurzy
    71. Červená karta pro Totadzeho.
     
    71
    Jenže právě kapitán Totadze nyní posílá svůj tým do oslabení. Při zákroku na polovině svého soupeře totiž tento hráč zbytečně oplácel a kopl svého soupeře do intimních míst, za což po zásluze vidí červenou kartu!
     
    53
    Na domácích hráčích je vidět velké podráždění z probíhající hry, po jedné zbytečné debatě s rozhodčím vidí žlutou kartu Huseynov.
     
    49
    Po dalším centrovaném míči se tentokrát o odraženému míči dostal Tsitsadze, který se již hnal do protiútoku, avšak akci rychle svým faulem ukončil Florescu, který za svůj zákrok vidí žlutou kartu.
     
    36
    Z ničeho nic tu byl rychlý protiútok hostující celku, který až těsně před pokutovým územím zastavil za cenu faulu Vernydub, který za něj vidí žlutou kartu a navíc má Dinamu velkou příležitost na ohrožení branky svého soupeře.

    Dominik Špringer

    Branky: 88. Zenjov, 90+3. Antonov

    Karty:   36. Vernydub (QAB), 49. Florescu (QAB), 53. Huseynov (QAB)   71. Totadze (DTB)


    FK Qäbälä: Bezotosniy – Ricardinho, Santos, Vernydub, Abbasov(86. Dashdemirov) – Gai, Huseynov, Florescu(80. Dodo), Sadiqov(82. Mammadov) – Antonov, Zenjov
    Náhradníci: Popovich – Dashdemirov, Dodo, Mammadov, Mirzabekov, Stankovič, Zargarov

    FC Dinamo Tbilisi: Hrdlička – Tvildiani(85. Janelidze), Chelidze, Rene, Totadze – Papunashvili, Tsitsadze, Jigauri, Tchanturishvili – Kvilitaia(73. Guruli), Iashvili(61. Kiteishvili)
    Náhradníci: Begashvili – Arabuli, Guruli, Janelidze, Kiteishvili, Lobzhanidze, Parunashvili

    Rozhodčí: Delerue – Stien, Annonier