Jablonec – Ural 1:0 (kon.) | Piast Gliwice – Opava 1:0 (kon.)
konec
GKS Piast Gliwice
1:0 (0:0)
Slezský FC Opava
Pondělí 13.07.2015, 16:00Přípravný zápas
     
    90
    Konec zápasu. (17:39:51)
     
    77
    Gliwice právě vstřelily branku!
    Opava v přípravě inkasuje vůbec první branku a polský celek se tak zhruba čtvrt hodiny před koncem ujímá vedení. Skóre otevřel KAMIL VACEK.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    SFC Opava

    Opava je v přípravných utkáních zatím stoprocentní a zejména defenziva slezského celku funguje na výbornou. Do přípravy vstoupili svěřenci trenéra Jana Baránka duelem s Ruchem Chorzów, který na polském území porazili 2:0. Na začátku července pak opavští fotbalisté v rámci soustředění v Jakubčovicích stejným poměrem zdolali také juniorku brněnské Zbrojovky. Branku neinkasovali Opavští ani v Kobeřicích, kde třígólovým rozdílem porazili KS ROW Rybnik a minulý týden si rovněž 3:0 smlsli také na slovenské Nitře, jejíž výběr tvořili částečně také hráči rezervního týmu.
     
    Dobré odpoledne, vítejte u přátelského utkání mezi polským celkem GKS Piast Gliwice a Slezským FC Opava. Prostřednictvím online textové reportáže vám informace o změnách stavu zprostředkuje Lukáš Jasoněk. Výkop zápasu je na programu v 16:00.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 77. Vacek


    GKS Piast Gliwice:
    Slezský FC Opava: Vašek – Matěj Hrabina, Dvorník, Žídek, Čelůstka, Metelka, Grussmann, Jursa, Schaffartzik, Janetzký, Kuzmanovič
    bahis siteleri