Benfica – PSG 2:3 (kon.)
konec
Benfica Lisabon
2:3 (2:1)
Paris Saint-Germain
Neděle 19.07.2015, 02:35 • BMO Field (Toronto, Ontario) • International Champions Cup
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Paris Saint-Germain poráží v rámci International Champions Cupu Benficu Lisabon poměrem 3:2!

    První poločas nabídl opravdu skvělou podívanou! Do první šance se dostala dle očekávání Benfica, avšak Eliseu Kevina Trappa nepřekonal. Po necelé půlhodině udeřilo překvapivě PSG! Jean-Kevin Augustin se na hranici vápna výborně uvolnil a následně překonal Césara! O pět minut později již bylo vyrovnáno. Anderson Talisca pohotově dorazil střelu Jonase. Obrat dokonal tři minuty před koncem poločasu Jonas, který doklepnul míč do prázdné branky po skvělé přihrávce Gaitána.

    Hned v úvodu druhého poločasu měla obrana PSG obrovské štěstí, když tečovaná střela Taliscy skončila na tyči. V 64. minutě srovnal Lucas Moura z penalty na 2:2! Rozhodující branka přišla v 79. minutě, kdy se i s trochou štěstí trefil Lucas Digne!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (04:30:13)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Do vápna se pokoušel poslat centr Ola John. Jeho pokus však obětavě zablokoval Adrien Rabiot. Benfica bude mít k dispozici autové vhazování.
     
    90+1
    Paris Saint-Germain logicky nikam nespěchá a kombinuje na útočné polovině. Benfica to bude mít v závěru velice těžké, avšak uvidíme, zda-li se portugalskému celku podaří vyrovnat.
     
    90
    Hlavní sudí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    89
    Z rohového kopu Benfica nic vážného nevytěžila, nicméně hra pokračovala a ve středovém kruhu operoval s míčem Ongenda. Do souboje přilétl LIsandro López, který mladého Francouze poslal k zemi. Za odměnu vidí žlutou kartu!
     
    88
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain: ze hřiště odchází Lucas Moura, přichází Yohan Demoncy.
     
    87
    Teď však ve středu hřiště ztratil míč Adrien Rabiot a Benfica se dostala do protiútoku, který táhl Nélson Oliveira. Jeho velmi chytrá rána protáhla brankáře PSG, který vyškrábl míč na rohový kop.
     
    86
    Aktivní napadání hráčů PSG slavilo úspěch! Hosté kombinují na vlastní polovině a vpřed se nikterak neženou. Zajímavé je, že Benfica zatím příliš nenapadá.
     
    85
    Benfica momentálně kombinuje na útočné polovině a pokouší se dostat na dostřel branky PSG. Pařížský celek však hraje v posledních minutách opravdu výborně!
     
    83
    Na hranici vápna kombinovala dvojice Lucas Moura – Adrien Rabiot. Prvně jmenovaný si však přihrávku špatně zpracoval a míč mu utekl ke stoperům Benficy.
     
    82
    Lucas Digne se pokoušel najít na hrotu Augustina. Střelec úvodní branky utkání byl však za hráčem a ke zpracování centru se nedostal.
     
    81
    Laurent Blanc chvilku po vstřelení vedoucí branky provádí další střídání! Ze hry jde kapitán Maxwell, který předal kapitánskou pásku Matuidimu. Na jeho místo nastupuje Thimotheé Taufflieb.
    79. Lucas DIGNE - 2:3
     
    79
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    PSG se dostává do vedení a obrat je dokonán! Výbornou práci odvedl Jean-Kevin Augustin, který se dokázal odpoutat od protihráče a následně našel na levé straně LUCASE DIGNE, jenž tvrdě vypálil. Střela mířila na brankáře Paolo Lopese, který si však míč srazil do branky!
     
    77
    Střídání v týmu Benfica Lisabon: ze hřiště odchází Andreas Samaris, přichází Cristante.
    Střídání v týmu Benfica Lisabon: ze hřiště odchází Luisao, přichází Viktor Lindelof.
    Střídání v týmu Benfica Lisabon: ze hřiště odchází Anderson Talisca, přichází Goncalo Guedes.
     
    76
    Rozehrávky rohového kopu se ujal Ola John, jehož centr se snášel na malé vápno. V tomto prostoru však kraloval Sirigu.
     
    75
    Maxwell se dostal do tísně a pomohl si zpětnou přihrávkou k Aurierovi. Tomu však nevyšlo zpracování a daroval míč Paulo Lopesovi, který se do zakončení nedostal, avšak vybojoval rohový kop.

    Jan Havlovic

    Branky: 34. Talisca, 42. Jonas (Gaitán) – 29. Augustin (Bahebeck), 64. Lucas, 79. Digne (Augustin)

    Karty:   89. López (BNF) – 23. Kimpembe (PSG), 60. Lucas (PSG), 60. Sabaly (PSG)


    Benfica Lisabon: Júlio César (65.Paulo Lopes) – Sílvio (46. André Almeida), Jardel (65.López), Luisão (79.Nilsson-Lindelöf) (C), Eliseu (65.Marcal) – Pizzi (52. Teixeira), Talisca (78.Guedes), Samaris (77.Cristante) – Jonas (46.Carela), Lima (65.Nélson Oliveira), Gaitán
    Náhradníci: Carcela, Almeida, Teixeira, Marcal, Oliveira, Lopes, López, Cristante, Guedes, Nilsson-Lindelöf, Moraes, Taarabt, Đuričić, Rodríguez, Fejsa, Ola John

    Paris Saint-Germain: Trapp (66. Sirigu) – Kimpembe, Maxwell (81.Taufflieb) (C), Digne, Sabaly (74.van der Wiel), Aurier – Nkunku (67.Ongenda), Rabiot, Lucas Moura (89. Demoncy) – Augustin, Bahebeck (73. Matuidi)
    Náhradníci: Sirigu, Ongenda, Matuidi, van der Wiel, Tauffieb, Demoncy, Eboa Eboa, Maignan
    bahis siteleri