Perm – FK Krasnodar 0:1 (kon.) | Kubaň Krasnodar – Ural 0:2 (kon.)
konec
FK Amkar Perm
0:1 (0:0)
FK Krasnodar
Pondělí 20.07.2015, 16:00 • Stadion Zvezda, Perm. Kapacita: 19,500 diváků. • Ruská Premier Liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to dnes již vše, děkuji za sledování a těším se u dalších přenosů z ruské Premier ligy, či u jakýchkoli dalších online přenosů. (18:03:50)
     
    Pokud by se někdo podíval na konečný výsledek, asi by se vůbec nedivil. Dle očekávání vyhrál Krasnodar jako favorit, avšak když se ohlédneme za průběhem zápasu, tak by byly možné všechny výsledky.

    Když ve 12. minutě dostal Prudnikov druhou žlutou, tím pádem červenou kartu, dala se očekávat smršť od favorita. To se ale nestalo a domácí se srdnatě bránili. Když se ale v 71. minutě vykartoval Gazinskij, tak bylo vše jinak. Domácí ožili, vytvářeli si šance a málem i skórovali. Pak ale přišla rána, obrovská rána pro domácí. Petrovova nenápadná střela propadla Gerusovi do brány, a hosté tak vyhráli 1:0. Domů si tedy odvezou tři body, pro ně to bude nakonec povedený start do nového ročníku.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Kurzeněv při napadání fauloval a minutu před koncem už tak prakticky přišli domácí o šanci zaútočit. Než Dikan balon vykopne, tak ostatní týmy nastoupí ke druhému kolu ruské nejvyšší ligy.
     
    90+2
    Smolov se zkusil z vápna prosadit prudkou střelou, avšak jeden z obránců ji zblokoval na rohový kop. S rozehrávkou rohu se také nepospíchá. Navíc se nastavují jen tři minuty.
     
    90+1
    Střídání v týmu FK Amkar Perm: ze hřiště odchází Brian Idowu, přichází Alexej Kurzeněv.
     
    90
    Na polovině hřiště navíc Ogude fauloval Smolova, ten také nevstává zrovna dvakrát nejrychleji. Domácí fanoušci už ani nefandí, spíše se jen modlí.
     
    89
    Dikan s rozehrávkou od brány vůbec nepospíchá, je už tedy napomínám rozhodčím, tak nakonec rozehrává. Ale nějakou půlminutku ušetřil.
     
    87
    Domácím se čas už velmi rychle krátí, jsou sice aktivní, ale hosté budou nyní velmi pečlivě bránit a nedají nic zadarmo, bude to opravdu těžké.
     
    86
    O srovnání se pokusil Zanev, který dostal přihrávku do běhu a po rychlém zpracování vypálil, trefil ale pouze boční síť.
    84. Sergej PETROV - 0:1
     
    84
    Krasnodar právě vstřelil branku!
    Tuhle branku si Gerus za rámeček nedá! SERGEJ PETROV si vzal u postranní čáry balon, udělal pár kroků a vypálil na bližší tyč. Gerus balon dobře viděl, šel do té střely, ale propadl mu až za jeho záda a rozvlnil síť, skákavá střela možná rozhodla utkání.
     
    83
    Zatímco hostě střídali, na hřišti probíhalo ošetřování Čerenčikova. Vypadalo to spíše jen na nějakou křeč, hráč sice musí za čáru, ale měl by pokračovat.
     
    82
    Střídání v týmu FK Krasnodar: ze hřiště odchází Artur Jędrzejczyk, přichází Vitalij Kalešin.
     
    81
    Hraje se ze strany na stranu, oba týmy si vytvářejí šance, vše doplňuje fantastická atmosféra. Posledních deset minut bude napínavých, nikdo nebude chtít prohrát první utkání sezony.
     
    80
    Střídání v týmu FK Amkar Perm: ze hřiště odchází Sjarhej Balanovič, přichází Pavel Komolov.
     
    79
    Nebezpečné jsou ale i ty Krasnodaru. Laborde se protáhl po pravé straně až do vápna odkud vypálil, Gerus ale proti němu vyběhl a míč vykopl.
     
    78
    Ari si při svém průniku pomohl faulem, kvůli němu tak hosté přišli o balon a musí se hodně rychle vracet do obrany. Rychlé brejky Permu jsou s přibývajícím časem stále nebezpečnější.
     
    77
    Domácí jsou na vlně euforie a hosté se dostávají strašně lehce pod tlak. Díky vyloučení Gazinského dostalo utkání úplně nový náboj. Líbí se to i divákům, kteří fandí ještě více než předtím.

    Tomáš Hála

    Branky: 84. Petrov

    Karty:   9. Prudnikov (AMP) – 13. Gazinskij (KRS), 22. Jędrzejczyk (KRS), 73. Laborde (KRS)   12. Prudnikov (AMP) – 71. Gazinskij (KRS)


    FK Amkar Perm: Gerus – Gol, Čerenčikov, Butko, Bělorukov (C), Balanovič (80. Komolov) – Prudnikov, Peev (63. Salugin), Idowu (90+1. Kurzeněv), Ogude – Zanev.
    Náhradníci: Chomič, Selichov – Arzumanjan, Džikija, Komolov, Kurzeněv, Šavajev, Uzochukwu, Zajcev, Salugin, Priďjuk.

    FK Krasnodar: Dikan – Jędrzejczyk (82. V. Kalešin), R. Sigurðsson, Granqvist (C), Petrov – Achmedov (60. Laborde), Gazinskij, Mamajev – Pereyra (76. Torbinskij), Ari, Smolov.
    Náhradníci: Sinicyn, Kavlinov – Laborde, Wánderson, Bystrov, Torbinskij, V. Kalešin, Batutin.
    bahis siteleri