Dila Gori – Partizan Bělehrad 0:2 (kon.) | Pjunik – Molde 1:0 (kon.) | Milsami – Ludogorec 2:1 (kon.)
Helsinki – Ventspils 1:0 (kon.) | Maccabi Tel Aviv – Hibernians 5:1 (kon.) | Vardar – APOEL 1:1 (kon.)
Lincoln – Midtjylland 0:2 (kon.) | Žalgiris Vilnius – Malmö 0:1 (kon.) | Crusaders – Skënderbeu 3:2 (kon.)
konec
FK Vardar
1:1 (0:0)
APOEL Nikósia
Úterý 21.07.2015, 20:00 • Nacionalna Arena Filip II Makedonski, Skopje • Liga mistrů (předkola) • 2. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že APOEL FC Nikósie postupuje přes FK Vardar Skopje do 3. předkola Ligy Mistrů, když po kyperské remíze uhrál Apoel v makedonské odvetě postupovou plichtu 1:1, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (22:10:37)
     
    Statistiky zápasu:
    Góly: 1-1.
    Střely celkem: 12-13.
    Střely na branku: 5-3.
    Zásahy gólmanů: 2-4.
    Střely mimo: 6-7.
    Zblokované střely: 1-3.
    Ofsajdy: 3-4.
    Rohy: 2-6.
    Žluté karty: 2-4.
    Červené karty: 0-0.
     
    Odvetné utkání druhého předkola mezi Vardarem Skopje a Apoelem Nikosie končí nerozhodně 1:1, což znamená, že po úvodní remíze 0:0 postupuje kyperský tým díky gólu na hřišti soupeře.

    První poločas přinesl několik zajímavých šancí. Zatímco hosté v dobrých pozicích pálili vedle, Apoel vyslal na branku jedovatou střelu Vandera, kterou tak tak vytáhl Pacovski na roh.

    Po šedesáti minutách měli výrazně blíže k postupu hosté. Nejlepší hráč na hřišti Vander našel krásným padáčkem Tomáse De Vincentiho a ten se štěstím prostřelil Pacovského. Domácí ve čtvrté minutě nastavení sice další šťastnou tečovanou ránou Blagojče Ljamčevského srovnali stav, ale další dvě minuty nastaveného času jim již nestačili ke vstřelení druhého a postupového gólu.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Po dalším neúspěšném centru do vápna odvrací hosté míč daleko za půlící čáru. Vzhledem k tomu, že ani další útok se domácícm nevydařil, vypadá to na konec zápasu.
     
    90+5
    Obrana hostí odolává s vypětím všech sil.
     
    90+5
    Ihned po rozehrání ztratil Alexandrou míč a nezbylo mu nic jiného, než u střídaček faulovat Hambartsumjana. Vidí za to žlutou kartu a Ljamčevski bude posílat dlouhý míč do vápna.
    90+4. Blagojče LJAMČEVSKI - 1:1
     
    90+4
    Vardar Skopje právě vstřelilo branku!
    Utkání se nám dramatizuje. Centr Hambartsumjana odvrátil stoper Mário Sérgio jen za sebe, kde byl připravený BLAGOJČE LJAMČEVSKI. Ten neotálel, vystřelil a Blazevski ještě lehce tečoval míč, který zaplul za záda gólmana Apoelu. Gól je připsán Ljamčevskému. Čekají nás ještě zajímavé tři minuty.
     
    90+3
    Obrana hostí jej odvrací dál za vápno, následný centr Ljamčevského opět nenašel žádného hráče v černočervených dresech.
     
    90+3
    Jedna z posledních šancí pro Skopje alespoň na čestné srovnání. Rohový kop v podání Ljamčevského.
     
    90+2
    Protože nemohl najít žádného spoluhráče, zkusil Popov z pětatřiceti metrů vypálit na branku. Jeho pokus schoval Waterman bezpečně do rukavic.
     
    90+2
    Kombinace Vardaru na půli soupeře už je více méně labutí písní domácích.
     
    90
    Hlavní sudí Massa nastaví šest minut nad rámec normální hrací doby.
     
    90
    Po Ljamčevského prízemním centru z levé strany se natahoval skluzem Filip Ivanovski, jenže balon zhruba o metr netrefil.
     
    89
    Vardar se pomalu loučí s letošní evropskou pohárovou scénou. Dát dva góly za zhruba pět minut je úkol z říše sci-fi.
     
    87
    Roh Semira Štiliće neměl šanci na úspěch i proto, že více hráčů hostí zůstalo před vápnem v očekávání případného rychlého kontru Vardaru. Zbytečně, nevzniklo nebezpečí ani na jedné straně.
     
    86
    Střelec velmi pravděpodobně rozhodujícího gólu Tomás De Vincenti, argentinský forvard, jde střídat. Na poslední minuty jej nahradí kyperský mladík, teprve devatenáctiletý středopolař Nicholas Ioannou.
    85. Leal sám před Pacovskim neuspěl!
     
    85
    Mohlo být hotovo. Leal byl po bochánku Alexandroua ve vápně zcela nehlídán, na hranici penaltového puntíku si na prsou zpracoval míč a vystřelil, ale Tome Pacovski vytáhl ze svého repertoáru skvostný zákrok a jeho přízemní střelu vyrazil na roh.
     
    84
    Blazevski nemůže pokračovat v útoku, protože pas od Gligorova přebíral v ofsajdu.
     
    83
    Tomáš De Vincenti je po vstřeleném gólu při chuti, nicméně nyní potřeboval zamířit trošku přesněji, aby vůbec ohrozil branku Pacovského.
     
    82
    Makedonskému týmu se pomalu krátí čas s nepříznivým výsledkem cokoliv udělat. Hosté jsou stále u míče, navíc mají k dispozici ještě jedno střídání.
     
    81
    Aleksandrou po následném útoku vystřelil, ale nový muž na hřišti nemířil přesně.
     
    80
    Domácím už možná trošku pracují nervy. Goran Popov nyní tvrdě sestřelil Makridise a nic jiného než žlutá karta nemohlo přijít.
     
    79
    Poslední střídání domácí družiny. Plac opouští dnes poměrně neviditelný Artak Dašjan, kteréh nahrazuje forvard Filip Ivanovski.
     
    77
    Pokračuje se dále, domácí mají na vstřelení dvou gólů zhruba 15 minut.
     
    76
    Hlavní sudí Massa následně přerušuje hru pro občerstvení hráčů.
     
    75
    Rohový kop Apoelu v podání jediného střelce dnešního zápasu, De Vincentiho, nebyl přesný. Míč odvrací obrana domácích na střed hřiště.
     
    74
    Pro Apoel, který má nyní výrazně blíž k postupu, se rýsuje soupeř pro třetí předkolo. Vítěz tohoto utkání nastoupí proti lepšímu z dvojice Lincoln – Midtjylland. Úvodní zápas vyhráli Dánové na svém hřišti 1:0 a na půdě gibraltarského soupeře vedou nyní stejným poměrem.
     
    72
    Druhé střídání následuje i v řadách Apoelu Nikósie. Dnes velmi dobře hrajícího brazilského záložníka Vandera nahrazuje kyperský středopolař Nektarios Alexandrou.
     
    71
    Domácí tým podruhé střídá. Posledních cca 22 minut místo ofenzivního záložníka Vlatka Grozdanoského odehraje Blagojče Ljamčevski.
     
    70
    Na druhé straně napřáhl z dvaceti metrů Vander, svůj pokus přes několik bránících hráčů zamířil nad branku.
     
    69
    Při postupné kombinační akci se domácí dostali až před vápno soupeře. Trošku zoufalou střelu vyslal na branku Juan Felipe, což nebyl pro Watermana žádný problém.
     
    68
    De Vincenti se krásně uvolnil na levé straně hřiště a metr před vápnem našel Leala, který celou šanci zmařil nepřesnou přihrávkou. Hosté se postupně začínají dostávat do brejků. Otázka je, zda bude některý z nich smrtící.
     
    67
    Vander zastavil kousek před půlí takticky Juana Felipeho a také on neodejde z dnešního zápasu bez karetního zápisu, zatím žluté barvy.
     
    66
    Jisté je po brance Tomáse De Vincentiho jedno. Ať už postoupí Vardar nebo Apoel, rozhodně se nebude prodlužovat.
     
    65
    Příznivci domácího týmu zahalili hřiště do dýmového oblaku. Vardar asi nějaká ta tisícová pokuta za odpálenou pyrotechniku nemine.
     
    64
    Trenér domácích Sergei Andrejev reaguje na gól střídáním. Z placu jde záložník Darko Velkoski, kterého nahrazuje útočník Aco Stojkov.
     
    64
    Napoprvé z centru sešlo, při druhém pokusu vrátit míč do ohně se Hambartsumjan zapomněl v ofsajdu.
     
    63
    První příležitost pro domácí je zde. Na pravé straně hřiště fauloval Antoniades Grozdanoského a Juan Felipe se již staví k míči, bude jej centrovat do vápna.
     
    62
    Situace se rázem mění. Pokud Vardar Skopje nedá dva góly, s evropskými poháry se nejúspěšnější makedonský tým loňské sezony loučí.
    60. Tomás DE VINCENTI - 0:1
     
    60
    APOEL právě vstřelil branku!
    Veledůležitý gól střílí APOEL Nikósie. Vander našel ve vápně krásným dloubáčkem argentinského plejera TOMÁSE DE VINCENTIHO, který ihned vystřelil. Ač netrefil míč ideálně, ten se došoural pod padajícím Tomem Pacovskim do sítě. Asistence: Vander.
     
    58
    Také domácí o sobě dali znát. Pozornost Watermana vyzkoušel Grozdanoski, ale gólman hostí byl pozorný.
     
    57
    Ze hřiště odchází ještě před nedohranou hodinou Pieros Sotiriou, kterého nahrazuje bosenský hráč Semir Štilić. Jde o první substituci zápasu.
     
    55
    Nevím, jestli je to přemíra snahy nebo prostá nepřesnost. Vinicius nádherně vypíchl míč útočícímu hráči domácích a ihned se šikoval do útoku. Jenže na půlce svojí přihrávkou našel nepochopitelně obránce Vardaru.
     
    54
    Blazevského pokus sice se střelou neměl příliš společného, nicméně na branku se míč doloudal a Waterman jej v pokleku schoval do rukavic.
     
    53
    Po De Vincentiho centru se pokoušel najít nejlepší střeleckou pozici Vander, jenže nebyl přesný a branku minul.
     
    53
    Vinicius z Apoelu a Velkoski hrající za makedonské bojovníky jsou již v pořádku, míří však za hrací plochu na dokončení ošetření.
     
    52
    Na hřišti zůstává ležet Vinicius, držíc se za záda, a jeden z domácích hráčů, který má pro změnu ošetřováno pravé koleno. Snad z nevinného souboje nevzejde nic vážného.
     
    50
    Centr Juana Felipeho neznamenal žádné nebezpečí pro hostující obranu. Pokud se na začátku první půle hrálo hodně opatrně, nyní to platí dvojnásob.
     
    50
    Antoniades při výskoku v souboji o míč u pravé lajny lehce popostrčil Grozdanoského a je mu pískán faul.
     
    49
    De Vincenti byl přichycen v ofsajdu, u míče tak budou opět domácí.
     
    48
    Domácí hráči jsou nyní více u míče, Grozdanoski dokonce proti dvojnásobné přesile vybojoval balon a ještě jej rozdělil nabíhajícímu spoluhráči. Jenže tím celá akce Vardaru skončila.
     
    47
    Grozdanoski už pravděpodobně nezachytil míč na hrací ploše, ale kousek za levou lajnou. Vhazovat budou hosté.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Druhý poločas začne přibližně v 21:03.
     
    Statistiky prvního poločasu:
    Góly: 0-0.
    Střely: 7-7.
    Střely na branku: 0-1.
    Zásahy gólmanů: 1-0.
    Střely mimo: 6-3.
    Zblokované střely: 1-3.
    Ofsajdy: 1-3.
    Žluté karty: 1-2.
    Červené karty: 0-0.
    Rohy: 1-4.
     
    První poločas odvetného zápasu mezi Vardarem Skopje a Apoelem Nikosie je za námi. Na obou stranách jsme viděli pár zajímavých šancí, více se však musel zapotit domácí gólman Pacovski, jenž vytáhl ve 13. minutě gólovou střelu Sotirioua na rohový kop. Ve třicáté minutě pak Grncarov hlavičkou těsně minul branku a na druhé straně Mário Sérgio utěšenou ranou zamířil těsně nad. Když v závěru poločasu nepálil přesně ani Velkoski, odchází se do kabin bez branek.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Vanderův centr z pravého rohu neznamenal pro Pacovského žádné nebezpečí. Vypadá to, že ani po 45 minutách prvního poločasu druhého zápasu se gólu nedočkáme.
     
    45+1
    Centru De Vincentiho dopadl k Lealovi, jehož střela byla zblokována. Po následných zmatcích v obraně však odvrátil Grncarov míč raději na rohový kop.
     
    45
    Další tvrdý faul domácích už je potrestán. Grozdanoski u levé strany projel lýtka De Vincentiho a vidí také žlutou kartu.
     
    43
    Centr Juana Felipeho do vápna nebyl špatný, jenže na malém čtverci má gólman výsostné postavení. Když do Watermanova výskoku vlezl Blazevski, okamžitě italský sudí Massa zapískal útočný faul.
     
    42
    Juan Felipe táhl útok domácích ze středu hřiště po levé straně. Pieros Sotiriou se po něm oháněl tak mohutně, že to vypadalo, jakoby trénoval kraul. Napočtvrté jeho dres lapil do svých rukou, stáhl ho k zemi a poslušně přijal žlutou kartu.
     
    40
    Na trávník přibíhá realizační tým Apoelu, konkrétně zřejmě doktor a kustod. Hambartsumjan si totiž vůbec nebral servítky a zezadu projel dolní končetiny Vandera. Jenže ještě předtím mu čistě vypíchl míč. Po ošetření záložníka či útočníka hostí bude hra pokračovat míčem rozhodčího.
    38. Velkoski z hranice šestnácky nevypálil přesně.
     
    38
    Zřejmě Blazevski přihrál ve vápně míč na rozběhnutého Velkoskiho, který vypálil přímo ze šestnáctky, jenže minul branku Watermana. Pokud by mířil přesně, měl by holandský gólman přes hradbu těl těžkou práci.
     
    37
    Viniciusovi nezbylo po ztrátě balonu nic jiného, než zastavit Juana Felipeho ukázkovým stromem. Myslím si, že ofenzivnímu hráči Vardaru se na chvilku zatmělo před očima, narazit do brazilského pořízka není žádný med. Ten dostává za svůj počin žlutou kartu.
     
    36
    Velice nezdařile to Blazevski vyřešil, a to jsem použil ještě hodně slabé slovo. Pět metrů před vápnem se jal situaci řešit, jenže patrně zkombinoval střelu s centrem a ve finále prolétl míč daleko vedle branky Watermana.
     
    36
    Blazevski dostal parádní přihrávku na levou stranu a táhne útok do rozhozené obrany Apoelu.
     
    35
    Sotiriou se vyčítavě podíval na hlavního sudího, protože je mu po souboji s Mijuškovićem u levého rohu pískán faul. Jenže zcela evidentně hráli v jeho souboji velký prim ruce.
     
    34
    Kyperský tým jen obtížně hledá okénka ve zformované obraně Vardaru, která již téměř tři poločasy z tohoto dvojutkání působí jako pevný šik, a když už se sem tam něco nepovede, je na svém místě Pacovski.
     
    33
    Když nevíš co s míčem, tak vystřel, řekl si asi Vander. Zkusil to, jenže pokud chce Vardar postoupit dále, musí Pacovski takovéto střely lapit, což se také potvrdilo.
     
    32
    Opravdu nevím, čím se nyní Dašjan ve spolupráci s Blazevskim provinil. Toto bylo jasně čisté sebrání míče Makridisovi, který se s ním příliš mazlil a otálel s přihrávkou.
     
    31
    Hlavní sudí Davide Massa ukázal, že má pro vysoké pětatřicetistupňové teploty, vládnoucí ve Skopje, pochopení. Hra je přerušena a plejeři se u laviček občerstvují.
     
    30
    Už se zdálo, že Vander bude z pravé strany centrovat do vápna, jenže přízemním pasem našel přesně na jeho hranici Mária Sérgia, jenž se nikterak nerozpakoval, vypálil z první a zamířil jen těsně nad břevno. Vander byl u všech tří velkých šancí týmu z hlavního města Kypru.
     
    29
    První velká šance také na straně Vardaru, i když Waterman nemusel zasahovat. Juan Felipe posadil centr do vápna přímo na hlavu Grncarova, kapitán domácích však hlavičkoval těsně vedle!
     
    28
    Po jeho rozehrání se sice obrana Apoelu ubránila, jenže na pravém středu hřiště vzal Sotiriou ukázkově přes nohy Dašjana a může být rád, že z toho nebyla kartička.
     
    27
    Na druhé straně bude Dašjan zahrávat roh.
     
    27
    Také Leal zvedal ruce a jal se protestovat, jenže jeho pád po kontaktu s Mijuškovićem měl spíše herecké parametry.
     
    26
    Nuno Morais sice nepřesně přihrál, vzápětí ale vybojoval míč pro De Vincentiho, jehož pas do vápna nebyl špatný, ale směřoval přesně mezi Leala a Sotirioua.
     
    25
    Mikušković se zlobil, že si v souboj o míč ve vápně pomohl Leal rukama, ale sudí správně nechal hru plynout, neboť Lealovi vzápětí uskočil balon do zámezí.
     
    24
    Juan Felipe si nepočínal vůbec zle. Postupoval s míčem a z takových třiceti metrů napřáhl na svatyni Watermana. Ke smůle domácích prošla jeho rána vedle pravého horního roku.
     
    24
    De Vincenti předvedl přímo školácký ofsajd, když byl v době přihrávky Mária Sérgia za posledním mužem domácích zhruba pět metrů. Postavení mimo hru bylo vidět snad i z letadla.
     
    22
    Nyní opět Národní stadion Filipa II. Makedonského píská a hučí. Je to však na hlavního sudího, který dle jejich názoru přehlédl Astizovo stažení útočníka Blazevského pár metrů před vápnem. Z opakovaného záznamu bylo vidět, že by se faul pískat dal.
     
    22
    Po dvou slibných šancích Apoelu se opět hraje opatrný fotbal. Kdo vstřelí úvodní branku, bude mít slibný náskok.
     
    21
    Na chvilku se musel mít na pozoru i gólman Apoelu Waterman. Z pravé strany poblíž vápna hledal Grozdanoski centrem Dašjana, který se pokoušel vyskočit a míč trefit hlavou, ale kulatý nesmysl proletěl zhruba půl metru nad ním.
     
    20
    Mário Sérgio se pokoušel přenést hru z pravé čáry na středu hřiště vzdušnou kolmicí k levému vápnu, ale pas na De Vincentiho byl nepřesný.
     
    19
    Presink Vardaru slaví úspěch, Apoel je zahnán až ke svému brankáři.
     
    18
    Vinicius neměl komu nahrát, proto musel poslat míč zpět na střed pro své obránce.
     
    17
    Vardar dostal prostor pro oddechnutí. Na půli získal míč a Dašjan nespěchal, poslal ho k pravému beku Mijuškovićovi. Jenže opět se jej domácí lehkomyslně zbavují, dlouhý nákop Mikuškoviće nebyl přesný.
     
    16
    Hosté mají znovu míč, i když nyní musí zakládat útok až z hloubi vlastního pole po tom, co Mário Sérgio bude vzahovat aut.
     
    14
    V pokutovém území si míč zpracoval jeden z hostujících hráčů, zřejmě Makridis. Dal míč pod sebe pro De Vincentiho, který z první vypálil zhruba metr nad branku Pacovského. Ten byl nyní ve velké permanenci, ale ubránil se.
     
    13
    Po rohovém kopu budou hosté zahrávat další rohový kop, stejně jako v prvním případě jej bude kopat Vander.
    13. Sotiriu řádně protáhl svoji střelou brankáře Pacovského!
     
    13
    Po ose Vander – Vinicius se míč přímo na hranici vápna dostal k Sotiriouovi, jehož povedenou pumelici musel vytáhnout Pacovski nad břevno. To byla první velká šance zápasu!
     
    12
    Po Sotiriouovi je dalším lapeným mužem v ofsajdu z hostující ekipy portugalský forvard Leal.
     
    11
    A znovu. Apoel ztratil míč a následně jej jeden z domácích fotbalistů jen odevzdal dlouhým pasem do vápna Watermana, kde nebyl žádný z jeho spoluhráčů.
     
    10
    U míče budou také domácí, pomůže jim k tomu vhazovaný aut na půlce soupeře. Jeden z domácích stoperů vzápětí posílal dlouhý míč na Blazevského, ale hru zatím hodně kazí nepřesnosti.
     
    10
    Apoel sice znovu získal míč, ale centr Vandera z pravé strany byl nepřesný. Bude z toho jen odkop od branky.
     
    9
    Makridis krásně přešel přes bránícího hráče, který se mu ještě pokoušel vypíchnout míč skluzem, jenže následně přihrál přímo na nohy beka Mikuškoviće a dobrá akce tak vychází do ztracena.
     
    8
    Ofsajd i na druhé straně, Blazevski si nepohlídal posledního muže obrany hostí a italský asistent Barbirati zvedl praporek nad hlavu.
     
    8
    Když má Apoel míč v držení, tak se z ochozů stadionu ozývá hromový pískot.
     
    7
    O první střelecký pokus na branku hostí se pokusil Grozdanoski, ale prostor tří tyčí minul.
     
    6
    Dlouhý nákop Makridise neměl naději na úspěch, jak Leal tak Sotiriou byli pokryti a míč tak v klidu doputoval až ke gólmanovi Pacovskému.
     
    6
    Juan Felipe se hodně zlobí, že byl pískán jeho útočný faul na De Vincentiho, který pádu hodně pomohl.
     
    4
    Jejich ofenzivní snažení ale nikterak pokračovat nebude, protože Sotiriou se nacházel po dlouhé přihrávce v ofsajdu.
     
    3
    První útok po levé straně táhnou i domácí, ale Dašjan se daleko nedostal. Znovu se hraje na půlce hřiště a míč mají hosté.
     
    2
    Po rohu ale nezahrozilo, domácí se ubránili. Kyperský tým je však stále aktivnější.
     
    1
    Hned na úvod zápasu má Apoel rohový kop.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    FK Vardar Skopje: Pacovski – Humbartsumjan, Grncarov (C), Mikušković, Popov – Gligorov, Velkoski – Grozdanoski, Juan Felipe, Dašjan – Blazevski. Trenér: Sergei Andrejev
    Náhradníci: Gacevski – Ljamčevski, Brdarevski, Spirovski, Nikolov, Stojkov, Ivanovski

    APOEL FC: Waterman – Mário Sérgio, Vinicius, Iñaki Astiz, Antoniades – De Vincenti, Makridis, Nuno Morais (C), Vander – Sotiriou – Leal. Trenér: Domingos Paciência
    Náhradníci: Kissas – Ioannou, Efrem, Charalambides, Alexandrou, Stilić, Piątkowski

    Rozhodčí: Massa – Meli, Barbirati – Irrati (vš. Itálie).
     
    Zatímco misky postupových vah se v prvním zápase nepohly, jasno už je o případném soupeři týmu, který dnes postoupí. Lepší z této dvojice se ve 3. předkole utká s lepším z dvojice Lincoln (Gibraltar) – Mydtjylland (Dánsko). V úvodním zápase Dánové doma vyhráli pouze 1:0 a odveta na půdě fotbalového trpaslíka nebude zrovna jednoduchá.
    Fotbalisté APOELU si již včera zatrénovali na makedonském národním stadionu ve Skopje.

     
    Úvodní zápas, APOEL FC – FK Vardar Skopje 0:0
    Kyperský tým měl po celou dobu zápasu převahu. V prvním poločase mírnou, ve druhém dějství a hlavně v jeho závěru místy drtivou. Jenže jak už to tak bývá, Vardar se dobrou defenzivní hrou ubránil inkasované brance.

    APOEL FC: Waterman – Sérgio, Astiz, Carlão (41. Guilherme), Antoniades – Morais, Vinicius – Makridis (60. Efrem), De Vincenti, Soteriou (66. Piątkowski) – Leal

    Náhradníci: Guilherme, Efrem, Alexandrou, Vander, Kissas, Štilić, Piątkowski.

    FK Vardar Skopje: Pachovski – Hambardzumjan, Mijušković, Grncharov, Velkoski, Popov – Nikolov, Gligorov – Felipe (64. Dašjan) – Ivanovski (75. Stojkov), Blaževski (88. Asani)

    Náhradníci: Ljamchevski, Dašjan, Spirovski, Asani, Stojkov, Gachevski, Brdarovski.
     
    První zápas o možném postupujícím příliš nenapověděl. Na kyperské půdě totiž během devadesáti minut hry branka nepadla. Pro makedonský tým se jedná o slibný výsledek, na druhou stranu, ze všech možných remíz je právě výsledek 0:0 nejošidnější. Apoelu v odvetě stačí k postupu např. remíza 1:1, 2:2 apod.
     
    Dobrý den, ještě jednou vítejte u odvetného zápasu druhého předkola Ligy Mistrů, ve kterém se proti sobě postaví makedonský klub FK Vardar Skopje, jenž bude o postup do dalšího kola bojovat s kyperským Apoelem FC Nikósie.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

    Tomáš Lysý

    Branky: 90+4. Ljamčevski – 60. De Vincenti (Vander)

    Karty:   45. Grozdanoski (VDS), 80. Popov (VDS) – 37. Vinicius (APO), 42. Sotiriou (APO), 67. Vander (APO), 90+5. Alexandrou (APO)


    FK Vardar: Pacovski – Humbartsumjan, Grncarov (C), Mikušković, Popov – Gligorov, Velkoski – Grozdanoski, Juan Felipe, Dašjan – Blazevski. Trenér: Sergei Andrejev
    Náhradníci: Gacevski – Ljamčevski, Brdarevski, Spirovski, Nikolov, Stojkov, Ivanovski

    APOEL Nikósia: Waterman – Mário Sérgio, Vinicius, Iñaki Astiz, Antoniades – De Vincenti, Makridis, Nuno Morais (C), Vander – Sotiriou – Leal. Trenér: Domingos Paciência
    Náhradníci: Kissas – Ioannou, Efrem, Charalambides, Alexandrou, Stilić, Piątkowski

    Rozhodčí: Massa – Meli, Barbirati – Irrati (vš. Itálie)
    14.07.2015
    APOEL - Vardar 0:0

    Karty:   48. Makridis (APO), 87. Efrem (APO) – 16. Gligorov (VDS), 36. Ivanovski (VDS)

    bahis siteleri