Astana – Maribor 3:1 (kon.) | Fola – Dinamo Záhřeb 0:3 (kon.) | FCSB – Trenčín 2:3 (kon.)
Fehérvár – New Saints 1:1 (po pr.) | Dundalk – BATE 0:0 (kon.) | Rudar – Karabach 0:1 (kon.)
Lech Poznaň – FK Sarajevo 1:0 (kon.) | Stjarnan – Celtic 1:4 (kon.)
konec
FC Astana
3:1 (2:1)
NK Maribor
Středa 22.07.2015, 16:00 • Astana Arena, Astana (kapacita: 30.254 diváků) • Liga mistrů (předkola) • 2. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Krásné středeční odpoledne všem fotbalovým příznivcům, ale i Vám ostatním, vítám Vás u online přenosu z utkání druhého předkola Ligy mistrů, ve kterém se utkají týmy FC Astana a NK Maribor.
     
    NK Maribor

    Slovinský fotbalový klub NK Maribor byl založen v roce 1960 a patří mezi vůbec nejúspěšnější týmy této země. Se třinácti získanými ligovými tituly, osmi národními poháry a čtyřmi výhrami ve slovinském Superpoháru se ani o ničem jiném mluvit nedá. Maribor navíc jako jeden ze tří týmů ještě nikdy nesestoupil z nejvyšší slovinské soutěže.

    V loňské sezoně vyhráli ligový maraton již popáté v řadě, když za sebou nechali druhé celje o devět bodů a z první místa v lize si zajistili mariborští fotbalisté účast ve druhém předkole Ligy mistrů.

    Slovinci mají s Ligou Mistrů již zkušenosti a to více než příjemné, již dvakrát se totiž dokázali probojovat do základní skupiny. Naposledy se to povedlo hostům právě loni, kdy rovněž začínali kvalifikační pouť již ve druhém předkole, postupně však vyřadili bosenské Zrijnski, izraelský Maccabi Tel Aviv a na závěr slavný skotský Celtic.
     
    FC Astana

    Kazachstánský celek kopané FC Astana vznikl až před šesti lety, kdy vznikl sloučením dvou klubů, FK Alma-Ata a FC Megasport ,jako FC Lokomotiv Astana a o dva roky později byl přejmenován do dnešního názvu. Domácí zatím nepatří mezi velké sběratele trofejí, na svém kontě mají jednu za vítězství v ligové soutěži, dva za národní pohár a dvakrát vybojovali Kazaši výhru v Superpoháru.

    První ligový titul vybojoval celek z Astany právě v loňském roce, kdy po třetím místě základní části následně opanoval skupinu o titul a vybojoval si tak právo účasti v předkole Ligy mistrů. Jen pro úplnost dodám, že v aktuálním ročníku kazašské nejvyšší soutěže je FC na třetí pozici, ale jen s jednobodovou ztrátou na první dva týmy.

    Kazaši se kvalifikace o Ligu mistrů účastní vůbec poprvé v krátké historii klubu. Poslední dvě sezóny se pokoušeli probojovat do základní skupiny Evropské ligy a loni už byli velice blízko, když vypadli až v Play off, kde však celkovým výsledkem 0:7 nestačili na španělský Villareal.
     
    Vzájemné zápasy

    Oba týmy se na mistrovské úrovni potkaly poprvé až minulý týden v rámci prvního zápasu vzájemného souboje o postup do třetího kola a Slovinci si k dnešní odvetě přivezli těsný náskok po výhře 1:0. Vše tak před dnešním zápasem zůstává otevřené.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    FC Astana: Loginovskij – Aničić, Ilič, Postnikov, Maksimović, Žukov, Šomko, Cañas, Nuserbajev, Dzolčijev "C", Twumasi.

    NK Maribor: Handanović "C" – Šuler, Rajčević, Viler, Stojanovič, Ibraimi, Kabha, Bohar, Mertelj, Tavares, Mendy.

    Rozhodčí: Adrien Jaccottet – Raffael Zeder, Alain Heiniger (všichni Švýcarsko).
     
    Oba týmy už jsou na hrací ploše a vzájemně se zdraví. Utkání začne již za několik málo okamžiků.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Rozehrávky se na začátku prvního poločasu ujali hostující hráči.
     
    2
    Domácí kombinují s balonem před půlící čarou, dál se zatím nedostali.
     
    2
    Jen doplním že fotbalisté domácího klubu nastupují dnes v modro-žluté kombinaci, hosté kompletně ve fialovém.
     
    3
    Twumasi si na levé straně počínal nedovoleně a tak domácí o míč velice rychle přišli. Hrát mohou hosté, ale ani jim se vpřed zatím příliš nedaří.
     
    4
    Domácí se pokusili vysunout vpřed dlouhou přihrávkou Twumasiho, jenže balon kolumbijského borce přeletěl a skončil už u brankáře Handanoviće.
     
    5
    Další dlouhý nákop z poloviny hřiště vymysleli hráči kazašského celku, jenže znovu se balon po nepřesné přihrávce snesl až do rukavic brankáře Handanoviće.
     
    6
    Stojanović si dobře poradil s přihrávkou po levé straně, kterou vymysleli domácí na nabíhajícího Tavarese, obránce hostí si však míč dobře pokryl a nechal jej doklouzat až za koncovou linii.
     
    7
    Nyní však Stojanović fauloval u levé postranní čáry jednoho z protihráčů a domácí budou kopat proti slovinské brance.
     
    8
    Jenže rozehrávka Kazachům příliš nevyšla, centrovaný balon do vápna hosté s přehledem odvrátili a odkopli mimo nebezpečí.
     
    9
    Kabha měl deset metrů před vápnem hodně času i prostoru a tak to zkusil levačkou, jenže jeho pokus postrádal něco na přesnosti a tak vystoupal vysoko nad domácí klec.
     
    10
    První střelecký pokus domácích, pokud se tak dá slabá střela z otočky v podání Žukova z veliké dálky nazvat. Handanović stojící uprostřed branky neměl nejmenší problém.
     
    11
    Hosté se pokusili dlouhým nákopem překonat domácí obranu, to se jim sice povedlo, ale balon přeletěl i nabíhajícího Mendyho a skončil až u gólmana Loginovského.
     
    12
    Astana právě vstřelila branku!
    Velké zaváhání hostující obrany, které nakonec domácí dokázali potrestat! Střelu Žukova zpoza vápna mířící k levé tyči ještě dokázal Handanović vyrazit, míč se však odrazil k BAUJRŽANU DŽOLČIJEVOVI, který si potáhl míč na levou stranou a přesnou střelou otevřel gólový účet zápasu!
    12. Baujržan DŽOLČIJEV - 1:0
     
    14
    Domácí i po vstřelené brance více drží míč a určitě se co nevidět pokusí o přidání další branky, kterým by převážili toto dvojutkání na svou stranu.
     
    15
    Kazachům, tedy spíš hráčům kazašského klubu vzhledem k počtu legionářů, se nyní nezadařilo a míč pošle zpět do hry Handanović.
     
    16
    Standardní situace pro domácí u levé čáry, kterou však rozehráli po zemi nakrátko. Bude se ale opakovat. Hostující hráči vyběhli dříve, než umožňují pravidla.
     
    17
    Ani opakovaná exekuce ale pro domácí nic zajímavého nepřinesla. Hosté se v pohodě ubránili.
     
    18
    Domácí hráči si udržují mírnou převahu a už opět otravují své soupeře u jejich pokutového území.
     
    19
    Dlouhý aut z pravé strany hřiště nadělal hostující obraně větší potíže, než se původně zdálo, vše ale včasným zásahem vyřešil gólman Handanović.
     
    20
    Slovincům úvod odvetného utkání vůbec nevyšel. O svůj náskok z prvního duelu přišli již ve dvanácté minutě a navíc se jim vůbec nedaří držet míč na svých kopačkách.
     
    21
    Hosté od začátku utkání takřka nepřešli přes půlící čáru a míč od vlastního vápna jen nazdařbůh bezmyšlenkovitě odkopávají.
     
    22
    Dobrá střela Žukova, který vypálil z nějakých třiceti metrů, proletěla jen těsně vedle pravé tyče hostující branky!
    22. Žukov pálí jen těsně vedle pravé tyče!
     
    23
    Snad poprvé od úvodní minuty se hosté dostali k míči a nyní i před pokutové území domácího celku, jenže o balon zase rychle přišli.
     
    24
    Mendy obelstil domácí obranu na levé straně šestnáctky a Aničić na poslední chvíli odvrátil katastrofu obranným skluzem, který poslal míč za koncovou čáru. Roh pro Maribor.
     
    25
    Po centru od rohového praporku se ale hosté neprosadili, zůstávají však nadále u míče a začínají konečně hrát.
     
    26
    Nyní už ale znovu hrají domácí hráči, jenže před vápnem si nenahráli úplně přesně a k míči se bez jakékoliv snahy dostal Handanović.
     
    27
    Slovinci se pomalu propracovávali vpřed podél pravé postranní čáry, jejich postup ale zastavil útočný faul Mendyho.
     
    28
    Šomko se pokusil přenést hru na pravou stranu balonem přes celou šířku hřiště, Džolčijev ale na míč nedosáhl.
     
    29
    Teď se naopak pokoušeli domácí najít Twumasiho nalevo od vápna a jen včasný zásah Rajčeviće připravil domácího fotbalistu o dobrou pozici.
     
    30
    Domácí se však po autovém vhazování dostali s míčem až do vápna, tam však vzniklý zásah opět vyřešil dobře zasahující obránce Rajčević.
     
    31
    Slovinci po aktivní dvouminutovce znovu zatáhli svůj systém a hrají jen domácí.
     
    31
    Když už se hosté přeci jen pokusí o nějakou útočnou akci, pevná kazašská defenziva je silně proti. FIaloví to dnes mají velice obtížné proti pozorné obraně soupeře.
     
    32
    Domácí se dostali vpřed rychlou přihrávkou podél pravé čáry, jenže centr nalevo na nabíhajícího Twumasiho byl přetažený.
     
    33
    Hráči Astany se ale znovu rychle dostali k míči a vybojovali aut napravo od vápna. Ten již poněkolikáté dnes vhazoval Ilič a jeho dlouhé hody do vápna jsou hodně nebezpečné.
     
    34
    U další akce Kazachů byl nyní Kolumbijec Twumasi, jenže nedokázal využít volného prostoru na hranici šestnáctky ideálně a svou střelu poslal dva metry vedle levé tyče.
     
    35
    Další dlouhý aut nyní přiletí do vápna Mariboru, z levé strany bude vhazovat Nuserbajev.
     
    35
    Hosté si i tentokrát poradili, ale znovu měli větší potíže, než by asi sami chtěli. Následný útok Mariboru skončil po centru z levé strany, pro který si vyskočil gólman Loginovskij.
     
    36
    Slovinci nyní drží míč kolem středového kruhu, domácí obrana je už ale pevně zformovaná kolem své šestnáctky.
     
    37
    Ani domácím se nyní však příliš nedaří a od střely Žukova jsme neviděli výraznější šanci. Tentokrát skončil útočná akce na velice nepřesném centru od pravé lajny v podání Džolčijeva, který skončil až za koncovou čarou.
     
    38
    Hosté se znovu dostali k míči, ale je to z jejich strany zatím hodně jalové, bez jakékoliv myšlenky.
     
    39
    Až nyní se dostalo nebezpečí i před domácí branku. Tavaresovu ránu zpoza vápna tečovali domácí vedle branky, Loginovskij byl v pohybu na druhou stranu!
    39. Tečovaná rána Tavarese letí jen těsně vedle!
     
    40
    Maribor právě vstřelil branku!
    A hned z následné akce hosté vyrovnávají, Ibraimiho centr z levé strany Loginovskij trestuhodně nesebral ze vzduchu a z následného souboje s ALEKSANDREM RAJČEVIČEM už vyšel jako poražený!
    40. Aleksander RAJČEVIĆ - 1:1
     
    41
    A vzápětí mohlo být vše znovu jinak, do dobré pozice se dostal Nuserbajev, jeho rána však letěla těsně na břevno hostující branky!
    41. Nuserbajev pálí jen těsně nad!
     
    42
    Znovu cpali domácí fotbalisté balon do vápna, tam však u něj byl jako první Handanović. Branka Rajčeviće na 1:1 značně zamotala postupovými nadějemi, domácí nyní musí vstřelit další dvě branky.
     
    43
    Dvě minuty zbývají do konce první půle, domácí se znovu vrhli do útoku.
     
    44
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí hráči znovu překlánějí misky vah mírně na svoji stranu! Šomkovu ránu zpoza vápna dokázal Handanović perfektně vyrazit, jenže míč se odrazil před šestnáctku na ROGERA CANASE, který i přes padajícího obránce poslal míč skákavou střelou k levé tyči!
    44. Roger CAÑAS - 2:1
     
    45
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Skončil první poločas odvety druhého předkola Ligy mistrů mezi Astanou a Mariborem a dlouho to vypadalo na jasnou záležitost. Aktivně hrající domácí poslal do vedení již ve dvanácté minutě Džolčijev a i dále se hrálo převážně před brankou Mariboru. Pak však z první vážnější šance hosté srovnali a rázem měli k postupu mnohem blíže nežli soupeř. V závěru se však prosadil za domácí celek Canas a tak je Astana v celkovém součtu branek znovu jen o jednu pozadu. Druhý poločas tak jistě slibuje veliké drama!
     
    Druhý poločas začne přibližně v 17:00.
     
    Statistiky utkání po první půli

    Střely na branku: 4 – 1
    Střely celkem: 8 – 3
    Žluté karty: 0 – 0
    Fouly: 9 – 3
    Ofsajdy: 1 – 0
    Rohové kopy: 0 – 2
     
    46
    Střídání v týmu FC Astana: ze hřiště odchází Maksimović, přichází Kéthévoama.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Domácí začínají pozvolna a pomaličku kombinují před středovým kruhem. Kdybych si však měl tipnout, zanedlouho se před brankou hostů strhne velkolepá podívaná.
     
    47
    Zatím se však nic takového neděje a Kazaši hrají na vlastní polovině. Slovinci se ještě více zatáhnou než v první půli.
     
    48
    Domácí se prohnali podél pravé strany a přihrávali do vápna, tam na poslední chvíli hosté odvrátili na roh.
     
    49
    Střelec vedoucí branky Cañas se po centru dostal ke střele v šestnáctce, jeho pokusu se ale postavil do cesty Mendy a nebezpečí je alespoň pro tuto chvíli zažehnáno.
     
    50
    Slovinci se trochu vysunuli, ale bez míče se jim bude hrát velice špatně. Domácí již znovu rychle otáčí hru a Handanović bude mít brzy plné ruce práce.
     
    51
    Hosté se však málem dostali k brejku, když Tavares ze středu hřiště hledal nalevo rozběhnutého Mendyho, jeho přihrávka však těsně neprošla.
     
    52
    Mendy se však o chvíli později dostal k míči a to nalevo od vápna, tam s ním chvíli čaroval, jenže zády v brance to příliš nebezpečné nebylo a navíc vzápětí přišel o kulatý nesmysl.
     
    53
    Standardní situace pro NK Maribor po faulu deset metrů před vápnem.
     
    54
    Ibraimi poslal centr na vzdálenější tyč, tam však situaci vyřešila domácí obrana v čele s Loginovským.
     
    55
    Roger Cañas (AST) poslal při zákroku na půlce Bahora až za autovou čára a za své počínání vidí žlutou kartu.
     
    55
    Cañas znovu v akci, nyní se pokusil ubránit útok Mendyho, vyšlo to ale tak napůl, Maribor totiž vybojoval rohový kop.
     
    56
    Nepříjemný centr z pravého rohu řádně štípl do rukavic vybíhajícího brankáře Loginovského, tomu se ale povedlo vyboxovat míč pryč.
     
    57
    A znovu se žlutí a opět je to kvůli faulu na polovině hřiště. Aleš Mertelj (MAR) poslal k zemi taktickým faulem unikajícího Kéthévoamu.
     
    58
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají třetí branku a rázem jsou to hosté, kteří musí dotahovat náskok soupeře! PATRICK TWUMASI na hranici malého vápna šikovně tečoval nízko letící centr z levé strany a balon skončil za zády bezmocného Handanoviće!
    58. Patrick TWUMASI - 3:1
     
    60
    Střídání v týmu NK Maribor: ze hřiště odchází Aleš Mertelj, přichází Zeljko Filipović.
     
    60
    Hosté vybojovali standardní situaci.
     
    61
    Rajčević mohl být slovinským hrdinou, když se k němu míč po zahrávané standardní situaci odrazil před prázdnou branku, jenže obránce Marioboru u pravé tyče neuvěřitelně minul!
    61. Rajčević nepochopitelně minul!
     
    62
    Domácí mají míč u nohou, ale nyní už tolik hnát dopředu nemusí a také tak nečiní, V součtu s prvním utkáním jim aktuální výsledek na postup stačí.
     
    63
    Slovinci přidali a domácí se musí uchylovat k faulům. Po dalším z nich mají k dobru další standardku.
     
    64
    Nyní to však již tak nebezpečné jako před malou chvíli nebylo a domácí poslali míč z vápna až za autovou čáru.
     
    65
    Kazaši se snaží držet míč na svých kopačkách a dlouho jej drží ve středu hřiště. Tam přeci jen hrozí méně nebezpečí.
     
    67
    Domácí budou dohrávat o deseti, Roger Cañas (AST) fauloval zezadu unikajícího soupeře a po druhé žluté kartě musí opustit hřiště!
    67. Červená karta po 2. žluté pro Cañase
     
    68
    Následná standardní situace nebyla vůbec příjemnou záležitostí pro Loginovského, ten však dokázal míč s obtížemi vyboxovat pryč.
     
    69
    Loginov po posledním zákroku nevypadá příliš dobře a moc se mu z trávníku zvedat nechce.
     
    70
    Střídání v týmu FC Astana: ze hřiště odchází Nuserbajev, přichází Děděčko.
     
    71
    Hosté nadále útočí a nyní se k zakončení dostal zpoza vápna Tavares, jeho rána ale zamířila jen vedle pravé tyče domácí branky.
     
    72
    Viler fauluje napravo od vápna a domácí budou zahrávat standardní situaci.
     
    73
    Dění na hřišti zatím příliš neodpovídá tomu, že hosté mají o jednoho hráči v poli navíc. Domácí často drží míč a navíc hodně daleko od své branky.
     
    74
    Žádnou větší šanci si sice domácí nedokázali posledních pár minut vytvořit, šetřit čas se jim však daří výborně. Hostům zbývá již jen něco málo přes patnáct minut.
     
    75
    Stojanović chvíli kouzlil s míčem napravo od vápna, rychle o balon ale přišel a navíc bylo pískáno.
     
    75
    Zcela zbyteční karta pro Damjana Bohara (MAR), který po předchozím přerušení hry napálil balon vysoko nad domácí branku.
     
    76
    Ibraimi centroval z levé strany do vápna, tam se míč odrazil od jednoho z domácích hráčů za koncovou linii. Hosté ještě reklamují ruku, je z toho však pouze roh.
     
    77
    A s tím si Handanović bez potíží poradil, když ze vzduchu sebral centr Ibraimiho.
     
    77
    Střídání v týmu NK Maribor: ze hřiště odchází Damjan Bohar, přichází Dare Vršič.
     
    78
    Twasumi se po faulu jednoho z hráčů Mariboru ocitl až za levou postranní čarou, domácí s rozehrávkou nebudou spěchat a ušetří tak spoustu času.
     
    80
    Kazachstánci se zatím poměrně s přehledem brání nepříliš silnému tlaku hostí, dlouhý centr od půlky pokryl Loginovskij, poté se však míč přeci jen dostal za koncovou čáru.
     
    81
    Po rohovém kopu mířícím na bližší tyč se k míči dostal jako první Loginovskij.Hra však stojí, na zemi leží jeden z domácích hráčů a hrát se mu příliš nechce.
     
    82
    Dobré dvě minuty ležel hráč ve žluto-modrém na trávníku, tipl bych si však, že hlavní sudí tento čas nastaví.
     
    82
    Žlutou kartu dostává Marko Šuler (NK Maribor).
     
    83
    Velká šance hostů, kteří mohli být zpět ve hře o postup! Mendy dostal z pravé strany šestnáctky přihrávku na střed a vypálil na domácí branku, jenže měl to trochu na dlouhou nohu a tak jeho zakončení skončilo jen v místech, kam se rychle přesunul Loginovskij!
    83. Mendy míč do branky nedostal.
     
    84
    Střídání v týmu FC Astana: ze hřiště odchází Patrick Twumasi, přichází Abzal Bejsebekov.
     
    85
    Slovinci jsou v posledních minutách hry pevně nastěhováni v okolí domácí šestnáctky, jenže Kazaši se zatím velice statečně brání.
     
    86
    Viler posílal centr z pravého rohu šestnáctky na vzdálenější tyč, Tavares se však k hlavičce nedostal.
     
    87
    Domácím se zatím daří rozrážet útoky soupeře a balon při první příležitosti posílají až k vápnu Mariboru. Slovinci tak často musí začít akci až od Handanoviće.
     
    88
    Loginovskij vyrazil povedený pokus jednoho z hostujících hráčů alespoň na roh.
     
    89
    Roh přímé nebezpečí pro domácí nepřinesl, bránit se však budou muset i nadále. Fialoví jsou nastěhováni zdá se již natrvalo před Loginovským.
     
    90
    Míč léta sem a tam přes pokutové území domácích, jenže hosté se stále nedokáží prosadit a jediným gólem rozhodnout o svém postupu. Naopak domácí od dalšího předkola dělí již jen nastavený čas!
     
    90+1
    Tak ještě čtyř minuty se bude hrát ve druhém poločase. Pro hosty tak málo, pro domácí ještě tolik času.
     
    90+2
    Hráči Astany dobře drží míč u pravé postranní čáry a navíc v těsné blízkosti hostující branky.
     
    90+3
    Začíná třetí nastavená minuta a přesně na jejím počátku letí balon za autovou čáru po velice nepřesné přihrávce Šulera. Domácí se dostanou k míči.
     
    90+3
    Domácí se blíží k postupu, nyní vybojovali standardní situaci až u rohového praporku. Přijde rozehrání nakrátko a pak jen zdržování.
     
    90+4
    Nakrátko domácí rozehráli, ale rychle přišli o míč a musí rychle zpět. Hosté mají asi poslední možnost.
     
    90+4
    Po centru z pravé strany je ale domácí gólman Loginovskij faulován a tak se zdá být o osudu utkání rozhodnuto!
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Loginovskij odkopl míč od své branky a přesně v tu chvíli hlavní sudí Jaccottet odpískal konec dnešního utkání, ve kterém se domácím povedlo zvrátit nepříznivě se vyvíjející osud druhého předkola proti Mariboru a po výsledku 3:1 postupují do další fáze kvalifikace o Ligu Mistrů! Ve třetím předkole se Astana střetne s finským mistrem HJK Helsinki.
     
    Statistiky utkání

    Střely na branku: 5 – 3
    Střely celkem: 11 – 8
    Fouly: 12 – 13
    Žluté karty: 2 – 4
    Červené karty: 1 – 0
    Ofsajdy: 1 – 0
    Rohové kopy: 2 – 6
     
    Ode mne je to pro tuto chvíli již vše, přeji Vám krásný zbytek dnešního dne. Nashledanou. (17:59:20)

    Daniel Kubelka

    Branky: 12. Džolčijev, 44. Cañas, 58. Twumasi – 40. Rajčević (Ibraimi)

    Karty:   55. Cañas (ATN) – 57. Mertelj (MAR), 72. Viler (MAR), 75. Bohar (MAR), 82. Šuler (MAR)   67. Cañas (ATN)


    FC Astana: Loginovskij – Aničić, Ilič, Postnikov, Maksimović (46. Kéthévoama), Žukov, Šomko, Cañas, Nuserbajev (71. Děděčko), Dzolčijev "C", Twumasi (84. Bejsebekov).
    Náhradníci: Erić – Achmetov, Bejsebekov, Kéthévoama, Mužikov, Děděčko, Kabananga.

    NK Maribor: Handanović "C" – Šuler, Rajčević, Viler, Stojanovič, Ibraimi, Kabha, Bohar (77. Vršič), Mertelj (61. Filipović), Tavares, Mendy.
    Náhradníci: Cotman – Janža, Gigli, Filipović, Salalič, Vršič, Zahovič.

    Rozhodčí: Adrien Jaccottet – Raffael Zeder, Alain Heiniger (všichni Švýcarsko)
    14.07.2015
    Maribor - Astana 1:0

    Branky: 5. Šuler (Vršič)

    Karty:   29. Kabha (MAR), 82. Stojanovič (MAR), 86. Zahovič (MAR) – 9. Ilič (ATN), 78. Zhukov (ATN)

    bahis siteleri