Třinec – Olomouc B 5:1 (kon.) | Sokolov – Pardubice 1:0 (kon.) | Vlašim – Č. Budějovice 1:1 (kon.)
Opava – Frýdek-Místek 1:0 (kon.)
konec
FK Třinec
5:1 (3:1)
SK Sigma Olomouc B
Sobota 01.08.2015, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2000 míst) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    86
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak tohle už je pořádný náklep! Málek rozehrál z prostředka hřiště na Joukla, který z pravé strany odcentroval před bránu. Na zadní tyči se mezi obránci zjevil VÁCLAV TOMEČEK a přesnou hlavičkou zvýšil na 5:1!
     
    76
    Třinec právě vstřelil branku!
    PAVEL MALCHAREK penaltu bezpečně proměňuje! Vystřelil přesně k pravé tyči a střela nemusela být ani tolik razantní, protože Blaha si lehl na opačnou stranu – 4:1!
     
    45
    Třinec právě vstřelil branku!
    A ještě před koncem první půle Třinec přidává třetí branku! Dedič šel po přihrávce ze středu hřiště po levé straně sám na Blahu, ale neprostřelil ho. Balon se však šťastně odrazil k VÁCLAVU MOZOLOVI, který z hranice pokutového území prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 3:1!
     
    32
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slezané po zisku míče zaútočili po pravé straně a otáčejí stav zápasu ve svůj prospěch! Mozol se uvolnil na pravém křídle, odcentroval před bránu, kde si rozhozená olomoucká obrana neobsadila RENÉHO DEDIČE a slovenský útočník překonal Blahu hlavou – 2:1!
     
    8
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jenže za další minutu je vyrovnáno! Mozol poslal před Blahu přesný centr do souboje Dediče s O. Ševčíkem! Blaha balon neukořistil a míč se odrazil k volnému PAVLU MALCHARKOVI, který už neměl problém jej doklepnout hlavou do prázdné brány – 1:1!
     
    7
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Texlovu přihrávku zastavil Paleček, ale další útok Sigmy už pro Třinec znamená pohromu! JAKUB ROLINC si zpracoval přihrávku od záložníků, otočením se zbavil Hlocha a zpoza šestnáctky se trefil přímo do pravého horního rohu! Nádherný gól, Paleček se natahoval marně – 0:1!

    Ondřej Zoubek

    Branky: 8. Malcharek, 32. Dedič, 45. Mozol, 76. Malcharek (pen.), 86. Tomeček – 7. Rolinc

    Karty:   67. Tomeček (TRI) – 75. O. Ševčík (OLB)


    FK Třinec: Paleček – Velner, Vomáčka (C), Hloch, Knötig – Bedecs (65. Motyčka) – Malcharek (81. Joukl), Málek, Mozol, Tomeček (89. Janoščín) – Dedič. Trenér: Radim Nečas.
    Náhradníci: Bruk – Joukl, Janoščín, Čelůstka, Ceplák, Motyčka, Černý.

    SK Sigma Olomouc B: Blaha – Texl, O. Ševčík, Štěrba (C) (46. Hýbl), Jemelka – Hladík, P. Ševčík, Habusta (77. Buchvaldek), Kalvach, Falta – Rolinc (65. Yunis). Trenér: Augustin Chromý.
    Náhradníci: Spurný – Buchvaldek, Schmidt, Yunis, Hýbl, Richter, Vichta.

    Rozhodčí: Jan Machálek – Pavel Peřina, Valter Boček

    Diváci: 616 (31 % celkové kapacity)
    bahis siteleri