Podbrezová – Michalovce 6:2 (kon.) | Zlaté Moravce – Trenčín 0:1 (kon.) | Senica – Skalica 2:1 (kon.)
konec
FK Železiarne Podbrezová
6:2 (3:1)
MFK Zemplín Michalovce
sk Sobota 01.08.2015, 17:00 • Mestský športový štadión, Brezno • Niké liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Podbrezová dala gól!
    Gólostroj pokračuje, domáci zavŕšili svoj výborný výkon šiestym gólom v sieti Kiru! Hostia už bránili veľmi nedôrazne, obranca sa navyše nedohodol s vybiehajúcim brankárom, čo využil MIRZAD MEHANOVIČ a krásnym lobom zavŕšil gólostroj Železiarov!
     
    72
    Michalovce dali gól!
    Tak predsa len, futbalisti zo Zemplína ešte znižujú a aspoň tak korigujú stav. Gólu predchádzala pekná akcia po pravej strane, po ktorej prišiel center do šestnástky, kde sa uvoľnil MICHAL HAMUĽÁK a sám pred Kuciakom poslal loptu do siete!
     
    69
    Podbrezová dala gól!
    Tak to vyzerá na rodiaci sa debakel! Podbrezová dáva ďalší gól a ujíma sa štvogólového vedenia. Sledovali sme ďalšiu chybu v obrane Michaloviec, Gáll neodkopol loptu a tak sa presadil PETER GÁL-ANDREZLY!
     
    63
    Podbrezová dala gól!


    Stopér ĽUBOŠ KUPČÍK sa po skvelom centri zo štandardnej situácie dokázal odpútať od svojho strážcu a v páde poslal loptu z blízka nechytateľne do protipohybu Kiru.
     
    45
    Podbrezová dala gól!


    Skvelá akcia domácich, ktorú začal v strede poľa Andrezly. Pasom do krídla našiel Almaského a jeho prízemný center nasmeroval nastavením nohy do prázdnej brány BLAŽEJ VAŠČÁK.
     
    38
    Podbrezová dala gól!


    Protiútok Podbrezovej začal Melunovič, ktorý poslal loptu na krídlo, odkiaľ ju Mário Almaský naviezol na stred a MIRZAD MEHANOVIČ ju aj so šťastím a tečom poslal presne nechytateľne k tyči.
     
    26
    Michalovce dali gól!


    Z ničoho nič prichádza gól do siete Kuciaka. Doteraz neškodné Michalovce po akcii z ľavej strany z vôbec prvej vážnejšej šance skórovali. Postaral sa o to VERNON DE MARCO MORLACCHI.
     
    12
    Podbrezová dala gól!


    Bezproblémovovo zahraná penalta v podaní ALENA MELUNOVIČA. Kira síce trafil stranu, ale strela bola presná.

    Matej Kubove

    Branky: 12. Melunovič (pen.), 38. Mehanovič, 45. Vaščák, 63. Kupčík, 69. Gál-Andrezly, 90. Mehanovič – 26. Morlacchi, 72. Hamuľák

    Karty:   34. Kochan (POD), 76. Migaľa (POD) – 10. Podhorin (MIC)


    FK Železiarne Podbrezová: Kuciak (C) – Vajda (77. Szöke), Pimpara, Kupčík, Andrič – Már. Almaský, Gál-Andrezly, Kochan (61. Migaľa), Melunovič – Vaščák (64. Jur. Pančík), Mehanovič.
    Náhradníci: Ďurčo – Migaľa, Žilák, Jur. Pančík, Szöke, Kapor, Sabler.

    MFK Zemplín Michalovce: Kira – Morlacchi, Šimčák, Gallo (C), Turík – Leško (60. Regáli), Grič, Kunca, Podhorin – Koscelník, Hamuľák.
    Náhradníci: Macej – Tóth, Regáli, Danko, E. Mensah, Sanchez Caballero, Bednár.

    Rozhodčí: Pavol Šuniar- Tomáš Mókoš, Dušan Petríček
    bahis siteleri