Ried – Wolfsberger 0:0 (kon.) | Austria – Rheindorf Altach 3:1 (kon.) | Sturm Graz – Grödig 1:1 (kon.)
konec
FK Austria Vídeň
3:1 (1:1)
SC Rheindorf Altach
Neděle 02.08.2015, 16:30 • Generali Aréna, Vídeň (kapacita 14.100 diváků) • Rakouská Bundesliga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mne je to pro tuto chvíli již vše, přeji Vám krásný zbytek nedělního odpoledne. Nashledanou. (18:24:35)
     
    Statistiky utkání

    Držení míče: 67% – 33%
    Střely na branku: 4 – 1
    Střely celkem: 15 – 8
    Ofsajdy: 6 – 3
    Rohové kopy: 6 – 3
    Fauly: 12 – 21
    Žluté karty: 1 – 2
     
    Je dobojováno. Fotbalisté Austrie Vídeň ve druhé půli jasně převálcovali svého soupeře, kterému vstřelili další dvě branky a po výhře 3:1 si zaslouženě došli pro další tři body do bundesligové tabulky. Hosté naopak prohrávají i druhý duel nového ročníku rakouské nejvyšší soutěže a před čtvrteční odvetou předkola Evropské ligy tak mají o čem přemýšlet.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Domácí se v samotném závěru ještě mohli dostat ke čtvrté brance, když Kayode využil volného prostoru ve vápně a ještě posunul míč na levou stranu na volného spoluhráče, ten ale začal s míčem příliš vymýšlet a zákonitě o něj přišel.
     
    90+2
    Hodně nervózní je na domácí lavičce před vlastními fanoušky debutující trenér Thorsten Fink, uvedl se ale výborně, o tom již není pochyb.
     
    90+1
    Obraz hry se ale ani v nastaveném čase vůbec nemění. Hosté se nemohou dostat k míči a tak Austria jasně směřuje k druhému vítězství v novém ročníku rakouské Bundesligy.
     
    90+1
    Čtyři minuty se ještě bude hrát nad rámec druhé půle a celého utkání.
     
    90
    Střídání v týmu FK Austria Vídeň: ze hřiště odchází Holzhauser, přichází Serbest.
     
    89
    Friesenbichler se krátce po jeho rozehrání dostával do šance před brankou, na míč však o kousek nedosáhl.
     
    88
    Martschinko ještě vybojoval v souboji s Zechem rohový kop, kterého šikovně i s míčem přistrčil za koncovou čáru.
     
    87
    Hráči Austrie si nyní pomalu nahrávají na vlastní polovině, za stavu 3:1 opravdu nemají kam spěchat a tak si zahraje i Almer.
     
    86
    Almer však předvedl parádní práci ve vzduchu a míč, který se kroutil pod břevno jeho branky, efektně vyboxoval pryč z vápna. Hosté se navíc dopustili faulu a jsou vykázáni zpět.
     
    86
    Hosté se ještě dostávají k rohovému kopu. Jedna z posledních možností pro Altach, jak s dnešním zápasem ještě něco udělat.
     
    85
    Friesenbichler se uvedl na hřišti útočným faulem, hrát mohou hosté. Těm se ale čas k vyrovnání rychle krátí.
     
    84
    Kayode dostal pořádně do těla v osobním souboji na polovině hřiště. Po krátkém oddechu na trávníku ale přeci jen pokračuje ve hře a domácí s balonem u kopaček.
     
    83
    Střídání v týmu FK Austria Vídeň: ze hřiště odchází Grünwald, přichází Friesenbichler.
    82. Barrera (ALT)
     
    82
    Trestuhodně neobsazený zůstal na hranici malého vápna Barrera, na kterého i mířil centr z pravé strany, jenže reprezentant Nikaraguy nedokázal míč takřka vůbec zasáhnout a Almer tak měl snadnou práci!
     
    81
    Almer znovu zasahuje a znovu je to proti Seegerovi, který dostal dobrou přihrávku zprava do vápna, domácí ale stačili jeho pokus srazit do rukavic svého brankáře.
     
    80
    Až nyní se dostali hráči v bílém s míčem až do pokutového území Austrie, jenže Seeger postupující z levé strany si příliš předkopl míč a k němu měl poté nejblíže gólman Almer, který jej přikryl svým tělem.
     
    79
    Kayode díky své bojovnosti na útočné polovině vybojoval autové vhazování napravo od vápna Altachu a tak se ani teď hosté nedostanou k balonu.
     
    78
    Na Altach již ve čtvrtek čeká odveta třetího předkola Evropské ligy proti portugalské Guimaraesi a dnes si jeho hráči, jak se prozatím zdá, sebevědomí rozhodně nezvednou.
     
    77
    Hosté vůbec nemají možnost dostat se k míči, natož si vytvořit tlak či gólovou šanci, domácí totiž stále drží balon a hrají na útočné polovině.
     
    76
    Střídání v týmu FK Austria Vídeň: ze hřiště odchází Zulechner, přichází Kehat.
     
    75
    Jenže hrají znovu domácí hráči, kteří cítí velkou šanci na další branky. Kayode se však po dalším centru do vápna vystavil do ofsajdu a tak se nyní skóre určitě měnit nebude.
     
    74
    Na řadě jsou nyní hostující fotbalisté, kteří musí tvořit hru a mají již jen něco málo přes patnáct minut nato, aby alespoň vyrovnali.
     
    73
    Střídání v týmu SC Rheindorf Altach: ze hřiště odchází Netzer, přichází Jäger.
     
    72
    Domácí hráči jsou "na koni" a znovu se hnali v přečíslení k brance soupeře, Kayode se však individuálně neprosadil při snaze dostat míč do vápna.
    71. Alexander GORGON - 3:1
     
    71
    Austria právě vstřelila branku!
    ALEXANDER GORGON si poradil s pokutovým kopem zcela suverénně a míč napálil přesně k levé tyči, brankář Lukse navíc skákal na druhou stranu!
    70. Penalta pro Austrii!
     
    70
    Byla nařízena penalta pro Austrii Vídeň! Po centru Holzhausera byl ve vápně faulován Vukojević!
     
    69
    Sólo Zulechnera zastavil zezadu nedovoleným zákrokem kapitán hostí Netzer a přijde další centr do vápna Altachu při standardní situaci.
     
    69
    Domácí však při následném útoku nezakončili přesně a hrát mohou jejich soupeři. Míč uvede do hry brankář Lukse.
     
    68
    Seeger se při hned prvním kontaktu s míčem dopustil útočného faulu a hosté musí na malou chvíli odložit atak domácí svatyně.
     
    67
    Střídání v týmu SC Rheindorf Altach: ze hřiště odchází Aigner, přichází Seeger.
    Střídání v týmu SC Rheindorf Altach: ze hřiště odchází Ngwat-Mahop, přichází Barrera.
     
    66
    S možným nebezpečím od rohového praporku si však domácí defenziva poradila na výbornou a míč letí ven z pokutového území.
     
    65
    Hosté však bojují alespoň o remízu a velice aktivní Hofbauer po sraženém centru z levé strany vybojoval roh pro svůj tým.
     
    64
    Následný rohový kop již tolik nebezpečí před brankou Altachu nepřinesl.
    63. Rotpuller (AUV)
     
    63
    Holzhauser poslal parádní centr před branku, kde se do něj položil Rotpuller a jeho hlavičku mířící pod břevno musel parádním zákrokem zlikvidovat brankář Lukse!
     
    62
    Rozehrávat se bude po krátkých průtazích napravo od pokutového území Altachu.
     
    61
    Austria po vstřeleném gólu vesele útočí dál a po faulu se dostane k další standardce.
    60. Olarenwaju KAYODE - 2:1
     
    60
    Austria právě vstřelila branku!
    Když už to vypadalo, že tlak Austrie slábne, přichází druhý gól domácího týmu! Zulechner pláchl na pravé straně obránci Zwischenbruggerovi a naservíroval míč na stříbrném podnose před branku nabíhajícímu OLARENWAJU KAYODEMU, který si věděl rady a míč poslal suverénně do levého horního rohu hostující branky!
     
    59
    Altach se pomalu osměluje a znovu se tlačí vpřed, nyní jsou však jeho hráči zastaveni útočným faulem a hrát tak budou moci domácí fotbalisté.
     
    58
    Rohu se ujal sám Hofbauer a míče směřujícího do prostoru malého vápna se znovu ujal Ortiz, jeho hlavička v předklonu ale jen proletěla dva metry vedle pravé tyče.
     
    58
    Hofbauer vedl další útok Altachu v krátké době po levé straně a nakonec ze souboje s Kochem vytěžil maximum možného, rohový kop.
     
    57
    Poprvé ve druhé pětačtyřicetiminutovce se hosté dostali za půlící čáru, rychlou však vytlačeni zpět na vlastní polovinu a navíc ještě přichází o míč.
     
    56
    Jeden balon za druhým létá do pokutového území hostujícího týmu, obrana Altachu ale prozatím zvládá tyto situace řešit bez gólové újmy.
     
    55
    Grünwald se pěkně uvolnil před šestnáctkou Altachu a udělal dva kroky na levou stranu, následný centr mířící do vápna ale jen proletěl vedle pravé tyče hostující branky a zamířil mimo hrací plochu.
     
    54
    Jenže v zakončení to domácím hráčům zatím poněkud skřípe. Hosté se zvládají bránit, ale jak dlouho vydrží odolávat souvislému tlaku Austrie, to je opravdu ve hvězdách.
     
    53
    Po faulu Aignera na Gorgona napravo od středového kruhu se ani nyní obraz hry nemění, u balonu zůstanou domácí fotbalisté.
     
    52
    Hraje se jen na jednu branku v úvodu druhého poločasu, hosté se zatím pouze brání, víc jim jejich soupeři zatím nedovolili.
     
    51
    Domácí směřovali další centr z levé strany do vápna na naskakujícího Kayodeho, ten byl však dobře bráněn a balon po jeho zásahu skončil jen mimo hřiště.
     
    50
    Znovu se tlačili hráči ve fialových dresech vpřed, odpovědnost vzal na sebe Grünwald a levačkou zpoza vápna vypálil směrem k brance hostů, jeho rána však vystoupala vysoko nad ní.
     
    50
    I to ale Austrii nikterak nepomohlo, po útočném faulu ve vápně přichází o míč.
     
    49
    Další vybojovaný roh pro Austrii, když domácí nakopli míč o Schreinera mimo hřiště. Tak nakonec ne, sudí nařizuje autové vhazování pro domácí.
     
    48
    Domácí vlétli na svého soupeře a od začátku druhé půle stupňují svůj tlak, který ještě posilují hosté častými fauly.
     
    48
    Holzhauser to zkusil chytře střelou po zemi z ostrého úhlu na bližší tyč, hosté však jeho úmysl přečetli a odkopli míč za koncovou čáru na rohový kop.
     
    47
    Nyní to zkusili hráči Austrie z pravé strany a po ruce Schreinera, který zastavil centr letící do vápna, se bude kopat proti hostující brance.
     
    46
    Hosté sice začali rozehrávkou ve středu hřiště, jenže domácí se hned hnali do protiútoku, který vedl po levé straně Kayode a dostal se s míčem až do vápna, kde však byl čistě ve skluzu odzbrojen.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Fotbalisté obou týmů už se pomalu vrací zpět na hrací plochu a s nimi i trojice rozhodčího dnešního duelu. Druhý poločas utkání mezi Austrií Vídeň a Altachem tak začne již za několik málo okamžiků.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 17:32.
     
    Statistiky utkání po první půli

    Držení míče: 67% – 33%
    Střely na branku: 1 – 1
    Střely celkem: 7 – 6
    Ofsajdy: 3 – 3
    Rohové kopy: 3 – 0
    Fouly: 9 – 11
    Žluté karty: 1 – 1
     
    Skončila první poločas utkání druhého kola rakouské Tipico Bundesligy, ve kterém zatím hraje domácí Austria Vídeň se soupeřem z Altachu nerozhodně, 1:1. Zápas se dlouho odehrával bez větších šancí, po třicáté minutě se však skóre měnilo hned dvakrát. Domácí nejprve využili svůj tlak před brankou a díky Šikovovi se ujali vedení. Hosté však srovnali stav zápasu jen o chvíli později, kdy se po přímém kopu hlavou prosadil Ortiz.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Tak ještě jednu minutu se bude hrát v prvním poločase.
     
    45
    Začala poslední minuta první půle a domácí znovu nebudou hrát. Po útočném faulu Grünwalda se bude kopat proti jejich brance.
    44. Hofbauer (ALT)
     
    44
    No a mohlo být pro domácí ještě hůře, za obranu Austrie se totiž s míčem dostal Ngwat-Mahop a zpětnou přihrávkou na hranici vápna ještě našel volného Hofbauera, jeho ránu však dokázali domácí hráči zblokovat!
     
    42
    Roh však domácím fotbalistům příliš radosti nepřinesl a hráči v bílém v klidu odehrávají míč mimo box a navíc u něj zůstanou i nadále.
     
    42
    Zech však následně musel odehrát míč před dotírajícím Kayodem za koncovou čáru a je z toho rohový kop pro Austrii.
     
    41
    První nesmělý pískot se ozývá z tribun Generali Areny poté, co jsou domácí nuceni hrát dozadu na brankáře Almera.
     
    40
    Tempo hry se po předchozích krušných momentech před oběma brankami zase trochu uklidnilo. Hosté jsou se současným výsledkem určitě spokojeni a útočit za každou cenu rozhodně nebudou.
     
    39
    No a hosté se dostali do další pološance, když dobře přenesli hru na levou stranu na nabíhajícího Aignera, tomu však střela příliš nesedla a tak míč doskákal jen k brankáři Almerovi.
     
    39
    Domácí dlouho drží míč ve středu hřiště, ale jakoby nevěděli kudy jej dostat k brance soupeře. Defenziva Altachu pracuje v této fázi zápasu na výbornou.
     
    38
    Žlutou kartu dostává Dominik Hofbauer (SC Rheindorf Altach).
     
    37
    Hofbauer znovu hledal centrem ve vápně nabíhajícího Ortize, ten se však nyní k zakončení nedostal.
     
    36
    Další faul domácích kousek od vápna a hosté budou mít možnost další standardní situace, tentokrát pár metrů od pravého růžku šestnáctky.
     
    35
    Ngwat-Mahop si sbíhal středem za domácí obranu, přihrávku dostal, jenže bylo to do ofsajdového postavení a pomezní sudí to dobře viděl a následně odmával.
     
    34
    Domácí se však i nadále tlačí dopředu, jejich další centr do vápna ale Kayode neumístil dobře a nakonec zakončil mimo.
    33. Cesar ORTIZ - 1:1
     
    33
    Rheindorf Altach právě vstřelil branku!
    A hosté standardní situaci dokonale využili! Na centr Hofbauera si na hranici penalty naskočil CESAR ORTIZ a hlavou uklidil míč přesně k levé tyči!
     
    33
    Hosté vybojovali standardku notný kus od vápna domácích a tak přijde centr do pokutového území Austrie.
     
    32
    Další pokus o zakončení ale Austrii nevyšel a hrát bude Lukse od vlastní branky.
     
    31
    Domácí jsou vstřeleným gólem nabuzeni a nadále se tlačí do pokutového území svého soupeře.
    30. Vance ŠIKOV - 1:0
     
    30
    Austria právě vstřelila branku!
    Domácí se vcelku zaslouženě dočkali vedoucí branky, když po obléhání hostující branky přišel centr do vápna Altachu a tam jej na brankové čáře nakonec dotlačil do branky VANCE ŠIKOV!
     
    27
    Ojedinělý náznak akce Altachu brzy končí, domácí ještě na hranici velkého vápna vybojovali míč
    zpět a navíc jej rychle zakopli za autovou čáru. Na zemi totiž leží Martschinko a z trávníku se mu příliš nechce.
     
    26
    Grünwald posílal z pravé strany centr na hranici malého vápna, tam se sice k zakončení dostal Zulechner, byl však natěsno bráněn a tak míč po jeho hlavičce skončil daleko od branky.
     
    25
    Po delší době se hosté dostali na útočnou polovinu a toho se hned pokusil využít střelou ze střední vzdálenosti Hofbauer, rána však notně minula svůj cíl a Almer mohl být naprosto v klidu.
     
    24
    Austria však začíná pomalu zvyšovat tlak a nedovolené zákroky hostí jsou čím dál častější. Altach se však až na výjimky dobře brání a když je třeba, jeho hráči prostě jen odkopnou mí daleko od své branky.
     
    23
    Domácí se už už hnali do přečíslení a rychlého brejku, jenže Gorgon svou přihrávkou na levou stranu hřiště našel Kayodeho, který byl příliš rychlý a vystavil se do ofsajdu. Pokolikáté dnes už jsme nigerijského fotbalistu v této pozici viděli.
     
    22
    Tak nevím. Pokud to byla střela, tak hodně slabá, pokud centr, tak krajně nepřesný. Tak jako tak balon po pokusu Holzhausera skončil přesně v náručí brankáře Altachu.
     
    21
    Standardní situace pro domácí a je to pár metrů před pravým rohem šestnáctky. Tady by mohla přijít střela, ale nechme se překvapit, jaké řešení zvolí domácí fotbalisté.
     
    21
    Reparát však fialovým příliš nevyšel a balon se rychle ocitl mimo pokutové území hostujícího celku.
     
    20
    Samotná akce Austrie však skončilo ještě dávno předtím než začala a rohový kop se musí opakovat. Hlavní sudí totiž ještě nedal pokyn ke hře.
     
    20
    Domácí vybojovali první rohový kop zápasu po dobré práci v levém rohu hřiště.
     
    19
    Těch nedovolených zákroků z obou stran je zatím k vidění velké množství a hra se často přerušuje. Fotbalu samotnému to příliš neprospívá.
     
    18
    Hosté si však vedou velice podobně a když už se Aigner dostal k zakončení, poslal jej daleko vedle branky.
     
    17
    Hraje se zatím převážně ve středu hřiště, kde míč vedou domácí fotbalisté. Finální přihrávka však Austrii zatím příliš nevychází a balon tak často končí mimo hrací plochu.
     
    16
    Kayode nepříjemně přišlápl nohu odkopávajícímu Ortizovi a zatím se to obešlo pouze s varováním hlavního sudího. Hostující bek ale dostal pěkně naloženo přes holeň.
     
    15
    Hosté rychle ztratili míč při rozehrávce a hrát tak můžou domácí, ti si však vedou naprosto stejně tak balon znovu ovládají hráči v bílých dresech.
    14. Kayode (AUV)
     
    14
    Kayode dostal parádní pas podél levé strany hřiště za obranu Altachu a z ostrého úhlu se hnal směrem k Luksemu a poté těžko říct, co zamýšlel, zda se jednalo o střelu či o nahrávku před branku, každopádně Austria ani z této akce nic nevytěžila.
     
    13
    Aigner se dostal k odraženému míči před pokutovým územím Austrie, míč dobre zasekl a přehodil na levačku, při zakončení ale podklouzl a jeho střelu stačil navíc zblokovat jeden z domácích obránců.
     
    12
    Austria se znovu po zisku míče před vlastní šestnáctkou pokusila rozběhnout rychlý protiútok, hosté se však dobře vrátili a celou akci zastavili ještě ve středu hřiště.
     
    11
    No nedaří se nedaří, oběma týmům dostat se k výraznějšímu zakončení. Domácí skončili po útočném faulu Zulechnera, hostující Ngwat-Mahop si zase zabíhal do ofsajdu.
     
    10
    Domácí měli možnost zaútočit do otevřené obrany Altachu po zisku míče ve středu hřiště, jenže akci zbrzdili a tak raději rozehrávají dozadu na brankáře Almera.
     
    9
    Aigner se pokusil najít mezírku v obranném postavení Austrie a sbíhal si na kolmici ze středu hřiště, v době přihrávky se však nacházel za všemi bránícími hráči soupeře, tedy v ofsajdu.
     
    8
    Domácí hrají na levé straně, jenže ani teď se nedostanou blíže k šestnáctce Altachu, dlouhá přihrávka na Kayodeho totiž byla až příliš rychlá.
    7. Ngwat-Mahop (ALT)
     
    7
    Zničehonic trocha nebezpečí před domácí brankou, kde se po dlouhém autu nadvakrát dostal k zakončení Ngwat-Mahop, ale ani jednou neuspěl, druhá střela v pádu již skončila mimo.
     
    6
    Ani Austria se ale nemůže dostat na dostřel hostující branky, nepřesná přihrávka směrem vpřed skončila až u brankáře Lukseho.
     
    5
    A když už se fotbalisté Altachu za půlící čáru přeci jen dostali, rychle jejich akce končí po útočném faulu jednoho z fotbalistů v bílém.
     
    4
    Hra je od začátku utkání plně v režii domácích fotbalistů, kteří nepouští protihráče na vlastní polovinu.
     
    3
    Domácí se tlačili směrem k hostující brance, přihrávka na volného Zulechnera ve vápně ale mířila do ofsajdu.
     
    2
    Aigner poslal k zemi ve vzdušném souboji na středovém kruhu Rotpullera a Austrie zůstane u balonu i nadále.
     
    1
    Domácí začínají s míčem a pomalu kombinují ve středu hřiště. Utkání trvá devadesát minut a tak není kam spěchat.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči obou týmů jsou již nastoupeni na hrací ploše, kapitáni Austrie a Altachu se nyní zdraví se sudími tohoto duelu.
     
    Na soupisce domácí týmu nalezneme i jednoho českého zástupce, kterým je dvacetiletý obránce Patrizio Stronati, jenž začne dnešní duel na lavičce vídeňské Austrie.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Austria Vídeň: Almer – Koch, Šikov, Rotpuller, Martschinko – Vukojević, Holzhauser – Gorgon, Grünwald, Kayode – Zulechner.

    SC Rheindorf Altach: Lukse – Zech, Ortiz, Zwischenbrugger, Schreiner – Salomon, Roth, Netzer, Hofbauer – Mahop, Aigner.

    Rozhodčí: Rene Eisner – Gerald Bauernfeind, Robert Steinacher.
     
    Vzájemné zápasy

    Oba týmy se v loňské sezoně utkaly celkem čtyřikrát a bilance byla naprosto vyrovnaná. Po dvou remízách z první poloviny sezony se Austria dokázala vzepnout k výhře 5:2, poté však v posledním vzájemném souboji loňské sezony podlehla 0:2. Do dnešního duelu půjde jako favorit domácí celek, který zažil přeci jen povedenější vstup do nové sezóny.
     
    FK Austria Vídeň

    Čtyřiadvacetinásobný šampión rakouské Bundesligy zažívá od svého posledního titulu v roce 2013 jen zklamání a po čtvrtém místě o rok později skončil v loňské sezoně až na sedmé pozici ligové tabulky, což mělo za následek i vcelku logicky výměnu hlavního kouče, kterým se stal bývalý německý reprezentant Thorsten Fink. Ten vstoupil do nového angažmá dobře, když v ligové premiéře na lavičce Austrie dokázal dovést své mužstvo k výhře 2:0 na hřišti Wolfsbergeru.
     
    SC Rheindorf Altach

    Fotbalisté Altachu prožili v loňské sezoně po postupu do nejvyšší rakouské soutěže vůbec nejúspěšnější sezonu v historii klubu, když se na jejím konci probojovali až na konečnou třetí pozici. Díky bronzovému umístění si navíc zajistili účast ve třetím předkole Evropské ligy, do kterého vstoupili tento týden domácí výhrou 2:1 nad portugalskou Guimarãesí. Ligová soutěž začala pro hosty již před týdnem, kde však možná poměrně překvapivě podlehli Grödigu na jeho hřišti po výsledku 1:2. V dnešním duelu tak mají co napravovat, avšak v cestě stojí velice silný soupeř.
     
    Příjemné nedělní odpoledne, vítám Vás při sledování komentovaného online přenosu z utkání rakouské Bundesligy, v rámci jejíhož druhého kola pro Vás budeme sledovat to nejpodstatnější ze zápasu mezi týmy FK Austria Vídeň a SC Rheindorf Altach.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.

    Daniel Kubelka

    Branky: 30. Šikov, 60. Kayode, 71. Gorgon (pen.) – 33. Ortiz

    Karty:   45. Grünwald (AUV) – 38. Hofbauer (ALT), 69. Netzer (ALT)


    FK Austria Vídeň: Almer "C" – Koch, Šikov, Rotpuller, Martschinko – Vukojević, Holzhauser (90. Serbest) – Gorgon, Grünwald (83. Friesenbichler), Kayode – Zulechner (76. Kehat).
    Náhradníci: Hadžikić – Friesenbichler, Serbest, Stronati, Kehat, de Paula, Salamon.

    SC Rheindorf Altach: Lukse – Zech, Ortiz, Zwischenbrugger, Schreiner – Salomon, Roth, Netzer "C" (73. Jäger), Hofbauer – Ngwat-Mahop (67. Barrera), Aigner (67. Seeger).
    Náhradníci: Kobras – Jager, Barrera, Lienhart, Luxbacher, Pollhüber, Seeger.

    Rozhodčí: Rene Eisner – Gerald Bauernfeind, Robert Steinacher
    bahis siteleri