Košice – Poprad 3:0 (kon.) | Prostějov – Frýdek-M. 4:1 (kon.) | Litvínov – Znojmo 2:3 (kon.)
Banská Bystrica – Záhřeb 2:7 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
HC Frýdek-Místek
Pátek 07.08.2015, 17:00 • Zimní stadion Prostějov • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:12
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!

    Ale Frýdek přeci jen svou přesilovku využívá a připisuje si čestný úspěch. Káňa vytvořil před Vydrželem zmatek, který k dorážce za bezmocného ležícího domácího gólmana využil DAVID KLIMŠA. Asistence: Tomáš Káňa a Ondřej Sluštík.
     
    56:23
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Ovšem jsou to Jestřábi, kdo se trefuje, byť jsou v početní nevýhodě. Čuřík krásně uvolnil RENÉHO KAJABU a ten svůj únik zakončil bekhendovým blafákem za Šimbochova záda. Asistence: Jakub Čuřík.
     
    36:09
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Václav Meidl při hře 4 na 4 vystihl špatnou hostující rozehrávku a předal kotouč osamocenému ROBINU MALÉMU. Prostějovský bek pak zblízka nasadil Šimbochovi jesle. Asistence: Václav Meidl.
     
    29:29
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Čuřík vyhrál buly před Šimbochem a ihned poté se puk dostal k JAKUBU ŠLAHAŘOVI, jenž se ránou z mezikruží z pořádného nápřahu nemýlil. Asistence: Jakub Čuřík.
     
    08:57
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí svou druhou přesilovku využívají. Šlahař zpoza branky ukázkově našel JAKUBA ČUŘÍKA, který neměl problém zakončit k odkryté tyči Šimbochovy klece. Asistence: Jakub Šlahař a Václav Meidl.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 9. Čuřík (Šlahař, V.Meidl), 30. Šlahař (Čuřík), 37. Malý (V.Meidl), 57. Kajaba (Čuřík) – 58. Klimša (Káňa, Sluštík)


    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (30. Vydržel) – Vokurka, Sobotka, Kaluža, Skřivánek, Malý, Jedlička – Venkrbec, Luňák, Peštuka – Kuncek, Medek, Kuchta – Kajaba, Česlík, Augustin – Čuřík, V. Meidl, Šlahař – Zezula.
    HC Frýdek-Místek: Šimboch (Kubáň) – Dresler, Krutil, Deutsch, Kulhánek, Mravec, Samiec – R. Meidl, Káňa, Šechný – Piecha, Franek, Klimša – Blahuta, Kovařčík, Schwarz – Slovák, Sluštík, Sonnek.

    Rozhodčí: Kika – Nazad, Doležel
    bahis siteleri