Švýcarsko U19 – Německo U19 6:1 (kon.) | Česko U19 – Slovensko U19 2:3 (po pr.)
po prodl.
Česko U19
2:3 (1:0, 0:1, 1:1 - 0:1)
Slovensko U19
Pátek 07.08.2015, 18:00 • SD ARÉNA, Chomutov • Summer Hockey Challenge
Partner:
     
    Tímto se s Vámi loučím a těším se na sledování posledního dne turnaje Summer Hockey Challenge v chomutovské SD Aréně. První zápas je na programu zítra ve 14:30. Přeji příjemný zbytek pátečního večera a na počtenou! (20:10:20)
    Statistiky celého dnešního zápasu.


     
    Česká reprezentace si zásluhou Šimona Stránského vybojovala druhé prodloužení v řadě. To ale ovládla slovenská reprezentace, která si připisuje po včerejším debakl jistě cenné vítězství, jenž jí zajistil přesnou střelou obránce Matěj Moravčík.
     
    Nejlepším hráčem Slovenska je vyhlášen brankář Adam Húska. Na české straně si cenu převezme také brankář, takže mladoboleslavský Jan Růžička.
     
    Konec zápasu.
     
    61:07
    Slovensko U19 právě vstřelilo branku! Druhý bod pro slovenskou reprezentaci vystřelil MATĚJ MORAVČÍK. Bez asistence.
     
    61:00
    Růžička s problémy uchránil český tým od inkasované branky.
     
    60:41
    Slováci rozehrávají zpoza vlastní branky.
     
    60:17
    Slovensko posílá kotouč na zakázané uvolnění.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí třetina přinesla dvě branky, jednu na každé straně, takže stav je stále nerozhodný. Čeští hokejisté si zahrají na chomutovském turnaji podruhé v řade prodloužení. Podaří se jim zopakovat včerejší rychlé rozhodnutí s Němci? To uvidíme již za pár okamžiků.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:19
    Česko U-19 právě vstřelilo branku!
    Výhoda proměněna a halou zní Vysoký jalovec od Maxim Turbulenc! ŠIMON STRÁNSKÝ se dostal k odraženému kotouči a už pak neměl problém ho dostat do odkryté části branky. Asistence: David Tomášek a Dominik Rudl.
     
    59:08
    Krenželok se dostal k odraženému puk, ale svou střelu zápěstím poslal, s pomocí teče, do ochranné sítě.
     
    58:37
    Kombinace českých hráčů přerušuje postavení jednoho z nich v brankovišti. Hra se stěhuje do středního pásma a Růžička je opět v brance, tedy spíše na půli cesty.
     
    58:22
    Skvělá možnost pro české barvy. Dvě minuty dostává slovenský zadák Oliver Košecký. Promění národní celek tuto výhodu ve vyrovnávací branku?
     
    57:48
    Růžička na střídačce, čeští hokejisté v šesti mužích.
     
    57:48
    Oddechový čas pro českou reprezentaci.

    Marcel Holl

    Branky a nahrávky: 9. Dvořák (Dufek, Walter), 60. Stránský (Tomášek, Rudl) – 28. Sukel´ (Koch, Sloboda), 50. Sádecký (Briestenský), 62. Moravčík


    Česko U19: J. Růžička – Krenželok "A", Rudl, Adam, Adámek "A", Walter, Pýcha, Kalina – Koblížek, Tomášek "C", Suchý – Stránský, Kovařčík, Ollender – Dymáček, Dvořák, Dufek – Zohorna, Furch, Anděl – Krliš. Trenér: David Bruk.
    Slovensko U19: Húska -Ivanič, Koch, Košecký, Meliško, Sloboda, Jendrol´, Moravčík, Kuzmin – Briestenský, Sukel´ "C", Hrušík – Milý, Holešinský, Galis – Klenko, Surový "A", Tatár – Halama, Šiška "A", Sadecký. Trenér: Ernest Bokroš.

    Rozhodčí: Hodek, Pražák – Lhotský, Svoboda.
    bahis siteleri