Táborsko akademie – Jirny 6:1 (kon.) | Převýšov – Kolín 5:1 (kon.) | Most – Žižkov 2:2 (5:3 po pen.)
Brozany – Písek 1:2 (kon.) | Zápy – Čáslav 6:1 (kon.) | Benešov – Union 2013 0:1 (kon.)
konec
SK Sokol Brozany
1:2 (1:2)
FC Písek
Neděle 09.08.2015, 17:00 • Brozany nad Ohří • Česká fotbalová liga • 1. kolo
     
    90+4
    Lukáš Holub (PIS) ještě před koncem zápasu uviděl žluté napomenutí za zdržování hry, kdy úmyslně vhodil na hrací plochu další míč.
     
    90+2
    Střídání v týmu FC Písek: ze hřiště odchází Jindřich Kadula, přichází Jakub Held.
     
    90+1
    Kadula se protáhl kolem dvou protihráčů a třetího si v pokutovém území doslova posadil na zadek. Jeho následné zakončení skončilo na těle spadlého protihráče.
     
    88
    Střídání v týmu FC Písek: ze hřiště odchází Václav Milec, přichází Lukáš Holub.
     
    83
    Jan Zušťák (PIS) šlápl do výkopu Vacha. Hostující hráč si za tento zákrok na domácího brankáře vysloužil žlutou kartu, i když většina hráčů požadovala kartičku druhé barvy.
     
    80
    Müller v pokutovém území soupeře sklepl míč hrudí na nohu Uky. Domácí záložník zvolil technické zakončení, které jen zásluhou výborného zákroku Rondzika neskončilo v bráně.
     
    79
    Vacho musel zasahovat proti nebezpečné střele Šlehofera, který se snažil dostat míč pod horní tyč brány.
     
    78
    Střídání v týmu FC Písek: ze hřiště odchází František Němec, přichází Jan Zušťák.
     
    74
    Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Günter Bittengel, přichází Miroslav Müller.
     
    65
    Němec se dostal do nebezpečného zakončení. Jeho zakončení z hranice pokutového území skončilo jen těsně vedle brány. Vacho se po míči natahoval marně.
     
    65
    Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Ivan Šollar, přichází Jiří Vacek.
     
    64
    Střídání v týmu FC Písek: ze hřiště odchází Filip Řezáč, přichází Martin Held.
     
    61
    Grunert nyní v ohrožení přihrával raději až na Vacha. Nevšiml si ale zaběhnutého soupeře, který se málem dostal k míči. Vše nakonec pro domácí dobře dopadlo.
     
    Dnešní utkání sleduje 400 diváků.
     
    55
    Vlasák chtěl do vysla do rychlého protiútoku svého spoluhráče, míč ale zachytil Kadula, který prověřil z velké vzdálenosti Vacha. Domácí brankář vyboxoval míč pouze na Řezáče, který sice zakončoval nepřesně, ale navíc byl nachytán v ofsajdovém postavení.
     
    51
    Šollar se z ničeho nic objevil v gólové situaci. Při zakončení ale nedokázal po milimetrové přihrávce přehodit nohu Rondzika, od jehož nohou se odrazil míč zpět do hřiště. Brozanští nebyli daleko od vyrovnání.
     
    48
    Vacho si dal rychlostní souboj s Řezáčem. Nakonec to byl právě brankář domácích, který byl u míče dříve.
     
    43
    V hlavní roli znovu Uka. Jeho strážce při pokusu o zasažení centru podklouzl. Uka přikopl míč svému spoluhráči, který mu kulatý nesmysl ihned přihrál zpět. Pravý záložník Brozan se následně pokusil přehodit vyběhnutého Rondzika, ale jeho pokus skončil jen těsně nad!
    40. František NĚMEC - 1:2
     
    40
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté v posledních chvílích přebírají aktivitu. Už předchozí útok byl velmi nebezpečný. Ovšem na centr z pravé strany naskočil jediný FRANTIŠEK NĚMEC, který opět hlavou usměrnil míč do sítě Brozan. Vacho na míč nedosáhl.
     
    39
    Nepřesnou rozehrávku zachytil na půlící čáře Kadula. Ten dosprintoval s míčem až do pokutového území, kde zakončoval. Jeho střelu dokázal vytěsnit Vacho mimo tři tyče.
    34. František NĚMEC - 1:1
     
    34
    Písek právě vstřelil branku!
    Domácí se radovali z vedení pouze dvanáct minut. Po dalším rohovém kopu si v malém vápně vyskočil pro míč nejvýše FRANTIŠEK NĚMEC, který usměrnil hlavou míč za záda Vacha.
     
    24
    Lukáš Šlehofer (PIS) stáhl Šollera za dres k zemi před pokutovým územím, za což byl odměněn žlutou kartou. Domácí mají navíc k dispozici přímý kop ze zajímavého místa.
    22. Charles UKA - 1:0
     
    22
    Brozany právě vstřelily branku!
    Domácí dotáhli svůj tlak z posledních minut v premiérovou branku v ČFL. Centr z levé strany nedokázal obránce dostatečně odhlavičkovat. Proto se k němu dostal CHARLES UKA, který si nepříliš dobře zpracoval míč a levou nohou ho poslal k pravě tyči.
     
    20
    Domácí nebyli daleko od branky! Šollar se dostal po rozehrání autového vhazování do pokutového území, za záda obou strážců. Ti ho na poslední chvíli rozhodili v zakončení. Jeho posun míče na bránu v pádu jen o milimetry minul bránu.
     
    10
    Kadula předvedl parádní individuální akci, kterou také sám zakončil. Jeho střelu Vacho trefil špičkou prstů. Míč se následně odrazil od tyče zpět do hry.
     
    3
    Uka odcentroval z pravé strany nebezpečně do prostoru pokutového kopu. Zde se pokoušel zakončit Grunert, na míč ale jen těsně nedosáhl.

    Josef Cestr

    Branky: 22. Uka – 34. Němec, 40. Němec

    Karty:   24. Šlehofer (PIS), 83. Zušťák (PIS), 90+4. Holub (PIS)


    SK Sokol Brozany: Vacho – Stehlík, Bittengel (74. Müller), Olejník (C), Stehlík – Uka, Grunert, Cibulka, Šollar (65. Vacek) – Benda, Vlasák
    Trenér: Přemysl Bičovský

    Náhradníci: Starczewski – Tupý, Pelikán, Vacek, Müller, Figr

    FC Písek: Rondzik – Šlehofer, Havel, Řehák, Ježdík – Voráček, Kadula (90+2 J. Held), Kalášek (C), Milec (88. Holub) – Němec (78. Zušťák), Řezáč (64. M. Held)
    Trenér: Ondřej Prášil

    Náhradníci: Varyš – Sajtl, Holub, J. Held, Zeman, M. Held, Zušťák

    Rozhodčí: Melničuk – Tvrdík, Hányš

    Diváci: 400
    bahis siteleri