Chomutov – Kadaň 4:2 (kon.) | Most – Litoměřice 5:1 (kon.) | Kometa Brno – Trenčín 4:2 (kon.)
K. Vary – Plzeň 2:3 (0:1 po s.n.) | Znojmo – Zlín 4:6 (kon.) | Havířov – Prostějov 5:4 (2:1 po s.n.)
Nový Jičín – SK Karviná 3:2 (kon.) | Přerov – Šumperk 8:3 (kon.) | Opava – Poruba 2011 4:4 (kon.)
SHK Hodonín – Piešťany 4:7 (kon.) | Břeclav – Trnava 3:1 (kon.) | Děčín – Bílina 8:3 (kon.)
Pelhřimov – Žďár n/S 4:3 (kon.) | Jindř. Hradec – Mor. Budějovice 0:7 (kon.) | Frýdek-M. – Jastrzębie 4:3 (2:0 po s.n.)
Ústí n/L – Chabarovsk 2:4 (kon.) | Klášterec nO – Řisuty 7:3 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
4:6 (2:3, 0:1, 2:2)
Berani Zlín
Čtvrtek 20.08.2015, 18:00 • Zimní stadion města Znojma • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:31
    Zlín právě vstřelil branku!
    Dva Zlínští ujeli do přečíslení dvou na jednoho, DANIEL STUMPF jednoduchou střelou nad rameno překonal znojemského maskovaného muže. Asistence: Patrik Urbanec.
     
    53:55
    Zlín právě vstřelil branku!
    Na střelu DAVIDA HRAZDÍRY, kterou vyslal od modré čáry přímo mezi nohy Fučíka, nestihl brankář zareagovat. Asistence: Oldřich Kotvan.
     
    44:02
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli rychle srovnávají krok se soupeřem zásluhou JANA LATTNERA, který po Fialově přihrávce střílel z kruhu ke vzdálenější tyči. Asistence: Ondřej Fiala.
     
    43:07
    Orli právě vstřelili branku!
    Fialův pokus najít MARTINA PODEŠVU se napodruhé již podařil a znojemští po závaru před zlínskou svatyní snižují stav utkání. Asistence: Ondřej Fiala.
     
    30:21
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru. Branku vstřelil PATRIK URBANEC, který šikovně dorazil střelu od modré v podání Stumpfa nad Fučíkův beton. Asistence: Daniel Stumpf.
     
    16:41
    Zlín právě vstřelil branku!
    Pravidlo nedáš-dostaneš zřejmě platí do puntíku. Po dvou gólových šancích Patrika Nováka se na druhé straně z protiútoku prosadil TOMÁŠ ČACHOTSKÝ, který dorážel odražený puk do prázdné brány. Asistence: Tomáš Žižka a Roman Vlach.
     
    14:40
    Orli právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! Téměř stejná situace jako u předešlého gólu vyústila brankou! ONDREJ ŠEDIVÝ dostal před bránu přihrávku, následně střelil kotouč těsně pod víko! Asistence: Colton Yellow Horn.
     
    13:37
    Orli právě vstřelili branku!
    Neskutečná přihrávka v podání Petera Puchera! Od mantinelu našel před bránou osamoceného ONDŘEJE FIALU, který měl lehkou práci a puk střelil do odkryté brány! Asistence: Peter Pucher.
     
    08:03
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je to právě OLDŘICH KOTVAN, který zvyšuje vedení Zlína. Jeho pumelice od modré, kterou domácí brankář neviděl, propadla Fučíkovi mezi betony. Asistence: Tomáš Sýkora.
     
    02:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    Velmi nečekaná akce, která byla zakončena gólem. Marušákovu střelu o modré Fučík viděl a vyrazil před sebe, tam ji ale našel JIŘÍ ONDRÁČEK, který znojemského gólmana objel a zakončil do prázdné brány. Asistence: Jiří Marušák a Pavel Kubiš.

    Vojta Pojer

    Branky a nahrávky: 14. Fiala (Pucher), 15. Šedivý (Horn), 44. Podešva (Fiala), 45. Lattner (Fiala) – 3. Ondráček (Marušák, Kubiš), 9. Kotvan (Sýkora), 17. Čachotský (Žižka, Vlach), 31. Urbanec (Stumpf), 54. Hrazdíra (Kotvan), 56. Stumpf (Urbanec)


    HC LERAM Orli Znojmo: Fučík (Nechvátal) – Šťáva, Biro, Stehlík, Šulák, Bača, Kousalík, Nemčík – Csamangó, Lattner, Podešva, Číp, Šedivý, Bartoš, Yellow Horn, Špaček, Pucher, Fiala, Beroun, Abdul, Novák.
    Berani Zlín: Kašík (Zavadil) – Marušák, Urbanec, Žižka, Matějíček, Řezníček, Holík – Kotvan, Horák, Obdržálek, Veselý, Vlach, Čachotský, Říčka, Stumpf, Hrazdíra, Sýkora, Ondráček, Šťastný, Kubiš.

    Diváci: 1792
    bahis siteleri