Junosť Minsk – Slavia 8:1 (kon.) | Poprad – Moser Medical Graz 99ers 0:4 (kon.)
konec
HK Poprad
0:4 (0:0, 0:2, 0:2)
Moser Medical Graz 99ers
sk Čtvrtek 20.08.2015, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Partner:
     
    59:52
    Tak v závere stretnutia ešte prichádza vylúčenie hráča Grazu, Daniel New dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    58:49
    Popradčania môžu v závere tretiny pridať aspoň jeden čestný gól. Daniel Natter odchádza na trestnú lavicu za držanie.
     
    57:19
    V dobrej šanci sa po Štrauchovej prihrávke ocitol Peter Bjalončík, ale spred bránkoviska trafil iba betón brankára Dahma. Po ňom nasledovala ešte dorážka od Gáborčíka, ale tá šla takisto iba do gólmana, ktorý si to potom už ustrážil.
     
    54:25
    Graz si zahrá presilovú hru. Lukáš Paukovček dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    53:39
    Graz dal gól!
    Začína to pomaly vyzerať na debakel popradského mužstva! Od modrej prišla strela z hokejky Mitchella, ktorej dopomohol PATRICK WHITE, pretože zakryl výhľad brankárovi Svobodovi a pomedzi nohy puk skĺzol do brány!
    Asistencia: Kevin Mitchell.
     
    49:51
    Poprad bude hrať presilovku. Philip DeSimone odchádza na trestnú lavicu za seknutie.
     
    46:49
    Na rakúskej strane sa vylučuje opäť. Na trestnú lavicu odchádza Philip DeSimone, ktorému patria dve minúty za nedovolené bránenie. Graz si berie oddychový čas.
     
    45:35
    Corin Konradsheim dostáva dve minúty za hrubosť, Poprad bude mať možnosť znížiť v presilovke.
     
    43:27
    Vylučuje sa na oboch stranách. Za domácich odchádza na trestnú lavicu Bajaruns za hrubosť a za hostí Konradsheim takisto za hrubosť.
     
    42:54
    Graz dal gól!
    Hokejisti Grazu prichádzajú v 43. minúte s tretím gólom! Po pravej strane si nakorčuľoval Walker, ktorý prihral na opačnú stranu na PATRICKA WHITEA a ten strelou z prvej prekonal Svobodu strelou medzi nohy!
    Asistencia: Luke Walker.
     
    41:13
    Peknú individuálnu akciu predviedol Martins Laurous, ktorý si spracoval puk v strednom pásme, prekorčuľoval až ku brankárovi Dahmovi, ale následné forhendové zakončenie smerovalo iba do jeho výstroje.
     
    39:47
    Vylučuje sa na strane hostí. Štěpán Novotný odchádza na trestnú lavicu za seknutie.
     
    39:22
    Graz dal gól!
    Hokejisti Grazu sa v závere tretiny rozbehli! Dokázali využiť ešte aj presilovku o jedného hráčaa strelili priam identický gól. Na modrej sa k puku dostal KEVIN MITCHELL, takisto ako v predchádzajúcej situácii si pripravil hokejku a príklepom nedal šancu Svobodovi!
    Asistencie: Philip DeSimone a Luke Walker.
     
    38:32
    Graz dal gól!
    Hráči Grazu strieľajú Popradu gól počas presilovej hry a otvárajú skóre! Na modrej čiare sa puku zmocnil KEVIN MITCHELL, ktorý si pripravil náprah a tvrdou strelou podstrelil brankára Svobodu a jeho betón!
    Asistencia: Peter MacArthur.
     
    38:18
    Na trestnú lavicu poputuje ďalší domáci hráč, tentokrát sa nedovoleného zákroku previnil Richard Rapáč, ktorý dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    37:12
    Kamzíci sa budú musieť v závere druhej tretiny brániť. Ľubomír Malina odchádza na trestnú lavicu za nedovolené bránenie.
     
    34:50
    Laurous sa pretlačil do samostatného zakončenia, už chcel strieľať, ale vtedy ho atakoval Victor Borg, ktorý odchádza na trestnú lavicu za hákovanie.
     
    34:11
    Škaredého zákroku sa dopustil hosťujúci Patrik White, ktorý dostáva dve minúty za faul kolenom.
     
    32:04
    Philip DeSimone (Graz) dostáva dve minúty za krosček.
     
    32:04
    Bajaruns našiel skvelo spoza brány pred bránkoviskom krajana Martinsa Laurousa, ktorý mal výbornú tutovku, ale nastrelil iba betóny gólmana Sebastiana Dahma!
     
    26:13
    Kroták z pravého kruhu nabil na modrú čiaru Fabianovi, ktorý delovkou vypálil, Dahm vyrazil pred seba a skóre mohol otvoriť z dorážky Dinda, no nedokázal prekonať brankára Grazu!
     
    25:06
    Patrik White (Graz99ers), 2 minúty, hákovanie.
     
    23:22
    Po menšej výmene názorov a aj potyčiek sa vylučuje na oboch stranách po dvoch hráčov. Za Poprad Štrauch, Gápa a Bjalončík, všetci menší trest za hrubosť a za hostí Zusevics a Natter takisto hrubosť. Hrá sa 4 na 4.
     
    16:32
    Marcou vystrelil z hornej hranice pravého kruhu, Svoboda vyrazil pred seba a po jeho strele ešte nasledovala dorážka od Poulsena, lenže brankár Svoboda si vychutnal Poulsena a zachytil puk do lapačky!
     
    15:55
    Richard Rapáč sa dostal do samostatného úniku, ale napokon mu v poslednej možnej sekunde hostia zabránili zakončiť. Rapáč sa ihneď vtedy dopustil faulu, nedovolenej hry vysokou hokejkou.
     
    14:14
    V početnej prevahe si zahrajú Graz99ers. Za seknutie odchádza na trestnú lavicu Martins Laurous.
     
    05:03
    Presilovku si zahrajú domáci hráči. Na dve minúty za vrazenie pôjde Philipp Pinter.
     
    04:48
    Dobrú možnosť na zakončenie si vypracoval Lukáš Hamráček, ktorý získal puk po chybnej rozohrávke Grazu a bekhendom strieľal z tesnej blízkosti, no trafil iba bočnú sieť!

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 39. Mitchell (MacArthur), 40. Mitchell (DeSimone, Walker), 43. White (Walker), 54. White (Mitchell)


    HK Poprad: Svoboda (Sedlačko) – Ťavoda, Kolba, Dinda, Fabian (A), Malina, Kasík, Pitka, Gáborčík – Kroták (C), Paukovček, Bartečko (A) – Hamráček, Laurous, Bajaruns – R. Rapáč, Síkela, B. Rapáč – Gápa, Bjalončík, Štrauch
    Moser Medical Graz 99ers: Dahm (Honeckl) – Oraze, Mascou, Borg, Mitchell, Kondradsheim, New, Petrovitz, Strohmeier – DeSimone, White, Walker – Poulsen, Novotný, MacArthur – Feichtner, Pinter, Woger – Konečný, Zusevics, Natter

    Rozhodčí: Snášel – Gajan, Wolf

    Diváci: 622
    bahis siteleri