Havlíčkův Brod – Písek 1:2 (kon.) | Olomouc – Třinec 1:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:2 (0:1, 0:1, 1:0)
IHC Králové Písek
Čtvrtek 20.08.2015, 16:45 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Přípravné zápasy juniorů • Přátelské utkání
Partner:
     
    59:01
    Icing Písku. Kekula prchá na střídačku!
     
    58:53
    Ano, nyní již přichází oddechový čas pro domácí mužstvo.
     
    56:10
    Následně se do sebe ještě pustili jako dřevorubci Tomáš Cejpek (HBR) a David Ruda (PIS). Oba vyfasovali trest na 2+2 minuty za hrubost a za následné protesty a kočkování na trestné jim sudí nemilosrdně udělil trest do konce utkání.
     
    56:10
    Martin Polák (HBR) se porval s Matějem Kajtmanem (PIS). Oba zůstali v klinči na ledě. Asi nerozhodně. Oba vyfasovali 2+2 minuty za hrubost.
     
    54:00
    Jakub Volf unikal po levém křídle, najel si až před Kekulu, který jeho pokus vystihl a vyrazil touš ramenem mimo bránu. Před případnou dorážkou odklidil puk jeden z domácích beků.
     
    49:36
    S tresty se nám roztrhl vak. Za nedovolené bránění putuje na trestnou lavici Milan Hřebíček (PIS). Bude se hrát čtyři na čtyři.
     
    49:10
    Dušan Mendl (HBR) inkasuje trest za faul kolenem.
     
    48:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Všechno nejlepší k narozeninám! Tak přesně to asi neřekl Luboš Kadlec DAVIDU VALOVI, který si pohrál před kasou s kotoučem a elegantně zavěsil k pravé tyči, zatímco Kadlec klouzal k té levé. Domácí obránce si tak nadělil k narozeninám dárek v podobě branky. Bez asistence.
     
    48:18
    Jakub Volf sekl při nájezdu Davida Valu, se kterým vytřel led a dnešní oslavenec bude mít k dispozici trestné střílení!
     
    46:45
    Náhradník za Jiřince je na ledě. Hned nato ale jsou za hrubost vyloučeni Lukáš Křížek (HBR) a Jiří Duchoň (PIS). Hraje se čtyři na čtyři.
     
    44:42
    Jakub Jiřinec (PIS) naroloval v útočném pásmu na mantinel Martina Poláka a vyfasoval od rozhodčího trest na 2+10 minut za naražení zezadu.
     
    39:44
    Písek právě vstřelil branku!
    Jihočeši využívají přesilovku a dostávají se do dvoubrankového vedení. David Ruda přiklepl kotouč na modrou čáru, kde vypálil David Koutenský. Na jeho pokus zareagoval slajdem Vít Kekula, ale než k němu puk doletěl, tečoval jej mimo jeho dosah MILAN HŘEBÍČEK! Písek tak přidává uklidňující trefu. Asistence: David Koutenský a David Ruda.
     
    39:20
    A vyvinul tlak, po němž musel nejprve zasahovat Vít Kekula a následně hlavní rozhodčí, který za podražení vykázal Mathiase Mäkiho (HBR).
     
    38:50
    Mathias Mäki se probil po buly před branku, ale jeho šanci, kdy byl skoro sám před bránou, zmařil pohotovým betonem Luboš Kadlec. Na druhé straně se Písek zabydlel v pásmu.
     
    37:08
    Bude se hrát čtyřiačtyřicet vteřin ve čtyřech na obou stranách. Za podržení je vyloučen Simon Beran (HBR).
     
    36:29
    Domácí kombinovali. Nejprve po přiklepnutí Davida Valy pálil nepřesně Jakub Lacina. Následně se kotouč dostal znovu k Valovi, jenž prozkoušel jen Kadlecovy betony. O dorážku z otočky se postaral Simon Beran, ale písecký muž s maskou si na jeho počíhal a schoval ho na hrudi!
     
    33:47
    Nebezpečné akce na obou stranách! Nejprve se háčkoval před branku David Ruda, ale jeho zakončení na brankovišti vylapal betony Kekula. Na druhé straně si z podobného místa nepřišel na Kadlece David Hubert.
     
    16:24
    Milan Hřebíček (PIS) přerušil drobný tlak Havlíčkova Brodu, když podrazil soupeře. Domácí mají power-play.
     
    15:01
    Jakub Volf se nadvakrát pokoušel pokořit Kekulu, ale nevyšlo mu to. Nejprve domácí gólman zasáhl betony a pro dorážku s slajdnul ke vzdálenější tyči, kde schoval kotouč na hrudi.
     
    10:51
    Bruslaři se dostali do menšího tlaku a ten přerušil hákováním až Jiří Duchoň (PIS), který už sedí na trestné lavici.
     
    05:21
    "Já jsem musel," komentuje svůj faul Dominik Suchý (HBR), který podrazil soupeře, jenž se dral do útoku.
     
    01:35
    Písek právě vstřelil branku!
    Písek začal pálit ostrými hned od úvodu! Jakub Volf nejprve čaroval s pukem na brankovišti, ale neuspěl, jelikož jej parádním zákrokem vychytal Vít Kekula. Následně ale Volf dojel kotouč, který naservíroval před kasu na hokejku DAVIDA RUDY, který z první pokořil gólmana Havlíčkova Brodu. Asistence: Jakub Volf.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 49. Vala (TS) – 2. Ruda (Volf), 40. Hřebíček (Koutenský, Ruda)


    BK Havlíčkův Brod: Kekula (Adam) – Vala "A", Lacina, Suchý, Semrád "C", Vacek, Mendl – Beran, Cejpek, Hlídek, Jelínek, Kraučuk, Polák, Abbrent, Mäki, Křížek, Přibyl, Hubert, Di Pietro. Trenér: Richard Cachnín.
    IHC Králové Písek: Kadlec (Brož) – Koutenský, Kajtman, Hřebíček, Frühauf, Stodolovský, Horažďovský, Kozák, Jiřinec, Duchoň, Dědič, Volf, Koupal, Ruda, Skála, Rod, Polanský, Klas, Javůrek. Trenér: Radek Volf.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Marek Honza, Petr Křivohlavý
    bahis siteleri