Klatovy – Füchse 5:4 (kon.)
konec
HC Klatovy
5:4 (4:1, 1:1, 0:2)
EHC Lausitzer Füchse
Středa 26.08.2015, 18:00 • Home Monitoring Aréna, Plzeň • Přípravné zápasy
Partner:
     
    50:26
    Füchse právě vstřelili branku!
    Lišky stávají z mrtvých a snižují na rozdíl jediné branky! LINDEN z levého kruhu dobře vypálil a jeho pokus zapadl přesně k levé tyči klatovské branky.
     
    46:06
    Füchse právě vstřelili branku!
    Lausitzer snižuje po obrovské chybě v obraně Klatov. CLASSEN využil zaváhání Marcela od jehož brusle se odrazil kotouč přesně k útočníkovi Lišek, který ho z blízkosti bekhendem dostal do sítě. Bez asistence.
     
    38:40
    Füchse právě vstřelili branku!
    Lausitzer snižuje na rozdíl tří branek! Tvrdý pokus MÜCKEHO po nahrávce Poživila od modré čáry prošel až do branky klatovského gólmana Kukina. Asistence: Lukáš Poživil.
     
    21:37
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Klatovští dávají Lausitzeru búra! RICHARD KRISTL se nejlépe zorientoval v závaru před brankou a dostal kotouč za záda soupeřova gólmana. Asistence: David Michel.
     
    17:53
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Klatovy navyšují v přesilové hře své vedení! VOJTĚCH TULAČKA se dostal z pravé strany do výborné střelecké pozice, odkud vymetl horní růžek soupeřovy svatyně. Bez asistence.
     
    15:26
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Klatovští proměňují přesilovou hru! MARTIN VÁCHAL se nacházel zcela sám před brankou, kam dostal výborný pas, a z blízkosti prostřelil bez problémů soupeřova gólmana. Asistence:Vojtěch Tulačka, Fjodor Kukin.
     
    02:30
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Klatovští se opět ujímají vedení! JIŘÍ KEPKA stál zcela osamocený v prostoru mezikruží a přesnou ranou propálil gólmana Lausitzeru. Asistence: Richard Kristl, David Michel.
     
    01:40
    Füchse právě vstřelili branku!
    Füchse s nabídnutou příležitostí nepohrdli a srovnávají! OSTWALD to udělal skvěle a pěkným blafákem překonat klatovského Kukina.
     
    00:55
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Klatovy sr ujímají vedení! První branku Klatovských vsítil po pěkné akci DAVID MICHEL, který zakončoval do odkryté branky. Asistence: Martin Němec, Richard Kristl.

    Dominik Rejthar

    Branky a nahrávky: 1. Michel (Němec, Kristl), 3. Kepka (Kristl, Michel), 16. Váchal (Tulačka, Kukin), 18. Tulačka, 22. Kristl (Michel) – 2. Ostwald (TS), 39. Mücke (Poživil), 47. Classen, 51. Linden


    HC Klatovy: Kukin (Kuneš) – Holý, Houfek, Blumentrit, Marcel, Zeman, Kubík, Leština – Michel, Kristl, Kepka – Kubeš, Tulačka, Beran – Topinka, Váchal, Němec – Čuban, Uhlík, Pacanda
    EHC Lausitzer Füchse: Wiedemann (Fallon) – Geiseler, Ostwald, Mücke, Poživil, Linden – Frank, Classen, Lavallée – Götz, Lüsch, Tepper – Heyer, Schmidt, Swinnen – Mainer
    bahis siteleri