Chabarovsk – Jokerit 2:3 (kon.) | Vladivostok – Riga 2:4 (kon.) | Omsk – Soči 5:1 (kon.)
Čeljabinsk – Novosibirsk 1:2 (po pr.) | Nižněkamsk – Novokuzněck 1:0 (kon.) | Viťaz – N.Novgorod 1:0 (po pr.)
Spartak Moskva – Minsk 1:4 (kon.) | Záhřeb – HC Slovan 2:3 (po pr.)
po prodl.
HC Viťaz Moskevská oblast
1:0 (0:0, 0:0, 0:0 - 1:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pondělí 14.09.2015, 18:30 • Ice Hockey Center 2004 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:12
    Torpedo bude potrestáno. Na trestnou lavici putuje Vadim Chomitskij (NNO), který se provinil podražením.
     
    40:34
    Torpedo se hned v úvodu třetí části snaží atakovat hostující branku, což se mu nakonec vyplatilo, neboť donutilo soupeře k chybě. Dmitrij Kostromitin (CEC) vyhodil puk do hlediště, a tak dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    36:38
    Další trest na domácí straně, menší trest dostává český forvard Roman Horák (CEC), tentokráte za podražení. Torpedo tak má další šanci.
     
    34:02
    Další přesilová hra pro Torpeda, dvouminutovým trestem je obdařen domácí Teemu Eronen (CEC), který se provinil držením.
     
    27:33
    Další přesilová hra pro domácí, za katr míří Alexej Pepeljajev (NNO), který se provinil sekáním. Hra bude pokračovat po doznění komerční přestávky.
     
    20:41
    Hosté si hned v úvodu druhé třetiny zahrají v početní výhodě. Viťaz dostává trest za příliš mnoho hráčů na ledové ploše. Dvě minuty odpyká Maxim Afinogenov (CEC).
     
    16:23
    Síly na ledové ploše se ale vyrovnají, neboť dvě minuty dostává Alexandr Frolov (NNO). Hostující útočník putuje na lavici hanby za nedovolené bránění.
     
    16:10
    Bude se opět vylučovat, tentokráte na domácí straně. Arťom Švec-Rogovoj (CEC) obdržel menší trest za sekání. Hosté tak mají solidní možnost k otevření skóre.
     
    07:26
    Bude se poprvé vylučovat, a to na straně hostujícího celku. Za držení odchází pykat Alexej Potapov. Kterak si Novgorod bez svého kapitána poradí?

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 65. Eronen (Afinogenov, Golovkov)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Sateri (Saprykin) – Eronen, Golovkov, Kostromitin, Berdjukov, Pěretjagin, Ježov, Voronkov – Kučerjavenko, Afinogenov, Makejev – Soloduchin, Kokšarov, Musatov – Cyganov, Kempe, Horák – Vyglazov, Ivanov, Švec-Rogovoj, Palola
    Torpedo Nižnij Novgorod: Listutin (Proskurjakov) – Jegoršev, Pepeljajev, Chomitskij, Piganovič, Kondratěv, Budkin, Spang, Kolganov – Dvurečenskij, Sjomin, Potapov – Videll, Kosticyn, Klingberg – Konkov, Galuzin, Frolov – Iljin, Kuljomin, Tolpeko

    Rozhodčí: Belov, Jeřábek – Misjur, Novikov

    Diváci: 2000
    bahis siteleri