Chabarovsk – Jokerit 2:3 (kon.) | Vladivostok – Riga 2:4 (kon.) | Omsk – Soči 5:1 (kon.)
Čeljabinsk – Novosibirsk 1:2 (po pr.) | Nižněkamsk – Novokuzněck 1:0 (kon.) | Viťaz – N.Novgorod 1:0 (po pr.)
Spartak Moskva – Minsk 1:4 (kon.) | Záhřeb – HC Slovan 2:3 (po pr.)
konec
Admiral Vladivostok
2:4 (0:1, 1:1, 1:2)
Dinamo Riga
Pondělí 14.09.2015, 11:30 • Fetisov hall • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:47
    Ještě tu přichází dvouminutový trest pro hostujícího Sestita, příliš velké komplikace pro Rigu již nepřijdou. Admiral zbývá již málo času.
     
    52:43
    A rázem tribuny ve Vladivostoku výrazně ožívají! Cibulskis znovu míří na trestnou lavici, tentokrát za nedovolené bránění. Je to další početní výhoda pro Admiral.
     
    50:37
    Nyní je tu zřejmě poslední šance Vladivostoku na zdramatizování mače. Za podražení je na lavici hanby odkázán Oskars Cibulskis (RIG).
     
    42:03
    Mnacjan (VLD) znovu komplikuje situaci Admiralu, je potrestán dvěma minutami za sekání.
     
    39:39
    Nakonec se v závěru druhé části bude muset Admiral ještě bránit, Pascal Pelletier (VLD) je totiž za hákování vykázán na lavici hanby.
     
    33:11
    A znovu se nám trestná lavice zaplní. Mikelis Redlihs (RIG), autor druhé branky Dinama Riga, špatně střídal a kvůli němu byla hostům odpískána hra v šesti. Pykat bude Bukarts.
     
    30:15
    Ta ale příliš dlouho netrvala. Krisjanis Redlihs (RIG) totiž hasil akci Admiralu hákováním, uvidíme znovu hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    29:43
    Lugin (VLD) to však tentokrát u mantinelu přehnal, zbytečným podražením v útočném pásmu posílá Vladivostok také do čtyř. Co nevidět začne zkrácená přesilová hra Dinama.
     
    25:07
    Další komplikace pro Rigu. Dinamo bude hrát pětiminutové oslabení poté, co Guntis Galvinš (RIG) dostává za sekání pět minut + trest do konce zápasu!
     
    19:13
    Steven Seigo (RIG) dnes podruhé míří za katr, tentokrát za sekání.
     
    13:15
    Na ledě se pořádně přiostřilo, za vzájemnou potyčku odešli za katr s menším trestem za hrubost Seigo (RIG) a Lugin (VLD). Pokračovat bude tradiční přesilovka pěti proti čtyřem.
     
    11:50
    Prvním vyloučeným hráčem dnešního zápasu bude hostující Armands Berzinš (RIG) za sekání.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 22. Lugin (Lisov, Glazkov), 52. Bergfors (Osipov, Pelletier) – 7. Bukarts (Berzinš), 32. Redlihs M., 42. Berzinš (Sestito), 43. Redlihs K. (Kundrátek, Darzinš)


    Admiral Vladivostok: Nalimov (Bobkov) – Osipov, Blum, Glazkov (C), Lisov, Plechanov, Mnacjan, Běljakov – Trivino, Pelletier, Bergfors – Gorškov, Fisenko, Lugin – Alševskij, Kuzněcvo, Podšendjalov – Voronin, Sajustov, Jakovlev.
    Dinamo Riga: Eriksson (Sedláček) – Galvinš, Kundrátek, Redlihs K., Seigo, Sotnieks, Cibulskis – Darzinš, Sestito, Leino – Redlihs M., Schutz, Indrašis – Skvorcov, Meija, Saulietis – Locans, Kulda, Bukarts

    Rozhodčí: Vasiljev, Naumov – Koršak, Černyšev (všichni Rusko)

    Diváci: 5550
    bahis siteleri