PSG – Malmö 2:0 (kon.) | Real Madrid – Šachtar 4:0 (kon.) | Wolfsburg – CSKA Moskva 1:0 (kon.)
Eindhoven – Manchester Utd. 2:1 (kon.) | Galatasaray – Atlético 0:2 (kon.) | Benfica – Astana 2:0 (kon.)
Manchester City – Juventus 1:2 (kon.) | Sevilla – Mönchengladbach 3:0 (kon.)
konec
Paris Saint-Germain
2:0 (1:0)
Malmö FF
Úterý 15.09.2015, 20:45 • Parc des Princes, Paříž • Liga mistrů • Skupina A
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše, u dalších zápasů nejen z Ligy Mistrů se budu opět těšit – hezký zbytek večera, dobrou noc a na počtenou! (22:45:55)
     
    Skutečně tomu tak je – je dobojováno! Zdá se, že spokojené jsou obě strany, jelikož PSG bez větších problémů dokráčelo k vítězství 2:0 a outsider z Malmö si na Parc des Princes neutrhl žádnou ostudu. Hosté se dlouho drželi na dostřel jediné branky, než se po hodině hry prosadil Edinson Cavani a určil konečnou podobu výsledku – 2:0. Svěřenci Laurenta Blanca měli i spoustu dalších stoprocentních šancí, ale hrdinou zápasu, který si rozhodně zaslouží absolutorium s velkým A, není nikdo jiný než zkušený gólman Johan Wiland. Co ten dnes pochytal, nad tím zůstává rozum stát!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Ezequiel Lavezzi dostal míč za Wilandova záda, jenže gól není pro ofsajd uznán! Podle sudích totiž dostal kulatý nesmysl do branky před Wilandem clonící Edinson Cavani, a proto tak utkání zřejmě skončí výsledkem 2:0.
     
    90+2
    Střídající Lavezzi je velmi aktivní, nyní postupoval sám proti Wilandovi a hostující gólman jeho pokus vyrazil konečky prstů na roh!
     
    90+1
    Už už to vypadalo na další smrtící protiútok PSG, jenže Edinson Cavani sám sebe vyhnal do příliš ostrého úhlu.
     
    90
    Propagační rána aktivního Rosenberga o několik metrů minula levou tyč, to už známe i délku nastavení: Aktéři tohoto utkání zůstanou v pařížském dešti ještě dvě minuty!
     
    89
    O poznání nebezpečnější to bylo na druhé straně, jelikož Ezequiel Lavezzi vyhnal Johana Wilanda z jeho svatyně, poté ale nedokázal přesně odcentrovat!
     
    89
    Kevin Trapp musel být znovu ve střehu, německý gólman nyní zalehl míč těsně před opodál číhajícím Rosenbergem.
     
    88
    Marco Verratti odvrátil míč do zámezí, následného autového vhazování z levé strany se ujme peruánský středopolař Yoshimar Yotún.
     
    87
    Oba lodivodi mají k dispozici ještě jedno střídání, nechme se překvapit, zdali k nějaké změně ještě sáhnou. Na hřišti se aktuálně nic převratného neděje, pokud nepočítáme ofsajd střídajícího Lavezziho.
     
    86
    Frustrovaný Marcus Rosenberg nasupeně kopl do rohového praporku, za což si vysoužil studenou sprchu nadávek a pískotu ze strany hlasitého domácího publika.
     
    85
    Vzápětí sáhl ke střídání i hostující kouč Hareide, jenž stáhl ze hry Enocha Adua a nahradil jej Erdalem Rakipem.
     
    84
    Do hry se podívá Ezequiel Lavezzi, jenž nahradil svého krajana a střelce úvodního gólu Ángela Di Maríu.
     
    83
    Kevin Trapp nyní zvedl ze sedadel tisíce nervózních příznivců PSG, jelikož odkopl míč do bezpečí jen těsně, těsňoulince před dotírajícím Rosenbergem!
     
    82
    Hostům už z neustálého běhání bez míče evidentně docházejí síly, z čehož nyní mohl těžit fyzicky skvěle vybavený Ángel Di María, jenž však o míč v rozhodující moment přišel.
     
    81
    Do konce již zbývá odehrát jen nějakých deset minut a vše nasvědčuje tomu, že PSG dokráčí k pohodlnému vítězství. Johan Wiland nyní musel znovu zasahovat, a to proti prudkému centru van der Wiela z pravé strany.

    Vojtěch Balon

    Branky: 4. Di María (Verratti), 61. Cavani (Ibrahimović)

    Karty:   66. Verratti (PSG), 71. Luiz (PSG) – 57. Adu (MLM), 64. Bengtsson (MLM)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 10:1. Střely mimo: 11:5. Rohy: 12:2. Ofsajdy: 9:1. Fauly: 9:14.
    Paris Saint-Germain: Trapp – van der Wiel, Silva, Luiz, Maxwell – Verratti, Motta, Matuidi – Di María (84. Lavezzi), Ibrahimović (75. Pastore), Cavani.
    Náhradníci: Sirigu – Marquinhos, Moura, Kurzawa, Lavezzi, Rabiot, Pastore.

    Malmö FF: Wiland – Árnason, Bengtsson, Felipe Carvalho (46. Rodić) – Tinnerholm, Adu (85. Rakip), Lewicki, Yotún – Rosenberg, Berget, Durdič.
    Náhradníci: Andersson – Rakip, Molins, Eikrem, Rodić, Sana, Vindheim.

    Rozhodčí: Karasev – Averjanov, Kalugin (všichni Rusko)

    Diváci: 46 612
    bahis siteleri