Čeljabinsk – Novokuzněck 2:3 (kon.) | Ufa – Barys 2:1 (3:2 po s.n.) | Toljatti – N.Novgorod 1:2 (kon.)
Nižněkamsk – Novosibirsk 1:2 (1:2 po s.n.) | Kazaň – Minsk 4:5 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
2:3 (1:2, 1:0, 0:1)
Metallurg Novokuzněck
Středa 16.09.2015, 16:00 • Traktor Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Po velmi dobré kombinaci měl obrovskou šanci Deron Quint, ale jeho střela šla naštěstí pro Novokuzněck vedle branky!
     
    59:12
    Oddechový čas pro hosty je tak pochopitelnou volbou.
     
    59:06
    A je to tu! Čeljabinsk chce vyrovnat a Demčenko je na střídačce, tudíž Traktor může hrát v šesti.
     
    58:37
    Oddechový čas pro domácí.
     
    54:33
    Za podražení putuje na trestnou lavici Alexandr Romanov (NOV).
    Kirill KAPRIZOV - 2:3
     
    52:01
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    A početní výhoda je využita, hostující celek se ujímá vedení 3:2! Velká nepříjemnost pro Traktor. Prosadil se 18letý talent KIRILL KAPRIZOV, který vyjetím z pravé strany a následným zakončením zaskočil opařeného Demčenka! Asistence: Ryan Stoa.
     
    51:46
    Maxim Jakucenja (CLJ) nyní dostává dvě trestné minuty za krosček. Šanci na gól tak dostává Novokuzněck.
     
    46:15
    Vasilij Demčenko se ovšem nenechal vyvézt z míry a betonem dokázal vyrazit pokus hostujícího útočníka! Skóre je tak stále vyrovnané.
     
    46:15
    Trestné střílení pro Metallurg! Alexandr Komaristij byl zahákován v samostatném úniku během oslabení a má tak šanci poslat hosty do vedení.
     
    45:54
    Ryan Stoa (NOV) podrazil Rybakova a putuje na trestnou lavici! Traktor tak dostává opět možnost přesilovky, kterou dnes již dvakrát využil.
     
    41:59
    Maxim Jakucenja se dostal do samostatného úniku, ale byl tísněný obránci zezadu a tak jeho zakončení nebylo zcela ideální. Karejev měl přesto co dělat, aby puk udržel!
    Andrej POPOV - 2:2
     
    39:39
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Gól do šatny a je vyrovnáno! Přesilová hra byla využita opět rychle, stejně jako v prvním případě. Stanislav Čistov si z levého rohu vybruslil do lepší pozice, ze které našel v mezikruží ANDREJE POPOVA, jenž střelou zápěstím propálil Karejeva a vyrovnal tak na 2:2! Asistence: Stanislav Čistov a Jegor Martynov.
     
    39:19
    Francis Paré měl dvě obrovské šance, ani jednu ale nevyužil! Tu první neproměnil kvůli hákování Alexandra Kuvajeva (NOV), jenž tak dostává dvě trestné minuty.
     
    35:25
    Viktor Drugov dostal na pravém křídle mnoho prostoru a prokličkoval se až před Demčenka, ten ale jeho nebezpečnou střelou zblízka dokázal vyrazit vedle brány!
     
    30:40
    Alexandr Romanov (NOV) je vyloučen na dvě minuty za hákování. Traktor tak má další šanci na vyrovnání, zadaří se?
     
    24:03
    Po akci Francise Parého a Alexandreho Bolduca (CLJ) došlo v útočném pásmu ke hře vysokou holí v souboji s Makarenkem. Za to je druhý jmenovaný forvard Čeljabinsku také vyloučen na dvě minuty.
     
    21:34
    Gól neplatí! Po střele Martynova totiž před brankou puk svou bruslí tečoval Pesťunov a opakované záběry prokázaly, že to byl jasný úmysl.
     
    21:34
    Traktor nyní překonal hostujícího brankáře, ale sudí se ještě radí u videa, jestli byla branka regulérní! Hosté reklamovali postavení útočícího hráče v brankovišti a navíc i úmyslnou hru nohou.
     
    21:22
    Na dvě minuty nyní na trestnou usedá za hru vysokou holí Viktor Drugov (NOV). Šance pro domácí k vyrovnání.
     
    18:31
    Poměr sil na ledě se vyrovná. Za nedovolené bránění totiž dostává dvě minuty Roman Manuchov (NOV).
     
    18:21
    První vyloučení na domácí straně. Za sekání na dvě minuty usedne na trestnou lavici Martin Růžička (CLJ).
     
    16:39
    Obrovský tlak domácí formace číslo dvě! Na jeho počátku Čistov předal puk do jízdy Popovovi, který neuspěl. O chvilku později se domácí forvard dostal k dalším dvěma nebezpečným pokusům, skvělý Karejev ovšem vyrovnání zatím nedovolil!
     
    13:56
    Nyní domácí celek zcela zaspal v obraně a bylo z toho přečíslení 2 na 1! Maxim Kazakov ho řešil přímou střelou na branku, Demčenko ale ani nemusel zasahovat, puk šel totiž zcela vedle branky.
    Stanislav ČISTOV - 1:2
     
    12:53
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Početní výhoda je bleskurychle využita a domácí se dostávají zpět do zápasu! Kapitán STANISLAV ČISTOV dostal bekhendem přihrávku od Andreje Popova a střelou z levého křídla prostřelil Karejeva! Asistence: Andrej Popov a Jegor Martynov.
     
    12:32
    Nikita Kamalov (NOV) je za to vyloučen na dvě minuty. Traktor tak čeká první přesilová hra v tomto zápase.
    Pavel MAKARENKO - 0:2
     
    10:38
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Naprostý šok pro Traktor Čeljabinsk! Druhá střela na jejich branku a znovu je z toho gól! Hosté se dostali do přečíslení, které Nikita Jazkov vyřešil parádním pasem na PAVLA MAKARENKA, který prostřelil Vasiliije Demčenka! Asistence: Nikita Jazkov.
    Ryan STOA - 0:1
     
    09:18
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Tak to je něco! Traktor je od začátku utkání jasně lepším týmem, ale prosadit se nedokázal. Hosté mezitím údeřili ze své první střely na branku, když se po parádní individuální akci Kazakova k teči dostal RYAN STOA, jenž tak otevřel skóre dnešního zápasu! Asistence: Maxim Kazakov.
     
    05:55
    Další velká šance domácích! Po akci Rybakova byl před brankou volný Gubarev, ale jeho zakončení dokázal Karejev vyrazit za svou bránu. Novokuzněck je pod tlakem a nemůže se dostat do hry.
     
    05:06
    Martin Růžička obdržel kotouč na pravé straně a měl tak dobrou příležitost, jelikož byl před Karejevem zcela osamocený! Branku ovšem přestřelil.
     
    00:50
    Alexandr Rybakov se postaral o první střelecké pokusy! Nejprve jeho ránu zblokoval bránící Fairchild, posléze se ale domácí forvard dostal k dorážce a zasahovat musel Karejev.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 13. Čistov (Popov, Martynov), 40. Popov (Čistov, Martynov) – 10. Stoa (Kazakov), 11. Makarenko (Jazkov), 53. Kaprizov (Stoa)


    Traktor Čeljabinsk: Demčenko (Danilišin) – Quint, Borodkin, Davydov, Martynov, Šinin, Petrov "A", Žuldikov – Gubarev, Rybakov, Kokujov – Čistov "C", Pesťunov, Popov – Mokin, Osnovin "A", Jakucenja – Bolduc, Paré, Růžička – Afonasjevskij
    Metallurg Novokuzněck: Karejev (Novotný) – Manuchov, Fairchild, Postnikov, Kuklev, Skutar, Amirov, Kamalov, Ljamkin – Kaprizov, Stoa "A", Kazakov – Musin, Komaristij "A", Romanov "C" – Drugov, Orlov, Jazkov – Makarenko, Malinovskij, Kuvajev

    Rozhodčí: Oskirko, Sidorenko – Otmachov, Viljugin
    bahis siteleri