Liberec – Sparta 6:4 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 7:0 (kon.) | HC Plzeň – Kladno 1:6 (kon.)
Slavia – HC Litvínov 8:2 (kon.) | Zlín – Olomouc 3:4 (po pr.) | Kometa Brno – Třinec 4:1 (kon.)
Jihlava – Vítkovice 1:2 (po pr.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 4:3 (kon.) | K. Vary – Chomutov 3:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
6:4 (1:0, 1:1, 4:3)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 24.09.2015, 16:00 • Svijanská Arena • DHL Extraliga juniorů • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:51
    Liberec právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využita a máme zřejmě definitivně rozhodnuto. Samuel Solenský krásně nalezl osamoceného MICHALA KLINGERA a kapitán domácích se přesnou trefou nemýlil. Asistence: Samuel Solenský.
     
    54:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané snižují, skvělou práci odvedl PETR LITERA, jenž zavezl kotouč do útočné třetiny a následně i překonal Hosnedla. Asistence: Ondřej Procházka, Lukáš Lojka.
     
    51:11
    Liberec právě vstřelil branku!
    Michal Gecko odvedl v útočné třetině skvělou práci, když byl sice zblokován obráncem, ale i přesto dokázal najít volného FILIPA RIUBEŠE, který jen zasunul kotouč do poloodkryté klece. Asistence: Michal Gecko, Radek Šír.
     
    50:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Přesně tři vteřiny zbývaly do konce početní převahy, když se krásnou přihrávkou prezentoval Matěj Paločko, jenž doslova vyzval JOZEFA HUŇU ke skórování, a ten se nemýlil. Asistence: Matěj Paločko, Samuel Solenský.
     
    46:07
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tygři jako kdyby přestali hrát, za což přichází zákonitý trest. DANIEL SCHWAMBERGER propálil z mezikruží strážce domácí svatyně a je vyrovnáno.
     
    45:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Duel bude mít ještě velmi zajímavou koncovku, na Hosnedla pohlednou ranou totiž vyzrál, dnes již podruhé, JIŘÍ HOZÁK a brankový rozdíl je minimální. Asistence: Marek Györi.
     
    40:43
    Liberec právě vstřelil branku!
    Dvojnásobná početní výhoda je využita. V předbrankovém prostoru se nejrychleji zorientoval JOZEF HUŇA a překonal bezmocného Pírse. Asistence: Samuel Solenský, Jakub Husa.
     
    36:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    Následuje sporná situace. Klingera srazil k zemi loktem v útočné polovině jeden z dojíždějících útočníků. Následný protiútok poté končí brankou JIŘÍHO HOZÁKA, který přesnou ranou z levé strany překvapil Hosnedla.
     
    32:45
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tentokráte se již skóre mění. Parádní akce MICHALA GECKA zaskočila obranu a i brankáře hokejistů v rudých dresech. Asistence: Radek Šír.
     
    06:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí vyhráli vhazování a SAMUEL SOLENSKÝ se chytře natlačil před bránu, načež trochu se štěstím překonal Pírse. Asistence: Matěj Paločko, Marek Zachar.

    RR

    Branky a nahrávky: 7. Solenský (Paločko, Zachar), 33. Gecko (Šír R.), 41. Huňa (Solenský, Husa), 51. Huňa (Paločko, Solenský), 52. Rubeš (Gecko, Šír R.), 58. Klinger (Solenský) – 37. Hozák, 46. Hozák (Györi), 47. Schwamberger, 55. Litera (Procházka, Lojka)


    Bílí Tygři Liberec: Hosnedl (Petruželka) – Klinger (C), Husa, Mečíř, Divila, Tržický, Starosta – Pokorný, Šír R., Huňa, Rubeš, Gecko, Solenský, Svoboda, Zachar, Kačírek, Paločko, Chlum, Hylena
    HC Sparta Praha: Pírs (Wolf) – Jandus M., Šťastný, Knobloch (C), Bednárik, Kadeřávek, Zeleňák – Jandus T., Michnáč, Lojka, Havel, Litera, Kulda, Pulkrab, Schwamberger, Hozák, Sladkovský, Györi, Procházka

    Rozhodčí: Hrubý – Kajínek, Zavřel
    bahis siteleri