Přerov – Ústí n/L 6:4 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
6:4 (0:2, 5:1, 1:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Pátek 25.09.2015, 18:00 • MEO Aréna • Chance liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:43
    Přerov právě vstřelil branku!
    Nejspíše je definitivně rozhodnuto. Parádní akci si založil VLASTIMIL DOSTÁLEK, jenž ji posléze také dokončil. Jeho precizní zakončení znamená vedení Zubrů již o dva góly. Asistence: Roman Pšurný.
     
    45:48
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústí začíná kousat a snižuje na dostřel jediné trefy! Nenápadnou přizemní střelou mezi betony se prezentoval zakončující JIŘÍ KUCHLER. Asistence: Dominik Novák, Zdeněk Kubica.
     
    39:47
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři odpovídají ještě před odchodem do šatny! Prudké nahození od modré čáry v podání RADOMÍRA PALY skončilo až za zády překvapeného Soukupa. Brankář Ústí měl obtížný výhled. Asistence: Jiří Goiš.
     
    39:23
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústečtí se dnes prosazují již podruhé v signalizované výhodě. Poskakující kotouč doskákal až před JANA KLOZE, jenž svižnou, ale přesnou střelou snižuje na rozdíl na jediné branky. Asistence: Jaroslav Roubík, Jan Pohl.
     
    33:07
    Přerov právě vstřelil branku!
    MAREK SIKORA ukazuje, že se Zubrům jako čerstvá posila opravdu vyplácí! Jeho dravý průnik byl zakončen rychlou a zase těžko chytatelnou střelou do horní části branky. Asistence: Michal Popelka, Jiří Goiš.
     
    29:45
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři využívají přesilovou hru a poprvé v utkání se dostávají do vedení! MAREK SIKORA se ve veliké rychlosti natlačil před Soukupa, kterému nedal rychlou střelou k pravé tyči sebemenší šanci reagovat. Asistence: Radomír Pala, Michal Popelka.
     
    24:33
    Přerov právě vstřelil branku!
    Po menší odmlce se Zubři dostali do přečíslení, které skončilo vyrovnávací trefou! Hrazdira v přečíslení tří proti dvoum předložil precizní nahrávku TADEÁŠI KRÁLOVI, který kotouč bezchybně uklidil pod horní tyčku. Asistence: David Hrazdira, Filip Stoklasa.
     
    20:23
    Přerov právě vstřelil branku!
    Raketový nástup do druhé třetiny v podání domácího celku. Sotva se vyloučený Smetana vrátil na led, musel Soukup lovit kotouč ze své sítě. Chmelířovo nahození od modré čáry se odrazilo od hokejky Soukupa přímo před VLASTIMILA DOSTÁLKA, pro kterého nebyl problém doklepnout kotouč do sítě. Asistence: Lukáš Chmelíř, Milan Procházka.
     
    17:31
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan využívá první početní výhodu a vytváří si solidní dvoubrankový náskok. Hes posunul kotouč na napřahujícího se JIŘÍHO KURKU, jenž střelou z první trefuje volné místečko nad Šimbochovým pravým betonem. Asistence: Matěj Hes.
     
    11:12
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hokejisté Ústí využívají signalizovanou výhodu a ujímají se vedení! JAN KLOZ se zpoza branky natlačil do zakončení, kde se prezentoval parádním bekhendem do protějšího horního růžku. Asistence: David Tůma, Jaroslav Roubík.
    Marken.cz

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 21. Dostálek (Chmelíř, Procházka), 25. Král (Hrazdira, Stoklasa), 30. Sikora (Pala, Popelka), 34. Sikora (Popelka, Goiš), 40. Pala (Goiš), 58. Dostálek (R.Pšurný) – 12. Kloz (Tůma, Roubík), 18. Kurka (Hes), 40. Kloz (Roubík, Pohl), 46. Kuchler (Novák, Kubica)


    HC ZUBR Přerov: Šimboch (Vojtek) – Chmelíř, Grof, L. Vágner, Pala, Běhal, Ferenc – Procházka, Pšurný, Dostálek – Goiš, Popelka, Sikora – M. Kratochvíl, Šebek, Stoklasa – Král, Hrazdira, Kovařík.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Soukup (Lavinger) – Smetana, Brož, M. Vágner, Macek, Bernard, Kurka, Hes, Pohl – Kloz, Roubík, Tůma – Kubica , Melka, Rys – Křivohlávek, Kuchler – Gengel, Navarra, Kopta – Novák.

    Rozhodčí: Kubičík – Barteček, Hanzlík
    bahis siteleri