Znojmo – Budapešť 9:2 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
9:2 (3:0, 2:2, 4:0)
VASAS Budapešť
Sobota 26.09.2015, 15:30 • Zimní stadion města Znojma • Erste Bank Young Stars League • 8. kolo
Partner:
     
    58:48
    Orli právě vstřelili branku!
    Již čtvrtá branka dnešního utkání patří JIŘÍMU LANDEROVI, který poslal kotouč pod horní tyčku soupeřovy svatyně.
    Asistence: Jan Bulín, Simon Beran.
     
    55:04
    Orli právě vstřelili branku!
    MICHAL MUSIL těžil ze zmatku před bránou a ve shluku obou pětek našel kotouč jako první a využil volného prostoru mezi levým betonem hostujícího brankáře a brankovou konstrukcí.
    Asistence: Daniel Salát.
     
    50:48
    Orli právě vstřelili branku!
    Hattrick v podání JIŘÍHO LANDERA! První střela od Michala Mandáta se neujala a kotouč skončil vyražený betonem těsně před bránou. První jmenovaný se ale šikovně zorientoval a i když zakopl, ještě stihl kotouč protlačit do brány mezi nohama hostujícího brankáře.
    Asistence: Michal Mandát, Matěj Porzer.
     
    42:57
    Orli právě vstřelili branku!
    Jambor přihrál do pravého kruhu najíždějícímu JANU BULÍNOVI, před kterým se objevila prázdná brána. Hostující brankář si totiž všímal Jambora a po pohotové přihrávce mezi domácími útočníky se nestihl včas přesunout.
    Asistence: Jan Jambor.
     
    32:32
    Orli právě vstřelili branku!
    SIMON BERAN projel útočným pásmem a dokázal prostřelit brankáře Perczela. Bez asistence.
     
    31:53
    VASAS Budapešť právě vstřelili branku! Prosazují se ale hosté. V samostatném úniku se prosadil. RICHARD JACSO. Asistence: Arnold Varga.
     
    24:26
    VASAS Budapešť právě vstřelili branku! HENRIK RULL obdržel přihrávku ve středním pásmu, v rychlém pohybu ujel domácí obraně a propasíroval puk mezi betony Pacla. Asistence: Nobert Kvarda.
     
    20:35
    Orli právě vstřelili branku!
    JIŘÍ LANDER dostal v rychlém protiútoku přihrávku a z mezikruží švihem zamířil přesně do horního rohu branky. Asistence: Simon Beran, Michal Mandát.
     
    15:18
    Orli právě vstřelili branku!
    Další povedená akce ve znojemské režii. SIMON BERAN vyslal přesnou střelu, která směřovala do levého dolního rohu hostující brány.
    Asistence: Michal Mandát.
     
    09:42
    Orli právě vstřelili branku!
    JIŘÍ LANDER šikovně tečoval kotouč blíže k pravé tyčce hostující klece, a zvyšuje tak náskok svého týmu už na dvě branky.
    Asistence: Jan Bulín, Simon Beran.
     
    04:40
    Orli právě vstřelili branku!
    Musil objel bránu a poslal kotouč na hůl JIŘÍHO SVATUŠKY, který stál těsně před Perczelem. Využil toho, že hostující brankář byl rozkročený na ledě a hokejkou obkroužil jeho levý beton.
    Asistence: Michal Musil, Michal Kruckovyč.

    Marcela Procházková

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 5. Svatuška (Musil, Kruckovyč), 10. Lander (Bulín, Beran), 16. Beran (Mandát), 21. Lander (Beran, Mandát), 33. Beran, 43. Bulín J. (Jambor), 51. Lander (Mandát, Porzer), 56. Musil (Salát), 59. Lander (Bulín J., Beran) – 25. Rull (Kvarda), 32. Jacso (Varga)


    HC LERAM Orli Znojmo: Pacl (Svoboda) – Švanda, Mandát, Kruckovyč, Porzer, Pucher, Salát, Nahodil – Beran, Lander, Bulín J. – Hačecký, Musil, Svatuška – Jambor, Toman, Niederhafner.
    VASAS Budapešť: Perczel (Pozgay) – Kaiser, Jacso, Kiss, Szalai, Sandorffy, Bolla – Szlama, Varga, Czako – Janovits, Egyed, Szücs – Rull, Horvath, Karda.

    Rozhodčí: Hejduk – Kotlík, Jeletz
    bahis siteleri