Slavia – Mladá Boleslav 8:2 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
8:2 (4:1, 1:0, 3:1)
BK Mladá Boleslav
Sobota 26.09.2015, 13:30Žákovská liga - starší žáci
Partner:
     
    59:43
    Slavia právě vstřelila branku!
    Gajda přenechal puk JAKUBU KAŇKOVI, který se zbavil dvou protihráčů a následně z úhlu překvapil Železného! Asistence: Jan Matějka.
     
    56:37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Přihrávka VOJTĚCHA JÁGRA před branku se od bruslí Filipa odrazila přesně na branku, puk pak projel mezi Železného betony až do sítě! Bez asistence.
     
    48:09
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    OSKAR HAAS si sjel do střelecké pozice a svižnou střelou ke vzdálenější tyči nedal Kmecovi šanci! Asistence: Petr Maxmilián Filip a Jakub Peca.
     
    47:25
    Slavia právě vstřelila branku!
    Střelu Limanovského tečoval mimo dosah brankáře PETR GAJDA! Asistence: Prokop Limanovský a Vojtěch Jágr.
     
    27:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    JAKUB KAŇKA v přečíslení poslal puk Kubánkovi, který mu ho okamžitě vrátil a slávistický útočník z lehké pozice zkompletoval hattrick! Asistence: Maxim Kubánek.
     
    17:51
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté ujeli tři na jednoho a celou situaci vyřešili parádně! Konopásek se zadovkou zbavil jediného obránce, Kaňka poté ještě přistrčil puk MAXIMU KUBÁNKOVI, který již pálil do zcela odkryté klece! Asistence: Jakub Kaňka a František Konopásek.
     
    15:55
    Slavia právě vstřelila branku!
    MAXIM KUBÁNEK dostal přihrávku mezi kruhy, odkud vypálil přesně k levé tyči! Asistence: František Konopásek a Jakub Kaňka.
     
    12:54
    Slavia právě vstřelila branku!
    JAKUB KAŇKA si z rohu najel až před branku a bekhendem překonal Krinwalda! Asistence: Maxim Kubánek a František Konopásek.
     
    09:38
    Slavia právě vstřelila branku!
    Kubánek našel před brankou JAKUBA KAŇKU, který sice napoprvé neuspěl, z dorážky už se ale z vyrovnání radoval! Asistence: Maxim Kubánek.
     
    05:21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Zajíček si sjel za branku, odkud našel volného FILIPA MOCE, který z první vypálil mimo dosah Kmece! Asistence: Jakub Zajíček.

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 10. Kaňka (Kubánek), 13. Kaňka (Kubánek, Konopásek), 16. Kubánek (Konopásek, Kaňka), 18. Kubánek (Kaňka, Konopásek), 28. Kaňka (Kubánek), 48. Gajda (Limanovský, Jágr), 57. Jágr, 60. Kaňka (Matějka) – 6. Moc (Zajíček), 49. Haas (Filip, Peca)


    HC Slavia Praha: Kmec (Milec) – Matějka, Kaňka, Kučera, Rulc, Konopásek, Bartoníček, Limanovský, Brummel, Jágr, Topol, Urych, Gajda, Moravec, Čapka, Kubánek
    BK Mladá Boleslav: Krinwald (42. Železný) – Filip, Lhota, Bittner, Kohút, Holoubek, Hašl, Dlask, Zajíček, Moc, Vlad, Hašlar, Mazancová, Peca, Haas, Plíšek
    bahis siteleri