Bonusia Ostrava – Jičín 11:2 (kon.) | ELITE PRAHA – Ne 1:5 (kon.) | Chodov – Bohemians - NE 13:2 (kon.)
Tatran – Židenice 1:5 (kon.) | Liberec – Vítkovice 2:7 (kon.) | Olomouc – Královské Vinohrady 8:0 (kon.)
konec
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
1:5 (0:2, 1:1, 0:2)
K1 Florbal Židenice
Pondělí 28.09.2015, 15:15 • TJ Sokol Vinohrady • ČEZ Extraliga žen • 3. kolo
     
    59:43
    V závěru zápasu je tu i vyloučení a to na straně domácích. Sedmíková je vykázána za nedovolené vrážení.
     
    47:16
    Židenice právě vstřelily branku!
    Další hrubá chyba v rozehrávce Tatranu. Křižnou přihrávku přes brankoviště zachytila JESSICA ZLÁMALOVÁ. Ta měla navíc dostatek času, aby poslala míček do růžku. Bez asistence.
     
    40:12
    Židenice právě vstřelily branku!
    Hodně rychle střílí Židenice gól na začátku třetí třetiny. ANDREA DERNEROVÁ překvapila svou střelou na bližší tyč Blahutovou a zvyšuje již na 4:1 z pohledu Židenic. Asistence: Jessica Zlámalová.
     
    30:58
    Židenice právě vstřelily branku!
    Reková dnes nemá opravdu svůj den. Po další ztrátě u mantinelu hřiště se Brno dostává lacino zpět na dvou brankové vedení. Dundelová poslala míček na osu hřiště ANNĚ GRUFÍKOVÉ, která z první zamířila přesně k tyči. Blahutová sen nestihla přesunout. Asistence: Monika Dundelová.
     
    25:36
    Tatran právě vstřelil branku!
    Zabavská si ale vylepšuje reputaci, když další nahrávkou našla před brankou HANU SEDMÍKOVOU a ta se z první nemýlila. Asistence: Barbora Zabavská.
     
    17:52
    Hned z dalšího brejku netrefuje Grufíková z hranice malého brankoviště odkrytou klec Tatranu.
     
    13:09
    Židenice právě vstřelily branku!
    Brňanky odskakují velice rychle do dvoubrankového vedení. Dundelová našla KAMILU PRAVCOVOU, která se prosadila střelou z velkého brankoviště nad koleno Blahutové. Asistence: Monika Dundelová.
     
    12:04
    Židenice právě vstřelily branku!
    Následná střela po přihrávce z rohu. TERÉZIA ZAJACOVÁ využila toho, že Blahutová měla skrytý výhled a přes několik těl zamířila svou střelu přesně na vzdálenější tyč. Asistence: Veronika Rozenbergová.
    Branky a nahrávky: 26. Sedmíková (Zabavská) – 13. Zajacová (Rozenbergová.), 14. Pravcová (Dundelová), 31. Grufíková (Dundelová), 41. Dernerová (Zlámalová), 48. Zlámalová


    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Blahutová (Drbalová) – Vachušková, Sequensová, Köhlerová, Reindlová, Sedmíková, Zehrerová, Nemravová, Prokšanová, Reková, Zabavská, Matěvosová, Chaloupková, Červová, Vlachová, Rybínová, Brotánková (C), Kramperová. Trenér: Miroslav Vybíral.
    K1 Florbal Židenice: Ondrejková (Příleská) – Rozenbergová, Kovářičková, Babáčková, Grufíková, Veletová, Dundelová, Körmendyová, Horáková, Pravcová, Drápalová, Zlámalová, Zajacová, Valehrachová (C), Pospíšilová, Dernerová. Trenér: Martin Hájek.

    Rozhodčí: Tadeáš Provazník, Jan Brak
    bahis siteleri