Chomutov – HC Litvínov 8:4 (kon.) | Kometa Brno – Mountfield HK 3:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
Mountfield HK
Čtvrtek 08.10.2015, 17:30 • DRFG Arena • Extraliga staršího dorostu • 11. kolo
Partner:
     
    59:57
    Kometa právě vstřelila branku!
    Mountfieldu hra bez brankáře příliš nevyšla. Po nepřehledné situaci se puku ve středním pásmu zmocnil MARTIN NEČAS, nabruslil si do pásma a poté zamířil bez problému do odkryté branky – 3:1! Bez asistence.
     
    39:43
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí snižují Domácí propadli v útoku a hosté měli k dispozici přečíslení 3 na 2. Štohanzl předložil přihrávku na pravou stranu volnému FILIPU JIRÁSKOVI, který si zpracoval puk a poté propálil Holíka pokusem po ledě na vzdálenější tyč – 2:1! Asistence: Martin Štohanzl.
     
    36:52
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí vedou o dvě branky! Hosté přišli o puk v pásmu a Kometa zamířila do akce 2 na 2. Mlynář skvěle stáhl obranu a přenechal na kruhu puk DOMINIKU KNAPOVI, který skrytou střelou přes obranu propálil Vomáčku mezi beton a lapačku – 2:0! Asistence: Tomáš Mlynář.
     
    21:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení! Po sražené střele Nečase pálil od modré Král. Jeho pokus se od zadního mantinelu odrazil na druhou tyč, kde se nejrychleji zjevil TOMÁŠ MLYNÁŘ, jenž s přispěním tyče procpal puk za brankou čáru – 1:0! Asistence: Filip Král, Martin Nečas.

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 22. Mlynář (Král, Nečas), 37. Knap (Mlynář), 60. Nečas – 40. Jirásek (Štohanzl)


    HC Kometa Brno: Holík (Šindelka) – Jeřábek, Trnka, Jurnečka, Kučera, Král, Zukal, Mikyska – Novák, Klenec, Hasoň, Škvrně, Čejka, Matula, Mlynář, Knap, Frydrych, Ferda, Süss, Nečas.
    Trenér: Marek Moskal.

    Mountfield HK: Vomáčka (Bartozel) – Muška, Lelek, Gaspar, Pohl, Hroudný, Moník, Kynčl, Šalda – Hašek, Matouš, Mašín, Matějček, Pažourek, Matouš, Jirásek, Štohanzl, Moník, Maršík, Hidveghy, Šimůnek.
    Trenér: Jiří Slabý.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Pavel Lainka, Martin Musil
    bahis siteleri