Omsk – Chabarovsk 2:1 (1:0 po s.n.) | Barys – Vladivostok 5:3 (kon.) | Čeljabinsk – Nižněkamsk 1:3 (kon.)
Jokerit – Ufa 1:5 (kon.) | Riga – Magnitogorsk 1:2 (kon.) | Petrohrad – Soči 1:2 (kon.)
Spartak Moskva – Jaroslavl 0:2 (kon.)
konec
Dinamo Riga
1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
Metallurg Magnitogorsk
Pondělí 12.10.2015, 18:30 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Děkuji za pozornost a přeji krásný zbytek večera. (20:50:01)
     
    Československá stopa v utkání
    Jan Kovář (MET) – 0+0, čas na ledě 19:41
    Tomáš Filippi (MET) – 0+0, čas na ledě 14:11
    Tomáš Kundrátek (RIG) – 0+0, čas na ledě 23:36
     
    Bojovné utkání je za námi. Skóre otevřel v polovině zápasu v přesilové hře Wojtek Wolski, jenž těžil z výborné přihrávky od Mozjakina. V úvodu třetí části vyrovnal ve dvojnásobné přesile Lauris Darzinš. Dinamo si ovšem nadějný výsledek nechal uniknout. Danis Zaripov přidal druhou, rozhodující branku. Metallurg nakonec zvítězil zaslouženě. Ve třetí třetině byl jasně lepším celkem. Do Ruska veze plný počet bodů.

    Střely na branku: 20:47
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Hned se do útoku prodral Mikelis Redlihs. Domácí hokejista se vyhnul dvěma protihráčům, ale následně se mu nepovedlo překonat Samsonova. Ten jeho ránu s přehledem chytil.
     
    59:38
    Tomáš Filippi projel do páma, ale z této pozice se mu nepovedlo trefit prázdnou branku. Následně se k němu puk dostal ještě jednou, ale bekhendem trefil jen bránící hráče.
     
    59:05
    Rize se ještě nepodařilo prodat se do útočného pásma, kde by se jim povedlo úspěšně kombinovat.
     
    58:36
    Branka Dinama Rigy je prázdná, Joacim Eriksson je na střídačce, domácí v šesti!
     
    58:36
    Domácí kouč již střádá zbraně na závěřečný tlak. Vyžádal si oddechový čas a nejspíše ponechá na střídačce i skvěle chytajícího Erikssona.
     
    58:06
    Nadbytečná sekání do švédského brankáře přerušil Tomáš Kundrátek, který se s ruským forvardem pustil do kontaktu. Hostující hráč se ovšem prát nechtěl, českého obránce jen sevřel do kravaty.
     
    58:06
    Veliká šance hostů. Arťom Žěležkov se ocitl sám před branku, kde se mu nadvakrát nepovedlo překonat skvěle postaveného Joaciama Erikssona!
     
    57:05
    Hostům utekl puk a do protiútoku se vydával Kaspars Saulietis. Ten se sice procpal skrz dva hráče, ale již bez puku na hokejce.
     
    56:13
    Útočné snažení domácích bylo ukončeno na modré čáře pro ofsajd. Výborně to nyné sehráli hosté. Následuje vhazování ve středním pásmu.
     
    55:10
    Denis Platonov si klepl hokejkou o přihrávku a hned jí obdržel. Jeho střela byla ovšem bránícími hráči zblokována. Následné snažení Kaletnika za brankou k ničemu nevedlo.
     
    54:04
    Hosté se usídlili v útočném pásmu. Danis Zaripov poslal puk přes celou šíři kluziště na Jevgenije Timkina, jenž před brankou hledal spoluhráče. Nenašel.
     
    53:28
    Posledních šest a půl minuty pro domácí. Nyní to jeden z hráčů zkoušel po pravé straně, ale v útočném snažení jej nikdo nepodpořil.
     
    52:39
    Nyní to z pravé strany zkoušel jeden z hostů, ale šlo spíše o střelu, která mohla skončit nějakou tečí, ale náhodě přáno nebylo.
     
    51:45
    Prudká střela z pravé strany mířila na branku Ilji Samsonovi, ale nakonec jí jen těsně minula. U puku Magnitka.
     
    50:38
    Jan Kovář dostal puk před branku, odkud zkoušel překonat Erikssona potřetí. Švédský brankář ale i nadále drží naděje domácích na body. Ti se ovšem budou muset zlepšit v útočné fázi.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 42. Darzinš (Leino) – 29. Wolski (Mozjakin, Lee), 45. Zaripov (Osala)


    Dinamo Riga: Eriksson (Sedláček) – Seigo, Kundrátek, K. Redlihs, Galvinš, Ševčenko, Sotnieks, Balinskis – Dārziņš, Leino, Indrašis – M. Redlihs, Jeļisejevs, Sestito – Saulietis, Džeriņš, Meija – Skvorcovs, Bērziņš, Bičevskis – Locāns
    Metallurg Magnitogorsk: Samsonov (Košečkin) – Antipin, Birjukov, Lee, Chabarov, Batyršin, Tereščenko, Bereglazov, Medvěděv – Mozjakin, Zaripov, Kovář – Wolski, Kajetnik, Kosov – Žěležkov, Timkin, Osala – Arseňjuk, Platonov, Filippi

    Rozhodčí: Gusev, Soin – Sirotkin, Nazarov
    bahis siteleri