Novokuzněck – CSKA Moskva 0:1 (kon.) | Novosibirsk – Čerepovec 3:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Chanty-Mansijsk 2:0 (kon.)
Viťaz – Jekatěrinburg 1:2 (1:2 po s.n.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
3:2 (2:1, 1:0, 0:1)
Severstal Čerepovec
Čtvrtek 15.10.2015, 15:30 • Ice Sports Palace Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:12
    Ibragimov poslal do středu hřiště hodně nepovedenou přihrávku vzduchem. Kotouč navíc skončil mimo hřiště, a domácí obránce je vyloučený na dvě minuty! Další velká šance Severstalu na vyrovnání!
     
    51:50
    David Ullström dostává dvě minuty a míří na trestnou lavici, neboť dojel před Magarilova, na kterého poslal "ledovou sprchu", což hlavní rozhodčí označil za nesportovní chování! Švédský útočník navíc dostává osobní trest!
     
    44:00
    Severstal si však komplikuje situaci! Jurij Trubačjov na vlastní modré zahákoval Sannikova, a míří na trestnou lavici!
    Zákrok Eduarda Gimatova
     
    33:23
    Eduard Gimatov toho v dnešním utkání příliš nepředvedl. Teď však předvedl hodně ostrý zákrok na Sergeje Šumakova, a dostává pět mintu plus trest do konce utkání! Velká komplikace pro hosty!
     
    30:24
    Druhou přesilovou hru si zahraje také domácí Sibir Novosibirsk! Na trestnou lavici míří Vadim Berdnikov.
     
    18:26
    Roman Bernikov si nabruslil do středního pásma, kde dostal přihrávku od Kovyršina. Jeho následnou střelu však Salák lapil! Na trestnou lavici však míří Alexej Kopejkin, který nedovoleně bránil Kovyršina!
     
    14:39
    Další vyloučení na straně Sibiru! Za zdržování hry odchází na trestnou lavici Ibragimov!
     
    12:20
    Bude se navíc vylučovat! Za sekání míří na trestnou lavici Gimajev, což znamená, že si Severstal zahraje druhou přesilovou hru v dnešním utkání.
     
    04:05
    Severstal však bude mít možnost na rychlé snížení stavu! Za nedovolené bránění míří na trestnou lavici Viktor Bobrov.
     
    02:34
    Po pravé straně se dostával před Saláka Gimatov, nicméně jeho postup zastavil jeho spoluhráč Berdnikov, který natlačil Saláka na branku, a ta se dostala z původního postavení! Berdnikov je navíc vyloučený!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 3. Ridderwall (Beljakov, Salák), 4. Kopejkin, 31. Ullström (Verešagin, Riderwall) – 19. Stasenko (Bučněvič, Vovčenko), 43. Stasenko (Nikoncev, Dorofejev)


    HC Sibir Novosibirsk: Salák (Bespalov) – Alexejev, Gimajev, Menšikov, Ignatovič, Verešagin, Ibragimov, Beljakov – Šumakov, Fefelov, Sannikov – Žafjarov, Bobrov, Butuzov – Riderwall, Ullström, Vicnour – Kopejkin (C), Šalunov
    Severstal Čerepovec: Magarilov (Štěpánek) – Karlsson, Němec, Stasenko, Dorofejev, Kudako, Šefer (C), Chochlov – Kagarlickij (A), Černov, Skorochodov – Vovčenko, Trubačjov (A), Bučněvič – Berdnikov, Kovyršin, Monachov – Nikoncev, Berdnikov, Trunjov – Gimatov

    Rozhodčí: Beljajev, Bulanov – Maťjuša, Misjur
    bahis siteleri