Vsetín – Třinec 4:8 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mountfield HK 2:9 (kon.) | PZ Kladno – Slavia 4:2 (kon.)
Jihlava – Č. Budějovice 1:2 (kon.) | Ústí n/L – HC Plzeň 0:4 (kon.) | Havířov – Olomouc 7:0 (kon.)
HC Litvínov – K. Vary 1:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:9 (1:1, 0:4, 1:4)
Mountfield HK
Čtvrtek 15.10.2015, 15:00 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 10. kolo
Partner:
     
    Je konec, Hradec Králové rozstřílel Havlíčkův Brod přesvědčivě 9:2. Ve třetí třetině se trefil za Havlíčkův Brod podruhé Michal Teplý, za hosty skórovali Matěj Síla, Matěj Morong, Dominik Šedivý a Tadeáš Jakubec. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám příjemný zbytek dne. Na shledanou! (17:02:47)
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Po zaznění sirény si ještě vyřizoval Jakub Adam (HBR) účty v rohu brodského pásma se Štěpánem Pokorným (HKR). Oba hráči ještě dostali trest za hrubost.
     
    59:26
    Hosté i nadále drží puk v útočném pásmu a buší do obranného bloku Havlíčkova Brodu.
     
    59:03
    A další rána, tentokrát hned z kruhu po vhazování. Brankář Kružík byl ale pozorný, puk vyrazil a následně raději i přikryl pod lapačkou před dojíždějícím Petrem Poppelem až do přerušení hry.
     
    58:57
    Mezi kruhy dostal nahrávku Štěpán Pokorný, ale domácí dokázali jeho projektil tečovat. Kotouč nakonec doplachtil do ochranné sítě nad Kružíkovou bránou.
     
    58:37
    Hosté nepolevují ani na chvíli a Havlíčkův Brod bude moc rád, když už další branku neinkasuje. Desítka totiž visí stále ve vzduchu.
     
    58:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tohle je už pro havlíčkobrodské barvy pořádná ostuda, a to ještě po první třetině svítil na tabuli nerozhodný stav 1:1! Od modré čáry vypálil Tomáš Duben a hodně šikovnou tečí se prezentoval TADEÁŠ JAKUBEC, jenž usměrnil puk přesně k levé tyčce bezmocného brankáře Kružíka! Asistence: Tomáš Duben, Jakub Kynčl.
     
    57:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    Kanonáda Mountfieldu nebere konců, Hradec Králové se dnes raduje v Kotlině už poosmé! Hosté znovu dokonale rozebrali havlíčkobrodskou obranu a zblízka překonal bezmocného brankáře Kružíka, kterého nechali domácí na holičkách, DOMINIK ŠEDIVÝ! Asistence: Štěpán Pokorný.
     
    56:57
    Havlíčkobrodská družina se teď přesunula s pukem do útočného území, ale tam už o něj znovu svádí četné a tvrdé souboje. Hradec Králové teď hraje výborně, tato třetina mu zatím vyloženě sedla.
     
    56:28
    Richard Cachnín dostal nabito do prostoru mezi kruhy, ale jeho rána si nakonec nenašla cestu na bránu gólmana Ševců. Hrát mohou hosté.
     
    56:08
    Mladí Bruslaři teď založili dobrý postupný útok, díky němuž se usadili v útočném pásmu.
     
    55:48
    Havlíčkův Brod měl sice zase problémy s tím, aby udržel střelce Hradce Králové, kteří jsou dnes hodně při chuti, na uzdě, ale poradil si.
     
    55:13
    Karta se otočila, teď už tlačí Hradec Králové.
     
    54:59
    To byla obrovská šance Bruslařů, kteří se řítili do přečíslení 2 na 1! Lukáš Pokorný přihrál před bránu najíždějícímu Jakubu Krajíčkovi, ale ten zblízka neuklidil puk do odkryté brány!
     
    54:24
    Východočechům se teď nepovedl přechod přes útočnou modrou čáru, píská se jejich postavení mimo hru.
     
    54:06
    Havlíčkův Brod získal puk a přesunul děj hry alespoň do středního pásma.
     
    53:45
    Mladí Bruslaři dál bojují, což je jen dobře. Hradec Králové se teď sice musí bránit, ale stále má v zádech komfortní pětibrankový náskok.
     
    53:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři se nakonec přeci jen dočkali snížení! Kotouč získal MICHAL TEPLÝ, který nabral rychlost na pravém křídle, sjel si do prostoru kruhu a úchvatnou ranou skóroval přesně ke vzdálenější tyčce, s čímž brankáře Ševců nemohl dělat zhola nic! Bez asistence.
     
    52:15
    Petr Poppel vypálil z kruhu, ale brankář Kružík si prostor u bližší tyčky pohlídal.
     
    51:35
    Kotouč se stále zdržuje v blízkosti brodského gólmana Kružíka.
     
    51:14
    Znovu si zachytal gólman Kružík, který si dokázal poradit s projektilem z hole Vojtěcha Síly, jenž pálil z mírného úhlu na pravé straně bekhendem.
     
    50:49
    Hosté vůbec nepolevují ze svého nasazení a i nadále nelítostně buší do obrany Havlíčkova Brodu, jehož hráči toho už mají očividně dost.
     
    50:20
    Hraje se dlouho bez přerušení, přičemž kotouč se stále pohybuje v brodském pásmu.
     
    49:51
    Obrázek hry se nám nemění. Východočeši jsou na ledě jasným pánem a v pohodě kontrolují zápas. Vypadá to, že od tří bodů už je nemůže vůbec nic oddělit.
     
    49:15
    A znovu bylo hodně rušno u brankáře Kružíka! Hosté udělali aktivním pohybem v brodské obraně velký průvan, ale střela zblízka byla nepřesná a puk skončil nad bránou!
     
    48:54
    Havlíčkův Brod se sice udržel v útočném pásmu, jenže nedokázal přesně zamířit. Po sérii nepřesných střel tak může znovu mířit kupředu Mountfield.
     
    48:21
    Z vyrovnaného zápasu je najednou debakl. Uvidíme, jak se s tím domácí popasují, ale na nějaké překvapení ro v těchto chvílích rozhodně nevypadá.
     
    47:57
    A Hradec Králové stále nemá dost, brankář Kružík se svou obranou musí znovu vyhlásit stupeň nejvyššího ohrožení.
     
    47:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    To, co už v Kotlině hodně dlouho viselo ve vzduchu, nakonec skutečně přichází a hosté už vedou 7:1! Petr Poppel předložil hezkou nahrávku MATĚJI MORONGOVI, jenž se ocitl sám před bránou, kde si dlouhou kličkou potáhl puk na holi, čímž si položil brankáře Kružíka na led, a v pohodě zasunul puk do odkryté brány! Asistence: Petr Poppel, Jan Klodner.
     
    47:05
    Denis Hladík pálil úplně sám z mezikruží, ale fantastický zákrok předvedl brankář Kružík, jenž puk vyrazil do bezpečí svou lapačkou!
     
    46:42
    Havlíčkobrodští mladíci mají dál problémy s rozehrávkou a kupí chyby. Hosté je ale zatím nedokázali potrestat další brankou.
     
    46:15
    A Hradec Králové už je zpátky se svým útočným kolotočem, na němž Bruslaře od začátku třetí třetiny vozí.
     
    45:57
    Havlíčkův Brod se zabydlel na dostřel brankáře Ševců, ale nedokázal ho ani tentokrát ohrozit. Nahrávka z rohu pásma nenašla nikoho v brodském dresu.
     
    45:38
    Východočeši si vypracovali další střeleckou příležitost. Rána od modré čáry měla dobrou razanci, ale brankář Kružík na puk viděl a zasáhl betony.
     
    45:13
    Domácím se nedaří dostat se ven ze svého území, Mountfield teď hraje opravdu skvěle.
     
    44:51
    Od modré čáry tvrdě vystřelil kapitán Denis Martinec, ale jeho rána byla sražená do ochranné sítě, Další buly u brankáře Kružíka.
     
    44:30
    Havlíčkovu Brodu se vůbec nedaří přechod do útočné fáze. Hradec Králové skvěle napadá, zahušťuje střední pásmo a takřka od začátku třetiny drží svého soka pod tlakem.
     
    44:04
    Domácí nakonec dlouhý souboj vyhráli a po dlouhé době se dostali ven ze svého pásma, čímž nechávají vydechnout své zadní řady, jež byly hodně přetížené.
     
    43:32
    hráči bojují o puk v rohu pásma mladých Bruslařů.
     
    43:15
    Havlíčkův Brod je i nadále pod velkým tlakem, Východočechům se však nedaří zakončit.
     
    43:00
    V Kotlině se nám teď nabízí stále stejná podívaná. Mountfield víří vody útočného pásma a havlíčkobrodská obrana má spoustu práce.
     
    42:46
    Hradec Králové nemá dost a pokračuje v útočné aktivitě. Havlíčkův Brod je po další, už šesté, soupeřově brance zatím jako opařený.
     
    42:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté začali třetí třetinu velmi aktivně a mají k dobru už pět branek! Kotouč putoval po ose Štěpán Růta – Tadeáš Jakubec – MATĚJ SÍLA, přičemž posledně jmenovaný se opřel do puku u mantinelu a nádhernou ranou odrazem o protější tyčku překonal gólmana Kružíka! Asistence: Tadeáš Jakubec, Štěpán Růta.
     
    41:27
    Obrovskou šanci měl na holi Dominik Šedivý, ale nedokázal zblízka došťouchat puk za ležícího brankáře Kružíka, který podržel svůj tým!
     
    41:14
    Domácí se dostali pod tlak, Hradec Králové se dlouho drží v útočném pásmu.
     
    40:50
    Dominik Šedivý chtěl vypálit nebo přihrát spoluhráčům před bránou, ale Richard Cachnín předvedl dobrý obranný zákrok a získal puk.
     
    40:21
    Michal Teplý stál na konci kombinace v útočném pásmu, když přebral puk v pravém kruhu a vypálil. Brankář Ševců dobře zasáhl u první tyčky.
     
    40:03
    Tentokrát byli úspěšnější na vhazování ve středovém kruhu mladí Bruslaři, kteří od své modré čáry mohou rozehrát.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Všichni aktéři už jsou zpět v ledovém kolbišti, můžeme pokračovat.
     
    Prostřední část se odvíjela v režii Hradce Králové, který srazil mladé Bruslaře na kolena hned čtyřmi přesnými zásahy. Postupně se trefili Štěpán Pokorný, Petr Poppel, Dominik Šedivý a Tomáš Šlaicher. Před třetí periodou, jež začne přibližně v 16:31, vede Hradec Králové v Kotlině přesvědčivě 5:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:58
    Domácí stihli ještě jednu střelu ze strany, brankář Ševců si však pohlídal přední tyčku. Následnou menší strkanici rozhodčí rychle rozehnali.
     
    39:25
    Viktor Horák vypálil z levého kruhu, ale jeho zápěstní rána z pádu našla jen prostor, kde stál brankář Ševců, který schoval puk v náruči.
     
    39:14
    Mountfield je teď pod tlakem a neví, kudy z něj ven.
     
    39:00
    Domácí to ale v žádném případě nechtějí předčasně zabalit a stále se perou o co nejlepší výsledek. Nyní si vyměňují puk v útočném pásmu.
     
    38:30
    Hradec Králové hraje ve velké pohodě a svému soupeři z Kotliny puk do držení moc nepůjčuje. Naopak, na pozoru se musí mít gólman Kružík.
     
    38:08
    Dominika Arbelovského nahradil mezi tyčemi Jakub Kružík.
     
    38:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    To je hodně ledová sprcha pro Havlíčkův Brod, Hradec Králové vede už 5:1 a je na nejlepší cestě ke tříbodovému zisku! Petr Poppel vysunul vpřed hezkou nahrávkou TOMÁŠE ŠLAICHERA, který si sjel až před brankoviště a zblízka nedal brankáři Arbelovskému, který jede střídat, vůbec žádnou šanci! Asistence: Petr Poppel, Jan Klodner.
     
    37:49
    Havlíčkův Brod by nutně potřeboval skórovat do přestávky, aby se vrátil do hry o body alespoň částečně. Teď drží útočné pásmo.
     
    37:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši odskočili domácím už na tříbrankový rozdíl a s Bruslaři to začíná vypadat hodně černě! Radim Pejchal nedal velkou šanci a domácí za to stihl rychlý trest, když po nahrávce Vojtěcha Síly se objevil před brankovištěm nehlídaný DOMINIK ŠEDIVÝ a zápěstní střelou překonal brankáře Arbelovského! Asistence: Vojtěch Síla.
     
    36:38
    Havlíčkův Brod se pokouší usadit v útočném pásmu, ale vůbec se mu to teď nedaří.
     
    36:15
    Teď měl Havlíčkův Brod obrovskou šanci snížit! Michal Teplý posunul vedle sebe puk na Radima Pejchala, jenž mohl zblízka prostřelit brankáře Ševců, ale trefil jen jeho beton!
     
    35:59
    Domácí vyhodili jen na zakázané uvolnění.
     
    35:39
    Hradec Králové se stále drží v útočném pásmu. Vypadá to, jako kdyby hrál přesilovku on a ne mladí Bruslaři, kteří teď jsou ve velkých problémech.
     
    35:14
    Ne, domácím ser teď nedaří vůbec nic. Hradec Králové má na ledě o jednoho hráče méně, ale zatím se v pohodě brání a na hře to není vůbec znát.
     
    34:59
    Havlíčkův Brod dál okupoval útočnou zónu a vykoledoval si faul. Podražením se proti hokejovým regulím provinil Jakub Kynčl (HKR).
     
    34:13
    Hosté jsou teď pod tlakem, nedaří se jim získat puk a vyvézt ho od své brány.
     
    33:37
    Mladí Bruslaři se probili do útočného území a snaží se vypracovat si postupnou kombinací prostor k ohrožení gólmana Ševců, který teď má málo práce.
     
    33:08
    Hosté už jsou kompletní, v oslabení domácím skoro nic nedovolili.
     
    33:01
    Michal Teplý tvrdě vypálil od modré čáry, ale nepropálil hradbu těl mezi kruhy. Následovalo další vyhození hostů z Hradce Králové.
     
    32:57
    Havlíčkův Brod už je znovu u brankáře Ševců.
     
    32:36
    Dopustili se však chyby po zpětné nahrávce Richarda Cachnína, když obránci střela vůbec nesedla a hosté v pohodě vyhodili.
     
    32:14
    Domácí se až teď zabydleli na delší dobu v útočném pásmu. Zatím kombinují bez střelby.
     
    31:56
    Hosté odvedli pořádný kus dobré práce, dokázali zdržet hru vepředu.
     
    31:30
    Tuto rozehrávku si Havlíčkův Brod za rámeček rozhodně nedá, puk skončil jen na zakázaném uvolnění.
     
    31:08
    Štěpán Růta (HKR) – 2 minuty – hákování.
     
    30:46
    Havlíčkův Brod zvýšil aktivitu a zabydlel se v útočném pásmu. Domácím však zoufale chybí střelba, která by navíc nadělala brankáři Ševců problémy.
     
    30:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Matěj Morong s PETREM POPPELEM ujížděli do přečíslení 2 na 1, ale prvně jmenovaný nedokázal zblízka trefit prudkou nahrávku ideálně, ale akce pokračovala a hosté už se mohli radovat! Kotouč putoval při krásné kombinaci až mezi kruhy, kde sice dokázali domácí ještě zabránit gólu, ale na ránu Poppela neměl brankář Arbelovský žádnou šanci dosáhnout! Asistence: Matěj Morong, Tomáš Šlaicher.
     
    29:40
    Havlíčkův Brod je teď pod velkým tlakem.
     
    29:14
    Radim Pejchal vypálil i v pádu z prostoru kruhu, ale gólman Ševců si situaci pohlídal a schoval puk u bližší tyčky ve výstroji až do přerušení hry.
     
    29:00
    Puk už je znovu v pásmu domácích.
     
    28:40
    Hra je hodně neurovnaná. Chvíli útočí domácí, jindy pro změnu Hradec Králové. Na ledě ale stále hrají prim obě pozorné obrany.
     
    28:12
    To Dominik Arbelovský v brankovišti domácích se musel činit, ale zápěstní rána z levého kruhu, kterou dobře viděl, mu nemohla nadělat starosti.
     
    28:00
    Domácí mladíci získali puk a vyvezli ho do útočného pásma, ale tam se s ním moc neohřáli, brankář Ševců byl znovu bez práce.
     
    27:47
    Obrázek hry se nemění, Hradec Králové tahá za delší konec pomyslného provazu, ale obrana Bruslařů v čele s brankářem Arbelovským odolává.
     
    27:12
    Východočeši se zabydleli v útočném pásmu a pokoušejí sye rychlou kombinací rozpohybovat obranu svého soupeře. Zatím bez úspěchu.
     
    26:59
    Bruslaři ztratili puk a musí se vrátit rychle zpět.
     
    26:34
    Havlíčkobrodská družina se vydala kupředu a pokusila se rychle vyrovnat, ale nepovedlo se jí to. Hradec králové dobře zavřel prostor u svého gólmana Ševců.
     
    26:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield nakonec využil přesilovou hru a v Kotlině dnes podruhé vede! Kotouč poskakoval v předbrankovém prostoru, odkud ho nedokázali domácí odklidit, a stihl je za to krutý trest, když se svižnou ranou z mezikruží prosadil ŠTĚPÁN POKORNÝ, jenž skóroval do horní části brány! Asistence: Vojtěch Síla, Denis Martinec.
     
    25:14
    Jejich kombinace je zatím hodně dlouhá, nepřinesla však žádnou střelu, jež by ohrozila brankáře Arbelovského.
     
    25:00
    Hosté už kombinují u gólmana Arbelovského.
     
    24:48
    Mountfield si může vzít zpět ztracené vedení v přesilové hře. Za hákování usedl ke dvěma minutám za katr Tomáš Kohout (HBR).
     
    24:14
    Východočeši se usadili v útočném pásmu a hledají si prostor ke střele.
     
    23:56
    Bruslaři nedokázali vepředu vymyslet nic nebezpečného, po ztrátě puku musí zařadit zpětný chod a vrátit se zpět ke své bráně.
     
    23:35
    hraje se hodně svižný a útočný hokej. Kotouč se rychle stěhuje sem a tam, ale obrany jsou nyní hodně pozorné a nedovolují žádnou větší šanci.
     
    23:12
    Dvakrát v krátkém časovém sledu pálil Tadeáš Jakubec. Nejdříve nepropálil hradbu těl mezi kruhy, ale dostal druhou šanci. Z mezikruží našel jen Arbelovského náruč.
     
    22:55
    Bruslaři chvíli kombinovali kolem brankáře Ševců, ale ten jen pohledem kontroloval situaci a nemusel vůbec zasahovat. Jeho spoluhráči odvedli dobou práci.
     
    22:39
    Hradec Králové vyhodil jen na zakázané uvolnění.
     
    22:11
    Havlíčkův Brod se drží v útočném pásmu, ale obrana Mountfieldu si dává dobrá pozor, aby nenechala někoho volného v předbrankovém prostoru.
     
    21:49
    Havlíčkův Brod zahodil obrovskou šanci! Za obranu soupeře se parádně protáhl po levém křídle Lukáš Pokorný a zblízka se pokoušel zasunout puk mezi betony brankáře Ševců, ale neúspěšně!
     
    21:18
    Oba týmy se pokusily rychle přejít kupředu, ale nebylo z toho nic nebezpečného. Nyní útočí Hradec králové, puk je u modré čáry.
     
    20:57
    Mountfield si zkusil pomoct nahozením, ale bylo z toho jen zakázané uvolnění. Sudí vhodí puk zpět do hry v blízkosti brankáe Ševců.
     
    20:48
    Domácí zavezli puk do útočného pásma, ale nedokázali brankáře Ševců prověřit a po ztrátě puku musí rychle zařadit zpátečku před hrozícím brejkem soupeře.
     
    20:26
    Hosté už jsou v plném počtu, hraje se 5 na 5.
     
    20:18
    Hradec Králové to teď sehrál opravdu skvěle. Nejenže podržel puk v útočném pásmu, čímž ušetřil drahocenné sekund z trestu, ale ze strany i prověřil pozornost brankáře Arbelovského.
     
    20:07
    Hosté vyhráli vhazování a kapitán Denis Martinec okamžitě napálil puk do útočného pásma.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Havlíčkův Brod ještě bude dohrávat 26 sekund přesilovky.
     
    Oba týmy už jsou zpět na ledě, každou chvíli bude zápas pokračovat.
     
    První třetina nabídla poměrně vyrovnaný hokej. Hosté si sice chvílemi vytvářeli velký tlak, ale Havlíčkův Brod byl v obraně pozorný. Východočechy poslal při přesilovce do vedení Štěpán Pokorný, ale o rychlé vyrovnání se postaral Michal Teplý. Před prostřední částí, jež začne zhruba v 15:44, platí v Kotlině nerozhodný stav 1:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:51
    Mountfield získal puk a chce ještě něco vymyslet v posledních sekundách. Probil se do útočného pásma.
     
    19:30
    Soubor z Kotliny vyhrál souboj o puk v rohu útočného pásma a udržel se v blízkosti gólmana Ševců, ale rána Marka Tecla od modré čáry byla nepřesná.
     
    19:06
    Hostům se stále nepodařilo vyhodit a jsou pod velkým tlakem. Havlíčkův Brod ale hodně málo střílí.
     
    18:50
    Domácí se vzorně natlačili do předbrankového prostoru, kde byl pořádný zmatek. Marek Tecl mohl dokonat obrat, ale zblízka trefil jen brankáře Ševců!
     
    18:26
    Hosté špatně vystřídali a pykají za hru s příliš mnoho hráči na ledě. Trest odpyká Tadeáš Jakubec (HKR).
     
    17:57
    Mladí Bruslaři se usadili v útočném pásmu a vyměňují si puk u gólmana Ševců, kterého však zatím neprověřili.
     
    17:37
    Mountfield si počínal nepřesně v koncovce, o kotouč po několika soubojích v útočném pásmu přišel a hrát tak mohou v závěru první třetiny domácí.
     
    17:14
    Hradec Králové se snaží rychle odpovědět, okamžitě přimáčkl Havlíčkův Brod u jeho brány a kombinuje.
     
    16:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Viktor Horák vybojoval puk a zavezl ho do útočného pásma. Po něm se ujal kotouče MICHAL TEPLÝ a z mírného úhlu na pravé straně prostřelil gólmana Ševců! Asistence: Viktor Horák.
     
    16:12
    Pavel Zvěřina nabral rychlost a snažil se projít podél pravého mantinelu do útočného pásma, ale byl čistým hitem odstaven.
     
    15:55
    Kotouč se po nepřesné střele odrazil od zadního hrazení a brankář Arbelovský ho u své pravé tyčky raději zalehl až do přerušení hry.
     
    15:49
    Domácím se vůbec nepovedla rozehrávka a pod tlakem vyhodili na zakázané uvolnění. Buly proběhne po pravé ruce gólmana Arbelovského.
     
    15:21
    David Voňka vypustil z mírného úhlu na pravé straně nepříjemnou střelu zápěstím, kterou brankář Arbelovský vyrazil ramenem do rohu pásma!
     
    15:05
    Hradec Králové získal útočné pásmo a snaží se hned dostat soubor z Kotliny pod tlak.
     
    14:43
    A je po přesilovce. Michal Kyncl (HBR) se provinil nedovoleným bráněním, hraje se 4 na 4.
     
    14:07
    Obrovskou šanci měl Marek Tecl, který pláchl obraně soupeře a ocitl se sám před bránou, ale svůj blafák nedotáhl do konce, když netrefil zblízka bránu!
     
    14:07
    Jakub Kynčl (HKR) – 2 minuty – sekání.
     
    13:47
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté zamkli svého soupeře v jeho pásmu a díky učebnicovému důrazu před brankovištěm se ujímají v přesilovce vedení! Ránu Vojtěcha Síly ještě brankář Arbelovský vyrazil, ale k odraženému puku se dostal nejrychleji ŠTĚPÁN POKORNÝ a zblízka chladnokrevně skóroval!" Asistence: Vojtěch Síla.
     
    13:15
    Hosté se sice probili do útočného pásma, ale dopustili se pod tlakem napadajících protihráčů další nepřesnosti a Brod vyhodil.
     
    12:57
    Domácí odvedli skvělou práci, když vyvezli puk pryč ze svého pásma a chvíli zdrželi hru v rohu útočného území.
     
    12:40
    Radim Pejchal (HBR) – 2 minuty – hákování.
     
    12:14
    Mladí Bruslaři teď vůbec neví, kam dřív skočit. Vypadá to, jako kdyby soubor od Bílé věže hrál přesilovku, puk se stále drží v pásmu domácích.
     
    12:00
    Východočeši jsou teď mnohem aktivnější a svírají Bruslaře u jejich brány. Stále jim ale chybí o něco větší střelecká aktivita.
     
    11:35
    Domácí jsou zatlačeni na svou půlku hřiště a nedaří se jim dostat ven. Hradec Králové se prezentuje hodně aktivním napadáním.
     
    11:05
    Vojtěch Síla zůstal na chvilku volný před brankovištěm, ale nedokázal procpat puk za brankáře Arbelovského! Teď měli hosté smůlu.
     
    10:46
    Havlíčkův Brod si už nic nebezpečného nevytvořil a ubránil se. Hraje se 5 na 5, stav je stále 0:0.
     
    10:10
    Mountfield znovu získal puk a vyhodil ho přes celou délku hřiště.
     
    09:59
    Teď už se Havlíčkovu Brodu moc nedaří, kotouč se jim nedaří získat na delší dobu pod plnou kontrolu a prověřit pozornost brankáře Ševců.
     
    09:39
    Hradec Králové přestál těžké chvilky a vyhodil puk do bezpečí.
     
    09:20
    Mladí Bruslaři si zatím vedou hodně dobře, důrazně se tlačí k brance a do zakončení. Obranná čtveřice hostů má teď plné ruce práce.
     
    09:00
    Havlíčkův Brod získal útočné pásmo a už obléhá brankáře Ševců.
     
    08:46
    Obrovská šance domácích! Snad tři hráči doráželi zblízka, ale nedokázali propálit gólmana Ševců. Dominik Martinec (HKR) je vyloučen na 2 minuty za hákování.
     
    07:37
    Hosté několikrát vystřelili,.ale pokaždé hodně nepřesně.
     
    07:13
    Hra byla po dlouhé době přerušena. Před bránou se tlačili k puku Dominik Šedivý a Vojtěch Síla, ale brodští obránci je dobře pokryli a brankář Arbelovský přikryl před brankovištěm puk pod lapačkou.
     
    06:58
    Hosté operují v blízkosti soupeřovy brány, ale jejich snažení chybí častější střelba.
     
    06:40
    Hradec Králové se snaží dobýt útočné pásmo, ale Havlíčkobrodští střeží svou modrou čáru zodpovědně.
     
    06:14
    Pavel Dudek nabral rychlost na pravé straně a hnal se do pásma hostů. Brzy byl však odzbrojen a nestihl zakončit. Hrát mohou Východočeši.
     
    05:49
    Hraje se teď mnohem častěji ve středním pásmu, Havlíčkův Brod už není pod takovým tlakem.
     
    05:17
    Bruslaři na chvíli získali puk, ale už ho mají znovu hosté.
     
    04:59
    Nápor Východočechů nabírá na intenzitě, ale nic, co by mělo brankáři Arbelovskému přidělávat vrásky na čele, zatím ze strany hostů nepřišlo.
     
    04:37
    Hraje se dlouho bez přerušení, kotouč se zdržuje stále u brankáře Arbelovského.
     
    04:14
    Obrázek hry se nemění, Hradec Králové zatím častěji má puk na svých holích a operuje s ním v Arbelovského blízkosti. Brodská obrana je dál pevná.
     
    04:00
    Až teď se povedlo mladým Bruslařům získat puk a alespoň na chvíli ho vyvézt do bezpečí.
     
    03:36
    Východočeši se stále drží na dostřel brankáře Arbelovského, ale havlíčkobrodská defenziva si plní své úkoly i nadále velmi zodpovědně.
     
    03:15
    Daniel Vaňát hledal nahrávkou ze strany své spoluhráče najeté před bránou, ale jeho nahrávka postrádala větší přesnost. Havlíčkův Brod vyhodil na icing.
     
    02:59
    Mountfield už přenesl děj hry na opačnou stranu hrací plochy a pokouší se zdolat obranu u gólmana Arbelovského.
     
    02:47
    Broďáci vyhráli vhazování a i nadále se drží v blízkosti brankáře Ševců. Jeho obránci jsou však pozorní a nikoho nepouštějí do předbrankového prostoru.
     
    02:24
    Mladí Bruslaři získali útočné pásmo a zahrozili ranou z pravého kruhu, kterou ale brankář Ševců dobře viděl a schoval ji ve své náruči.
     
    02:01
    Hraje se zatím hodně vyrovnaný hokej. Oba týmy se střídají u puku a snaží se vymyslet něco směrem dopředu, ale zatím dominují na hrací ploše obě obrany.
     
    01:35
    Havlíčkův Brod se vydal rychle kupředu, ale kotouč brzy ztratil a musí se znovu soustředit na hlídání svých zadních vrátek.
     
    01:15
    Východočeši se drží v útočném pásmu, ale kotouč nemají pod kontrolou a musejí o něj svádět četné souboje v blízkosti hrazení. Havlíčkův Brod je zatím vzadu pozorný.
     
    00:57
    Odražený kotouč od zadního mantinelu ukryl u své pravé tyčky pod rukavicí brankář Arbelovský až do přerušení hry. Buly po jeho pravé ruce.
     
    00:45
    Mountfield si však počínal nepřesně a o kotouč přišel. Rychle tak musel kvapit zpátky ke své bráně, ale protiútok se domácím nepovedl.
     
    00:25
    Hradec Králové už podél mantinelu prošel do útočného pásma, kde kombinuje.
     
    00:05
    Hosté vyhráli úvodní vhazování ve středovém kruhu po krátké přetlačované a mohou od své brány založit první útočnou akci.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči obou týmů už jsou na svých místech, zápas každou chvíli začne!
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Arbelovský (Kružík) – Krejčí, A. Dvořák, Adam, Zvěřina, Horák, Hybeš, Smolko – Kohout, Dudek, L. Pokorný, Cachnín, Plíhal, Tecl "C", Rybáček, Krajíček, Teplý, Pejchal "A", Kyncl

    Mountfield HK: Ševců (D. Dvořák) – Řehák, Voňka, Martinec "C", Krištof, Duben, Klodner, Kynčl – Šedivý, Hladík, Jakubec, M. Síla "A", V. Síla, Vaňát, Š. Pokorný "A", Šlaicher, Morong, Růta, Poppel

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk – Radek Špringl, Tomáš Krejčí.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 17. Teplý (Horák), 54. Teplý – 14. Š. Pokorný (V. Síla), 27. Š. Pokorný (V. Síla, Martinec), 31. Poppel (Morong, Šlaicher), 38. Šedivý (V. Síla), 39. Šlaicher (Poppel, Klodner), 43. M. Síla (Jakubec, Růta), 48. Morong (Poppel, Klodner), 58. Šedivý (Š. Pokorný), 59. Jakubec (Duben, Kynčl)


    BK Havlíčkův Brod: Arbelovský (od 39. Kružík) – Krejčí, A. Dvořák, Adam, Zvěřina, Horák, Hybeš, Smolko – Kohout, Dudek, L. Pokorný, Cachnín, Plíhal, Tecl "C", Rybáček, Krajíček, Teplý, Pejchal "A", Kyncl
    Mountfield HK: Ševců (D. Dvořák) – Řehák, Voňka, Martinec "C", Krištof, Duben, Klodner, Kynčl – Šedivý, Hladík, Jakubec, M. Síla "A", V. Síla, Vaňát, Š. Pokorný "A", Šlaicher, Morong, Růta, Poppel

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk – Radek Špringl, Tomáš Krejčí
    bahis siteleri