Vysoké Mýto – Kladno 6:2 (kon.) | Tango Brno – Slavia 2:5 (kon.) | Sparta – Chrudim 0:7 (kon.)
Česká Lípa – Interobal Plzeň 4:6 (kon.) | Hradec Králové – Rádio Krokodýl Brno 0:4 (kon.)
konec
Sparta Praha
0:7 (0:4)
FK Chrudim
Pátek 16.10.2015, 20:00 • Sportovní hala Praha - Radotín • 1. Futsal liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    33:11
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Sedmý gól v síti domácího týmu se urodil po dobrém obranném zákroku Felipeho, jenž nejprve zachytil rozehru Sparty a následně vysunul nabíhajícího si TOMÁŠE KOUDELKU! Ten se se zakončením nepáral, udělal brankáři kličku a následně zakončil přesně pod břevno – 0:7!
     
    28:59
    Chrudim právě vstřelila branku!
    První gólovou radost v chrudimském dresu zažil Brazilec MARCINHO, který obral o míč na půlící čáře posledního bránícího hráče a svůj postup na branku zakončil přesnou střelou po zemi – 0:6!
     
    25:52
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Ve druhé půli jsme na branku čekali necelých šest minut! Parádní ťukec hostujícího týmu směřoval po ose Slováček – Michal Mareš až k MAXOVI, který se před poloprázdnou brankou nemýlil – 0:5!
     
    18:36
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Druhý pokus TOMÁŠE KOUDELKY již končí čtvrtou radostí chrudimského týmu! Lukáš Rešetár fantasticky pronikl po levé straně a na dlouhou nohu našel volného Koudelku, který se štěstím z voleje propasíroval balon do sítě Martina Mareše – 0:4!
     
    10:28
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Skvěle secvičená akce chrudimského mistra! Roman Mareš poslal rozehrávku autu do středu hřiště na Michala Mareše, jenž pouze sklepl balon pro MAXE! Jeho následná prudká střela po zemi skončila přesně u pravé tyče domácí klece – 0:3!
     
    07:06
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Vzápětí se ERA-PACK prosazuje podruhé! Rešetár našel na středu hřiště FELIPEHO, který nevyslal nijak prudkou střelu a nakonec byl sám docela překvapen, že na ni gólman Martin Mareš nestačil – 0:2!
     
    04:32
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Ale to nic nemění na faktu, že se Chrudimští ujímají vedení! Max z velké dálky poslal střílený centr přímo na nohu MATĚJE SLOVÁČKA, který byl dobře postaven u tyče a v poklidu usměrnil míč mezi tři tyče – 0:1!

    Petr Dejnožka

    Branky: 5. Slováček (Max), 8. Felipe (Rešetár), 11. Max (M. Mareš), 19. Koudelka (Rešetár), 26. Max (M. Mareš), 29. Marcinho, 34. Koudelka (Felipe)


    Sparta Praha: Martin Mareš (Pytloun,Vozár) – Sop, Vodecký, Jošt, Vobořil, Havrda, Sláma, Kubelka, Tichý, Rott, Doša, Arbent
    FK Chrudim: Žďánský (Ton) – Roman Mareš, Michal Mareš, Max, Slováček – Koudelka, Marcinho, Rešetár (C), Dentinho, Felipe

    Rozhodčí: Henych, Štěřík
    bahis siteleri