Žilina – Trenčín 3:2 (po pr.) | Poprad – Banská Bystrica 5:2 (kon.) | Martin – Nitra 4:3 (kon.)
Zvolen – Skalica 4:3 (kon.) | Piešťany – Košice 2:1 (1:0 po s.n.)
konec
HKM Zvolen
4:3 (1:0, 2:3, 1:0)
HK Skalica
sk Úterý 20.10.2015, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:08
    Zvolen dal gól!
    Brána Petra Ševelu je znovuodkliata a treba povedať, že Zvolenčania si tento gól zaslúžili za svoju aktivitu. Radovan Puliš našiel prihrávkou skúseného KAMILA BRABENCA a ten prekonal inak výborného Petra Ševelu. Asistencia: Radovan Puliš.
     
    36:29
    Skalica dala gól!
    Čo sa to deje pod Pustým hradom? Ešte v polovici stretnutia vyhrávali domáci 3:0,teraz je však vyrovnané! PAVEL BRENDL prekonal bezmocného Samuela Baroša. Asistencie: Patrik Korýtko, Martin Sloboda.
     
    35:39
    Skalica dala gól!
    Veľmi kruté pre Zvolenčanov. Skaličania sa z ničoho nič dostali do brejku a je z toho druhý vlastný gól domáceho tímu, ktorý si strelil Pavel Klhůfek. Gól je pripísaný DUŠANOVI PAŠEKOVI. Bez asistencie.
     
    30:27
    Skalica dala gól!
    Obrovská chyba Jamesa Howdena, ktorý najprv nahral puk na modrú čiaru priamo jednému zo skalických hokejistov a potom si strelil vlastný gól. Pripísaný je však strieľajúcemu PATRIKOVI BRODEKOVI. Bez asistencie.
     
    29:38
    Zvolen dal gól!
    Opäť úradoval prvý zvolenský útok. Puliš nahral Brabencovi a ten našiel pred bránou úplne voľného JANA SEMORÁDA, ktorý sa nemýlil a strelil svoj druhý gól! Asistencie: Kamil Brabenec, Radoval Puliš.
     
    23:50
    Zvolen dal gól!
    Teraz to ale naštartovala zvolenská prvá formácia, aj keď už to vyzeralo, že sa budú núkať jeden druhému, až kým to neprekombinujú. Napokon však zobral puk do svojej moci JAN SEMORÁD a prekonal bezmocného Petra Ševelu. Asistencie: Michal Juraško, Radovan Puliš.
     
    04:09
    Zvolen dal gól!
    A teraz už domáci idú do vedenia a predstavte si, úvodný gól strieľa navrátilec RADOVAN PULIŠ, keď tečoval puk po strele Emila Bagina. Asistencie: Emil Bagin, Kamil Brabenec.

    Jakub Bartko

    Branky a nahrávky: 5. Puliš (Bagin, Brabenec), 24. Semorád (Juraško, Puliš), 30. Semorád (Brabenec, Puliš), 55. Brabenec (Puliš) – 31. Brodek, 36. Pašek, 37. Brendl (Korýtko, Sloboda)


    HKM Zvolen: Baroš (Petrík) – Bagin, Juraško (C), Krejčí, Andersons, Pokovič, Habšuda, Fekiač F., Howden – Semorád, Brabenec (A), Puliš – Obdržálek, Klíma, Škvaridlo (A) – Klhůfek, Mráz B., Jurík J. – Ďaloga, Fekiač V., Žilka
    HK Skalica: Ševela (Romančík) – Polata, Ďurák (A), Novák J. (C), Opálek, Jaborník, Barák, Zukal – Studenič, Školiak (A), Pašek – Korýtko, Brendl, Sloboda – Bezúch, Jass, Brodek – Komínek, Micskievics, Lantoš

    Rozhodčí: Baluška, Fridrich – Orolin, Synek

    Diváci: 1 213
    bahis siteleri