Žilina – Trenčín 3:2 (po pr.) | Poprad – Banská Bystrica 5:2 (kon.) | Martin – Nitra 4:3 (kon.)
Zvolen – Skalica 4:3 (kon.) | Piešťany – Košice 2:1 (1:0 po s.n.)
po prodl.
MsHK Žilina
3:2 (0:1, 0:0, 2:1 - 1:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Úterý 20.10.2015, 17:00 • DOXXbet Aréna • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ďakujeme Vám za pozornosť a prajeme ešte pekný zvyšok večera! (19:36:29)
     
    Tréner hostí Marcel Hanzal: Prvú tretinu sme hrali lepší hokej ako domáci, odskočili sme na rozdiel jedného gólu. V druhej tretine sa hra vyrovnala, boli šance na oboch stranách. V tretej tretine sme dali druhý gól, po ktorom sme sa stiahli a snažili ubrániť výsledok. Domácim sa však podarilo vyrovnať a v predĺžení napokon zápas rozhodnúť. Gratulujem domácim ku víťazstvu.


    Tréner domácich Milan Jančuška: Po dvoch domácich prehrách sme potrebovali dnes vyhrať. Prehraté zápasy zanechali na nás stopy, hrali sme veľmi nervózne. Napokon sa však nám v dramatickom zápase podarilo zvrátiť nepriazniví stav a zápas napokon aj vyhrať v predĺžení. Mali sme aj obrovskú smolu v zakončení, keď sme trafili 3 tyčky.
     
    Práve prichádzajú na pozápasové hodnotenie tréneri oboch mužstiev, ich záverečné slová po zápase a ako hodnotia samotné stretnutie Vám tak čoskoro prinesieme!
     
    V predĺžení napokon padol gól do siete Dukly vďaka gólu Drábeka a tak sa víťazom zápasu po predĺžení stáva domáci tím, ktorý ešte v 57.minúte prehrával o dva góly!

    Ostaňte nám ešte verní, o malú chvíľu Vám ešte prinesieme pozápasové hodnotenie oboch trénerov.
     
    Koniec zápasu.
     
    62:06
    Žilina dala gól!

    Je rozhodnuté, domáci tím dáva v predĺžení gól a stáva sa tak víťazom tohto zápasu! Domáci štadión je v eufórii a oslavuje famózny zápas! Puk dostal na hokejku JAKUB DRÁBEK, ktorý sa natlačil pred brankára hostí a dokázal prepchať puk za jeho chrbát a získať tak pre domácich bonusový druhý bod z tohto zápasu!
    Asistencia: Rastislav Konečný.
     
    61:15
    Hra je v predĺžení veľmi vyrovnaná, ani jeden z tímov sa nedopustil zatiaľ žiadnej veľkej chyby.
     
    60:45
    Pri puku sú už hostia a usadili sa aj v útočnom pásme, domáci tím ich však do presného zakončenia na Tomeka nepustil.
     
    60:10
    Začalo sa nám predĺženie, buly vyhrali domáci a snažia sa preniknúť do útočného pásma.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    V tretej tretine išli v 48.minúte hostia do vedenia 2:0 a už sa zdalo, že si domov odvezú so sebou všetky body. Prišiel však priam famózny záver domácich hokejistov keď v 57.minúte znížil Ježek a v 59.minúte vyrovnal na 2:2 Konečný a v Žiline sa tak bude predlžovať! Po krátkej prestávke tak budeme pokračovať!
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:30
    Fantastický záver tejto tretiny! Domácim sa podarilo zaslúžene po skvelej hre vyrovnať a zrejme budeme svedkami predĺženia!
     
    58:41
    Žilina dala gól!

    Je vyrovnané! Domáci štadión je na nohách, oslavuje druhý gól domáceho tímu a treba podotknúť, že celkom zaslúžene! Domáci tím sa usadil v útočnom pásme, pritlačil na hostí, puk sa dostal ku RASTISLAV KONEČNÝ a ten rozjasal presnou strelou domácich divákov!
    Asistencia: Matej Valášek, Daniel Brejčák.
     
    58:00
    Žilina sa aj naďalej drží v útočnom pásme, hostia však úspešne vzdorujú a bránia sa, čo im sily stačia. Pomáha im v tom aj ich fanklub, ktorí si našiel cestu do Žiliny!
     
    57:15
    Domáci tím teraz pochopiteľne výrazne ožil, strelil kontaktný gól a tlačí sa aj za svojim druhým gólom! Hostia sú momentálne zavretý vo svojom obrannom pásme.
     
    56:49
    Žilina dala gól!

    Domáci tím strieľa gól na 1:2! Výborná hra domácich hokejistov v útočnom pásme, puk na hokejku dostal pred bránkou ALEŠ JEĚZEK, ktorý to krásne zavesil pod brvno bránky hostí!
    Asistencia: Daniel Brejčák.
     
    56:45
    Žilina po úspešnom prechode do útočného pásma trocha pritlačila na hostí a momentálne zaplavuje bránku hostí jednou nebezpečnou strelou za druhou!
     
    56:02
    Domáci tím však ešte dáva najavo, že zápas nezabalil a naďalej sa tlačí do útočného pásma. Hostia sú však veľmi pozorní a nič domácemu tímu len tak ľahko nedarujú.

    Dávid Švec

    Branky a nahrávky: 57. Ježek (Brejčák), 59. Konečný (Valášek, Brejčák), 63. Drábek (Konečný) – 17. Jakúbek (Petrovický, Ryzák), 48. Hudec (Petrovický, Švec)


    MsHK Žilina: Tomek (Cibuľa) – Grman, Kurali, Makovský, Novotný, Rogoň, Brejčák, Niník, Bajaník – Huna Ri., Huna Ró., Švec – Konečný, Valášek, Stupka – Drábek, Ježek, Drevenák – Schroner, Rehák, Lipovský
    HK DUKLA Trenčín: Chábera – Pavlikovský, Zaťko, Drgoň, Mikuš, Nechala, Hatala, Pataky, Ryzák – Dlouhý, Nemec, Vozdecký – Koyš, Gašparovič, Melichárek – Hudec, Švec, Petrovický – Jakúbek, Zlocha, Berák

    Rozhodčí: Konc – Holienka, Kollár
    thejrc.org