Žilina – Trenčín 3:2 (po pr.) | Poprad – Banská Bystrica 5:2 (kon.) | Martin – Nitra 4:3 (kon.)
Zvolen – Skalica 4:3 (kon.) | Piešťany – Košice 2:1 (1:0 po s.n.)
po prodl.
MsHK Žilina
3:2 (0:1, 0:0, 2:1 - 1:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Úterý 20.10.2015, 17:00 • DOXXbet Aréna • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:06
    Žilina dala gól!

    Je rozhodnuté, domáci tím dáva v predĺžení gól a stáva sa tak víťazom tohto zápasu! Domáci štadión je v eufórii a oslavuje famózny zápas! Puk dostal na hokejku JAKUB DRÁBEK, ktorý sa natlačil pred brankára hostí a dokázal prepchať puk za jeho chrbát a získať tak pre domácich bonusový druhý bod z tohto zápasu!
    Asistencia: Rastislav Konečný.
     
    58:41
    Žilina dala gól!

    Je vyrovnané! Domáci štadión je na nohách, oslavuje druhý gól domáceho tímu a treba podotknúť, že celkom zaslúžene! Domáci tím sa usadil v útočnom pásme, pritlačil na hostí, puk sa dostal ku RASTISLAV KONEČNÝ a ten rozjasal presnou strelou domácich divákov!
    Asistencia: Matej Valášek, Daniel Brejčák.
     
    56:49
    Žilina dala gól!

    Domáci tím strieľa gól na 1:2! Výborná hra domácich hokejistov v útočnom pásme, puk na hokejku dostal pred bránkou ALEŠ JEĚZEK, ktorý to krásne zavesil pod brvno bránky hostí!
    Asistencia: Daniel Brejčák.
     
    52:30
    Drevenák sa v oslabení dostal do nájazdu na bránku hostí, gól však vsietiť nedokázal! Brankár Chábera prečítal jeho úmysel a úspešným zákrokom mu zobral gól z hokejky! Obrovská smola na domácej strane!
     
    51:42
    Novotný sa previnil proti pravidlám vyhodením puku z ľadovej plochy a tak domáci budú hrať v oslabení. Pre hostí je to prvá presilovka v tomto zápase!
     
    49:03
    Tretia presilovka v zápase pre domácich! Miuš sa previnil podrazením a tak oslabuje svoj tím na dve minúty!
     
    47:18
    Trenčín dal gól!

    Hostia strieľajú svoj druhý gól v tomto zápase a výrazne tak nakláňajú misky váh na svoju stranu! Trenčín získal puk, DENIS HUDEC sa ocitol sám pred brankárom Tomekom a krásnou strelou poslal puk za jeho chrbát!
    Asistencia: Róbert Petrovický, Jozef Švec.
     
    41:25
    Veľká šanca na domácej strane! Gólom sa to však neskončilo, domáci napálili puk len do tyčky! Veľké šťastie na strane hostí!
     
    40:00
    Domáci začnú tretiu tretinu presilovkou! Ryzák sa previnil proti pravidlám hrou s vysokou hokejkou a tak domáci tím si zahrá presilovku!
     
    36:45
    Ďaľšía skvelá príležitosť na strane domácich! Po chybnej rozohrávke hostí sa ku puku dostal Ježek, sám pred brankárom hostí však presne zakončiť nedokázal, Chábera dokázal vyraziť puk do bezpečia.
     
    32:45
    Dlouhý sa z uhla dostal ku strele na domácu bránku, trafil však len spojenicu! Domáci teraz mali veľké šťastie, že to Dlouhý netrafil lepšie.
     
    30:00
    Drevaňák sa po rýchlom brejku ocitol vo veľkej príležitosti, Chábera ho však dokázal vychytať! Hostia sa následne dostávajú ku puku a vyrážajú do rýchleho brejku.
     
    28:30
    Dve veľké príležitosti na domácej strane! Po chybe obrancov hostí sa sám pred brankárm ocitol Ninik, brankára Cháberu však neprekonal! Neuspeli ani následné dorážky jeho spoluhráčov.
     
    24:08
    Presilovka pre domácich! Dlouhý sa previnil hákovaním a tak oslabuje svoj tím na dve minúty.
     
    22:35
    Pred domácu bránku dostal puk úplne voľný Švec, avšak nedokázal presne zakončiť, Tomek nakoniec zasahovať ani nemusel!
     
    19:44
    Radek Dlouhý ostal sám pred Tomášom Tomekom, ten predviedol skvelý zákrok a podržal svoj tím!
     
    17:50
    Tak toto je neuveriteľné. Prvá formácia Žiliny vyšachovala obranu hostí, po zakončení Emila Šveca i Róberta Hunu puk doslova poskakoval po bránkovej čiare, ale neskončil za ňou. Tak Žilinčania si teraz vybrali i poriadnu dávku smoly.
     
    16:26
    Trenčín dal gól!
    Trenčín dáva úvodný gól zápasu a treba povedať, že úplne zaslúžene. Z medzikružia pálil švihom MARTIN JAKÚBEK a puk skončil v pravom vinkli Tomekovej bránky! Asistencie: Róbert Petrovický, Marek Ryzák.
     
    15:13
    Pekná strela Štěpána Novotného od modrej čiary, pred Cháberom vznikla veľká mela, no puk za bránkovú čiaru neprešiel.
     
    12:17
    Vzápätí prvá veľká šanca Vlkov, v ktorej sa ocitol Rastislav Konečný, no v koncovke nemal šťastie.
     
    11:56
    Nepríjemná strela Tibora Melichárka, ktorý švihom len tesne minul bránku Tomáša Tomeka.
     
    02:46
    Je to oficiálne – gól Vladimíra Nemca nebol uznaný!
     
    02:46
    Hostia dávajú gól, ale bolo evidentné jasné, že Vladimír Nemec puk poslal za bránkovú čiaru úmyselne korčuľou.

    Dávid Švec

    Branky a nahrávky: 57. Ježek (Brejčák), 59. Konečný (Valášek, Brejčák), 63. Drábek (Konečný) – 17. Jakúbek (Petrovický, Ryzák), 48. Hudec (Petrovický, Švec)


    MsHK Žilina: Tomek (Cibuľa) – Grman, Kurali, Makovský, Novotný, Rogoň, Brejčák, Niník, Bajaník – Huna Ri., Huna Ró., Švec – Konečný, Valášek, Stupka – Drábek, Ježek, Drevenák – Schroner, Rehák, Lipovský
    HK DUKLA Trenčín: Chábera – Pavlikovský, Zaťko, Drgoň, Mikuš, Nechala, Hatala, Pataky, Ryzák – Dlouhý, Nemec, Vozdecký – Koyš, Gašparovič, Melichárek – Hudec, Švec, Petrovický – Jakúbek, Zlocha, Berák

    Rozhodčí: Konc – Holienka, Kollár
    bahis siteleri