Zlín – Liberec 3:2 (kon.) | Slavia – Chomutov 5:4 (4:3 po s.n.) | Kometa Brno – Pardubice 3:1 (kon.)
K. Vary – Č. Budějovice 3:2 (po pr.)
konec
Berani Zlín
3:2 (1:0, 2:1, 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 29.10.2015, 17:00 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • DHL Extraliga juniorů • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:40
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hrubice domácího obránce Siroty znamená stav o jednu branku. Zlínský bek při rozehrávce namazal mezi kruhy VOJTĚCHU HAVLASOVI a ten pohotovou střelou překonal Halodu.
     
    39:05
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ovšem krásná a dobře technicky vymyšlená přichází odpověď. Chybného střídání soupeře domácí využili stylem přečíslení dva na jednoho, DANIEL GAZDA ale vzal situaci na sebe a při křížení stran se spoluhráčem zavěsil puk s pomocí tyčky do branky.
     
    37:44
    Liberec právě vstřelil branku!
    A máme sníženo po krásné akci SAMUELA SOLENSKÉHO. Ten si vyjel z rohu kluziště, vyhnul se dvěma soupeřův a ačkoli byl faulován, v pádu z mezikruží zavěsil pod horní tyč.
     
    28:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Jak slepý k houslím nyní přišel PATRIK DALAJKA ke gólu, a to díky tomu, že střídačka Zlína je v této třetině blíže brance Vacka. Dalajka šel střídat a když už byl skoro u vrátek, puk mu z hole nic netušícího hostujícího hráče přistál na hokejce. Znovu tak sebral síly a z rychlé akce posílá Zlín do dvoubrankového vedení.
     
    09:48
    Zlín právě vstřelil branku!
    Šest sekund před vypršením trestu nakonec Zlín svůj nápor proměňuje v úvodní gól. JIŘÍ KARAFIÁT se dostal ke střele z vrcholku kruhu a jeho ránu zastavila až síť. Asistence: Michal Gago a Jakub Sirota.

    Jakub Kudláč

    Branky a nahrávky: 10. Karafiát (Gago, Sirota), 29. Dalajka, 40. Gazda – 38. Solenský, 46. Havlas


    Berani Zlín: Haloda (Barvík) – Sirota, Váňa, Stuchlík, Procházka, Gazda, Kolařík – Hlaváč, Gago, Miko, Dalajka, Lainka, Stiksa, Peška, Horváth, Vyoral, Karafiát, Hladiš, Hořanský
    Bílí Tygři Liberec: Vacek (Hosnedl) – Klinger, Husa, Mečíř, Divila, Tržický, Starosta – Hrníčko, Šír, Rubeš, Král, Gecko, Solenský, Svoboda, Zachar, Kačírek, Havlas, Paločko, Hylena

    Rozhodčí: Obadal – Blaha, Goňa
    bahis siteleri