Záhorská Bystrica – Nižná 4:10 (kon.) | Lido Bratislava – ŠK 1. FBC Trenčín 13:5 (kon.) | Hurikán Bratislava – M-Šport Trenčín 4:9 (kon.)
Sabinov – Košice 7:9 (kon.) | Skalica – Žilina 6:9 (kon.) | Prešov – Florko Košice 5:8 (kon.)
konec
FBC Mikuláš Prešov
5:8 (3:0, 1:4, 1:4)
FbO Florko Košice
sk Neděle 01.11.2015, 17:00 • ŠH ZŠ Sibírska • Slovenská Salming extraliga mužů
     
    59:17
    Florko Košice dali gól!
    Čo sa ale nepodarilo Kátlovskému, to napravil jeho spoluhráč Jakub Blaško, ktorý pečatí víťazstvo Košíc strelou do prázdnej brány.
     
    51:10
    Florko Košice dali gól!
    A Košice vedú už o dva góly. Siedmy gól Košíc v zápase si na svoje konto pripisuje Jakub Blaško, ktorý sa ocitol sám pred Sninčákom a prešovskému brankárovi nedal čo i len najmenšiu šancu a vymietol horný roh domácej brány.
     
    49:19
    Florko Košice dali gól!
    A Košičania idú prvýkrát v zápase do vedenia! Presný zásah si na svoje konto pripisuje Tomáš Kopčák po presnej prihrávke od Mojmíra Kešeláka!
     
    45:30
    Florko Košice dali gól!
    Naopak, na druhej strane sa podarilo udrieť Košičanom, ktorí sa opäť doťahujú na svojho súpera. Peknou strelou z diaľky sa prezentoval Kátlovský, ktorý dnes hrá veľmi vydarený zápas.
     
    44:00
    Prešov dal gól!
    A Prešovčania opäť vedú! Svoj druhý gól v zápase strieľa Šimon Leško, ktorý zužitkoval prihrávku Kassaya. V Prešove dnes sledujeme veľkolepé florbalové predstavenie!
     
    38:24
    Florko Košice dali gól!
    A Košičania vyrovnávajú na 4:4! Presilovú hru utešenou strelou usmernil do brány Jakub Konečný po nápaditej prihrávke Jakuba Blaška.
     
    33:10
    Florko Košice dali gól!
    A Martin Kátlovský znižuje na 4:3! Košičania tak strieľajú kontaktný gól a sú vo výbornej fazóne, keď behom šiestich minút strelili tri góly!
     
    29:17
    Florko Košice dali gól!
    Košičania sú pri chuti. Konečný krásnou krížnou prihrávkou našiel na druhej strane úplne osamotného Kátlovského, ktorý bez väčších problémov poslal loptičku do odkrytej prešovskej brány, Sninčák ostal po tejto peknej rýchlej akcii bezmocný.
     
    26:20
    Florko Košice dali gól!
    No Košičania rozhodne neskladajú zbrane, čo potvrdzujú svojím prvým gólom v zápase, o ktorý sa postaral presnou strelou Lukáš Vrábeľ po asistencii kapitána Lukáša Blaška.
     
    24:03
    Prešov dal gól!
    Prešovčania prečkali oslabenie a podarilo sa im štvrtýkrát v zápasse gólovo udrieť. Do štvorgólového vedenia Prešovčanov posiela Šimon Leško, ktorý sa dostal do úniku a s touto situáciou si rutinérsky poradil.
     
    12:11
    Prešov dal gól!
    Prešovčania teraz pri mantineli v útoku vybojovali loptičku, ku ktorej sa dostal Joščák, ktorý strelou spoza tela získava pre domáci celok trojgólové vedenie!
     
    9:42
    Prešov dal gól!
    A FBC Mikuláš Prešov vedie už 2:0. Domáce tribúny rozjasal Jan Kominek, ktorý krásnou strelou do pravého horného rohu nedal Konečnému v bráne žiadnu šancu!
     
    4:56
    Prešov dal gól!
    Tentoraz už ale hosťujúci brankár úspešný nebol. Strelecky sa presadzuje Tomáš Adamov, ktorý sa presadil peknou strelou zo strednej vzdialenosti z ľavej strany.

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 5. Adamov (Kassay), 10. Kominek (Baláž), 13. Joščák (Kassay), 25. Leško (Kassay), 44. Leško (Kassay) – 27. Vrábeľ (L. Blaško), 30. Kátlovský (J. Konečný), 34. Kátlovský, 39. J. Konečný (J. Blaško), 46. Kátlovský (Vrábeľ), 50. Kopčák (Kešelák), 52. J. Blaško (Vašíček), 60. J. Blaško


    FBC Mikuláš Prešov: Sninčák (Vrána) – Adamov, Štofko, Joščák, Kominek, Sikorjak, Kassay, Tall, Baláž, Leško, Aštary, Dlugoš, Fedor, Schichman, Minich.
    FbO Florko Košice: F. Konečný (Timko) – Vašíček, L. Blaško, J. Blaško, Tomčo, J. Konečný, D. Konečný, Dugas, Kešelák, Vrábeľ, Brunacký, Kátlovský, Očkaják, Frankovič, Vojna, Kopčák.

    Rozhodčí: Vrba, Boháčová
    bahis siteleri