Mor. Budějovice – Nový Jičín 2:1 (po pr.) | Val. Meziříčí – Opava 3:4 (kon.) | Břeclav – SHK Hodonín 4:3 (po pr.)
Frýdek-M. – Technika Brno 8:0 (kon.) | Poruba 2011 – SK Karviná 10:1 (kon.) | Řisuty – Bílina 5:2 (kon.)
Nymburk – Klatovy 2:5 (kon.) | Vrchlabí – Písek 4:3 (2:0 po s.n.) | Kolín – Jablonec n/N 3:2 (kon.)
Žďár n/S – Pelhřimov 10:3 (kon.) | Sokolov – Klášterec nO 8:2 (kon.) | Děčín – Trutnov 1:7 (kon.)
Tábor – Havlíčkův Brod 5:4 (kon.) | Kobra – Jindř. Hradec 7:3 (kon.)
konec
HC Děčín
1:7 (0:1, 1:3, 0:3)
HC Trutnov
Sobota 07.11.2015, 18:002. liga skupina Západ • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:39
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Další početní výhoda hostí je využita, když se v těsné blízkosti Lavingera prosadil PAVEL MALÝ. O osudu tohoto utkání je tak rozhodnuto. Asistence: Ondřej Poul.
     
    51:54
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Další kombinace hostí zamotala hlavu domácí obraně a na levý kruh se poté dostal LUKÁŠ VÁCHA, jenž prudkou střelou znovu posílá puk do domácí branky. Asistence: Alexej Šamolin, Pavel Fedulov.
     
    47:04
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Hosté se delší dobu drželi v domácím pásmu a přineslo jim to další ovoce v podobě již páté branky. TOMÁŠ PŮLPÁN se nemýlil v samostatné akci a dává svému celku už čtyřbrankový náskok. Pro Medvědy bude těžké vrátit se zpět do zápasu. Bez asistence.
     
    35:00
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Hosté zahrozili znovu před domácí brankou. PETR CHYTRÁČEK pak z pravé strany překvapil domácího brankáře a našel skulinku v jeho brance, kam dělovkou poslal také puk. Hosté tak mají slibný tříbrankový náskok. Asistence: Alexej Šamolin.
     
    33:32
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Třetí samostatný únik hostí už končí brankou. JAKUB LUŠTINEC ujel doslova všem a z mezikruží podruhé v utkání prostřelil Lavingera. Jeho rána byla nechytatelná, přesně mířená a domácí brankář s ní nemohl vůbec nic dělat. Asistence: Vojtěch Perutek.
     
    29:36
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Krásnou akci předvedli také hosté. PAVEL MALÝ se v prostoru mezi kruhy napřáhl k mohutné střele a puk skončil v domácí svatyni, kde hostující útočník vymetl doslova všechny pavučiny. Trutnov si tak své vedení vrací zase zpátky. Asistence: Ondřej Poul.
     
    27:55
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi svou početní výhodu dokázali využít. Na pravý kruh dostal přesnou přihrávku TOMÁŠ FAIGL a nechytatelnou střelou dokázal prostřelit hostujícího brankáře. Je tedy vyrovnáno a začíná se znovu od začátku. Asistence: Martin Zdvořáček, Jan Kaltenböck.
     
    13:19
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Nyní už ale musel lovit puk ze své sítě. Po vhazování v levém kruhu se k puku dostal JAKUB LUŠTINEC a přízemní střelou dokázal prostřelit domácího brankáře. Hosté se tak ujímají vedení. Asistence: Petr Chytráček, Vojtěch Perutek.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 28. Faigl (Zdvořáček, Kaltenböck) – 14. Luštinec (Chytráček, Perutek), 30. Malý (Poul), 34. Luštinec (Perutek), 35. Chytráček (Šamolin), 48. Půlpán, 52. Vácha (Šamolin, Fedulov), 58. Malý (Poul)


    HC Děčín: Lavinger (Šticha) – Kvaček, Michajličenko, Hříbal, Molnár, Kaltenböck, Klement, Vegner, Zdvořáček – Faigl, Oliverius, Kuchynka – Zika, Volráb, Bejšovec – Fojt, Drnec, Kment – Bačák
    HC Trutnov: Čáp (Jeschke) – Beneš, Poul, Karlík, Chaloupka, Vácha, Suvorov, Kubica – Tatar, Cetkovský, Luštinec – Kastner, Malý, Půlpán – Chytráček, Perutek, Smékal – Šamolin, Uchin, Janoušek – Fedulov

    Rozhodčí: Horinek – Hynčica, Mašek
    bahis siteleri