Hurikán Bratislava – Košice 6:11 (kon.) | Lido Bratislava – Florko Košice 6:8 (kon.) | Žilina – ŠK 1. FBC Trenčín 6:7 (kon.)
M-Šport Trenčín – Nižná 9:3 (kon.) | Prešov – Záhorská Bystrica 9:3 (kon.) | Sabinov – Skalica 4:6 (kon.)
konec
FBC Mikuláš Prešov
9:3 (0:2, 6:0, 3:1)
Tsunami Záhorská Bystrica
sk Sobota 14.11.2015, 18:00Slovenská Salming extraliga mužů
     
    Je koniec. Prešov po vynikajúcom výkone predovšetkým v druhej a tretej tretine deklasoval Záhorskú Bystricu 9:3 a pripísal si na svoje konto štvrté víťazstvo v sezóne. Florbalisti FBC Mikuláš zajtra odohrajú ďalší domáci duel, keď o šestnástej hodine privítajú na svojej palubovke celok FBC Skalica. Tsunami Záhorská Bystrica si zajtra zmeria sily so Sabinovom. (20:02:23)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:23
    Stupava dala gól!
    Hostia ale využili nepozornosť domácich hráčov a strieľajú tretí gól v zápase. Ani presný zásah Davida Leskovského ale nič nemení na fakte, že Prešovčania dnes dokráčajú za trojbodovým ziskom.
     
    59:17
    Prešov dal gól!
    A Prešovčania pridávajú ešte jeden gól a pečatia svoje vysoké víťazstvo. Kominek našiel pred bránou Kassaya, ktorý bez väčších problémov upratal loptičku do brány.
     
    59:00
    Do konca zápasu ostáva jedna minúta.
     
    58:32
    Záhorská Bystrica má loptičku na svojich hokejkách, no nedokáže si vypracovať žiadnu streleckú príležitosť.
     
    57:59
    Na druhej strane sa hostia dostali do prečíslenia troch na jedného, no Štofko túto situáciu zvládol, zblokoval strelu súpera a Barnišin tak zasahovať nemusel.
     
    57:52
    Kominek hrá skutočne vydarený zápas, celý zápas robí svojmu súperovi obrovské problémy a teraz sa opäť postaral o peknú akciu.
     
    57:28
    Kominek teraz mohol streliť svoj štvrtý gól v zápase, no jeho akciu prerušila píšťalka rozhodcu, ktorý odpískal prešovskému hráčovi faul.
     
    56:38
    Prešov dal gól!
    A Prešovčania strieľajú ďalší gól. Najprv sa strelou spoza tela prezentoval hosťujúci Sedlár, Barnišin vykryl jeho pokus a domáci sa tak dostali do rýchleho protiútoku, ktorý presnou strelou zakončil Jan Kominek, ktorý je v dnešnom zápase zrejme všade.
     
    55:32
    A Dominik Barnišin sa okamžite prezentoval veľmi pekným zákrokom,, keď sa z ľavej strany na bránu rútil jeden z hosťujúcich hráčov, no prešovský brankár výborne znížil súperovi strelecký uhol a pripísal si na konto prvý úspešný zákrok.
     
    55:02
    V záverečnej päťminútovke dostane priestor v domácej bráne aj gólman Dominik Barnišin. Tímová jednotka Erik Sninčák už opúšťa prešovské bránkovisko.
     
    54:44
    Denis Jakubík teraz zvládol vypätú situáciu pred vlastným bránkoviskom a strelou oslobodil svoj tím spod prešovského tlaku.
     
    53:46
    Tall sa teraz stredom po individuálnej akcii dostal do výbornej streleckej príležitosti, no svoju akciu chcel ešte vyšperkovať a pred bránu vyslal loptičku, ktorú sa snažil tečovať Joščák. Lopta napokon skončila mimo brány Záhorskej Bystrice.
     
    53:26
    Kassay teraz svojou aktivitou pri napádaní rozohrávky dal Záhorskej Bystrici zabrať, no hostia napokon dokázali dostať loptu spoza brány.
     
    52:46
    Hra sa ale teraz po faule sťahuje pred prešovskú bránu. Loptičku rozohral Beňo, Kachnič sa dostal k strele, no s jeho pokusom si bez väčších problémov poradil Sninčák, ktorý mal odkrytý výhľad.
     
    51:49
    O slovo sa po dvojminútovom oslabení prihlásili aj hostia, no ich akcia stroskotala na pozornom Sninčákovi, ktorý výborne prečítal úmysel hostí a nedovolil im dokončiť svoju útočnú akciu.
     
    51:02
    Záhorská Bystrica napokon zvládla oslabenie bez ujmy, no skvelé kombinácie Prešovčanov dali hosťom zabrať.
     
    50:13
    Kassay to však teraz so Sikorjakom prekombinovali, loptička sa už ku Kominkovi nedostala a Prešovčania sa tak na malú chvíľu sami vysťahovali spred brány Vilema.
     
    49:10
    Prešovčania doslova točia brániacu sa štvoricu hosťujúcich hráčov, no zatiaľ sa im nedarí dopraviť loptičku do siete.
     
    48:34
    Kassay si teraz svojou útočnou aktivitou vypýtal faul a Prešovčania budú hrať dvojminútovú presilovú hru.
     
    48:20
    Kominek teraz výborne skryl jeho strelu smerujúcu od ľavého mantinela, no Vilem teraz dobre vykryl priestor pri pravej žŕdke a na konto si pripísal úspešný zákrok.
     
    48:05
    Aj s touto situáciou si ale domáci poradili a v tretej tretine zatiaľ pohodlne kráčajú za svojím štvrtým trojbodovým ziskom v sezóne.
     
    47:54
    Hra je teraz prerušená, domáci hráči sa dopustili pred vlastnou bránou faulu a Záhorská Bystrica tak bude mať dobrú šancu na strelenie tretieho gólu v zápase.
     
    47:06
    Kominek teraz vpredu vybojoval loptičku, pred bránou hľadal dobre postaveného spoluhráča, no jeho prihrávka napokon skončila na druhom mantineli, keď sa Adamov nedokázal dostať k zakončeniu.
     
    46:56
    Peknou strelou sa teraz prezentoval Tomáš Beňo, no Sninčák ostal pozorný a od dvanástej minúty neinkasoval.
     
    45:44
    Na trestnú lavicu ale teraz putuje Joščák a hostia budú mať k dispozícii dvojminútovú početnú výhodu o jedného muža.
     
    45:24
    Tretia tretina má napriek už päťgólovému náskoku domáceho tímu veľmi dobré tempo, Prešovčania sa spoliehajú na rýchle protiútoky a hostia zo Záhorskej Bystrice sa zatiaľ nedokážu strelecky presadiť.
     
    44:38
    Na druhej strane sa snažil o ekvilibristický kúsok Kominek, no jeho pokus z pravej strany napokon tesne minul bránu hostí.
     
    44:06
    Lucien Haraslín teraz nahadzoval loptičku na bránu, no Sninčák bol pozorný a ukryl loptu vo svojich rukách.
     
    43:20
    Na druhej strane pohrozili aj hostia, Sninčák sa mal pri útoku Záhorskej Bystrice čo obracať, no zasahovať napokon nemusel.
     
    42:52
    Prešov dal gól!
    Prešovčania umne čakajú v tretej tretine na chyby súpera, ktoré prichádzali až príliš často. Adamov ani Tall ich síce nedokázali využiť, no Kominek si teraz vychutnal brankára Vilema a po peknej backhandovej kľučke zakončoval do prázdnej brány.
     
    42:18
    Jaroslav Tall teraz využil chybu súpera v strede ihriska, zmocnil sa loptičky, po ľavej strane postupoval dopredu, no zoči-voči brankárovi Vilemovi sa nepresadil a jeho strela smerovala mimo bránu.
     
    41:49
    Záhorská Bystrica má loptičku na svojich hokejkách. Prešovčania sa zrejme budú snažiť udržať svoje štvorgólové vedenie a zároveň ušetriť sily na zajtrajší domáci duel.
     
    41:14
    Adamov sa teraz z ľavej strany snažil natlačiť pred bránu, podarilo sa mu aj zakončiť, no strela spoza hráča napokon skončila s prispením brániaceho florbalistu Záhorskej Bystrice mimo bránu.
     
    40:28
    Prešovčania do poslednej tretiny vstupujú s pohodlným štvorgólovým náskokom, ktorý by si mali bez väčšieho problému ustrážiť.
     
    40:10
    Záverečná tretina zápasu sa začala. Loptičku na buly získali hostia a tí tak budú zakladať prvú útočnú akciu poslednej tretiny.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Prešovčania v druhej tretine deklasovali súpera vysoko 6:0 a do záverečného dejstva tak vstúpia s pohodlným štvorgólovým náskokom. FBC Mikuláš v druhej 20-minútovke predviedol viacero oku lahodiacich akcií, divákom pobavil viacerými nádhernými gólmi a všetko nasvedčuje tomu, že Šarišania v dnešnom súboji pred očami vlastných divákov dokráčajú za trojbodovým ziskom.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:30
    Záhorská Bystrica zakladá jeden z posledných útokov druhej tretiny. Strela zápästím z hokejky hosťujúceho Belzara smerovala mimo brány a Prešovčania sa tak v záverečných sekundách druhej tretiny dostávajú k loptičke.
     
    39:10
    Prešov dal gól!
    A Prešovčania napokon strieľajú ešte jeden gól a Záhorská Bystrica sa dostáva do kolien. Šiesty gól Prešova si do štatistík pripisuje Martin Joščák.
     
    38:38
    Kominek teraz so Sikorjakom držia loptičku pri vlastnej bráne a čakajú na okamih kedy sa otvorí defenzíva hostí.
     
    37:36
    Prešovčania teraz kontrolujú loptičku na svojich hokejkách a v záverečnej dvojminútovke druhého dejstva sa budú snažiť udržať si trojgólové vedenie.
     
    36:49
    V záverečnej päťminútovke druhej tretiny sa Záhorská Bystrica snaží streliť aspoň jeden gól, no Prešovčania sú v obrane zatiaľ veľmi pozorní a hosťom nedovoľujú dostávať sa do vyložených streleckých príležitostí.
     
    36:08
    Záhorská Bystrica teraz zbytočne stratila loptu po nepresnej rozohrávke, Adamov sa natlačil po pravej strane pred bránu, no nedokázal prepasírovať loptičku za chrbát Vilema.
     
    35:28
    Záhorská Bystrica teraz rozohrávala loptu z dobrej pozície spred prešovskej brány, no strela hostí bola zblokovaná a Sninčák zasahovať nemusel.
     
    35:10
    Prešovčania sa po rozpačitej prvej tretine bavia florbalom, strieľajú nádherné góly a vedú už o tri presné zásahy.
     
    34:25
    Prešov dal gól!
    Prešovčania v druhom dejstve predvádzajú nádherný florbal. Tentoraz sa o fantastický gól postaral Kominek po nádhernej priamočiarej rýchlej akcii, keď z pravej strany doslova vymietol pavučinu v bráne Záhorskej Bystrice a Prešov vedie už o tri góly!
     
    33:54
    Prešovčania strelili v druhej tretine už štyri góly a momentálne vedú o dva góly. Hostia sa budú v závere druhej dvadsaťminútovky snažiť o dotiahnutie sa na súpera.
     
    32:49
    Prešov dal gól!
    A Prešovčania predviedli ďalšiu ukážkovú akciu. Sikorjak od vlastnej brány prešprintoval polovicu ihriska, nádhernou prihrávkou našiel voľného Kassaya, ktorý z prvej poslal prihrávku k ľavej žŕdke, kde po vyšachovaní hosťujúcej obrany zakončoval do opustenej brány Jaroslav Tall.
     
    32:34
    Presilová hra Prešovčanov pokračuje, domáci sú stále usadení pred bránou hostí, no nedokážu sa dostať do výraznejšej gólovej šance.
     
    31:30
    Prešovčania doslova zavreli svojho súpera pred vlastnou bránou. Hráči Záhorskej Bystrice nevedia, kde im hlava stojí, no domáci si zatiaľ nedokážu vypracovať vážnejšiu streleckú príležitosť.
     
    30:54
    Prešovčania ale budú hrať svoju prvú presilovú hru v zápase.
     
    30:46
    Kominek teraz hľadal pred bránou Kassaya, no útočník Prešova sa k loptičke nedostal. Defenzíva Záhorskej Bystrice túto situáciu zvládla.
     
    29:50
    Záhorská Bystrica sa snaží čo najskôr odpovedať na inkasované tri góly, no Prešovčania majú v druhej tretine hru vo svojich rukách.
     
    28:56
    Prešov dal gól!
    Tentoraz sa ale domáci presadzujú a prvýkrát v zápase vedú, keď v druhom dejstve dokázali zmazať dvojgólové vedenie súpera a po parádnom teči Kassaya po utešenej strele z polovice ihriska z hokejky Kominka vedú 3:2. Lopta skončila priamo v pravom hornom rohu brány.
     
    28:48
    Štofko teraz strieľanou prihrávkou hľadal Kassaya pred bránou, ten dokázal tečovať loptičku, no táto akcia gólom napokon neskončila.
     
    28:07
    Hra je prerušená, nasleduje povrchová úprava hracej plochy. Pri lopte budú hráči Záhorskej Bystrice.
     
    28:00
    Kominek s Kassayom vybojovali loptičku a budú ju rozohrávať z rohu klziska pri bráne hostí.
     
    27:08
    Denis Jakubík teraz strieľanou prihrávkou hľadal pred bránou spoluhráčov, Sninčák loptičku len vyrazil, k dorážke sa dostal Martin Lohazer, no domáci brankár teraz vytiahol krásny zákrok a podržal svoj celok.
     
    26:33
    Martin Steinhubel sa teraz dostal do úniku, no jeho strelecký pokus skončil mimo brány a v hre sa tak bude pokračovať za nerozhodného stavu 2:2.
     
    26:16
    Baláž teraz skúšal vyskúšať pozornosť hosťujúceho gólmana strelou od ľavého mantinelu, no loptička po jeho strele smerovala mimo bránu.
     
    25:51
    Štofko teraz odviedol v defenzíve výbornú prácu, vypýtal si faul a Prešovčania sa zmocňujú loptičky.
     
    25:36
    Prešov dal gól!
    Pri loptičke je teraz domáci kapitán Sikorjak, ktorý kombinuje s Kominkom, ktorý vymyslel nádhernú krížnu prihrávku cez celú hraciu plochu na Štofka, ktorý si po pravej strane nabehol pred bránu a peknou strelou vyrovnáva na 2:2! Nádherná akcia domáceho celku.
     
    24:38
    Brankár Sninčák teraz reflexívne zasiahol po tom, čo mal zakrytý výhľad a zblokovaná loptička smerovala do brány a skvelým zákrokom podržal svoj tím.
     
    24:07
    Prešovčania striedajú za hry, Kominek vyčkáva s rozohrávkou. Na palubovku sa dostali čerstvé sily a budú rozohrávať novú útočnú akciu.
     
    23:25
    Kassay teraz nádhernou prihrávkou pred bránu našiel Štofka, no tne nedokázal dostať loptičku do brány. Prešovčania mali obrovskú šancu na vyrovnanie.
     
    22:49
    Prešovčanov strelený gól nakopol a tlačia sa dopredu. Kassay teraz na druhej strane hľadal Kominka, ktorého príklep ale skončil vysoko nad bránou.
     
    22:17
    Joščák teraz zakombinoval s Adamovom, no strela prvého menovaného napokon skončila mimo brány hostí.
     
    22:00
    Adamov teraz rozohráva loptičku od vlastnej brány, hostia napadajú prešovskú rozohrávku s dvomi hráčmi.
     
    21:22
    V dobrej šanci sa teraz ocitol po peknej individuálnej akcii Jakub Horecký, no jeho šancu zmaril pohotovým zákrokom pravou rukou brankár Sninčák.
     
    20:22
    Prešov dal gól!
    A Prešovčania hneď v úvode druhého dejstva strieľajú kontaktný gól. Strelecký účet domáceho tímu v dnešnom zápase otvára Marek Kassay, ktorý sa presadil po tom, čo sa zmocnil loptičky a brankárovi Vilemovi zoči-voči nedal šancu.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvá tretina sa tak končí. Domáci florbalisti odchádzajú do kabíny s vedomím dvojgólového manka. Záhorská Bystrica zatiaľ podáva veľmi dobrý výkon, v defenzíve sa snaží hrať čo najjednoduchšie, no efektívne, čo zatiaľ slávi svoj úspech. Prešovčania si zatiaľ nedokázali vypracovať žiadnu vážnejšiu streleckú príležitosť a aj preto je po dvadsiatich minútach stav 0:2.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:42
    Kassay s Leškom teraz výborne atakovali rozohrávku hostí, Leško sa dostal k loptičke, no spoza brány nedokázal prepasírovať loptičku za chrbát Vilema.
     
    19:07
    Tvrdý súboj pri bráne hostí zviedol domáci Kominek, hostia získavajú loptu a do konca úvodného dejstva ostáva necelá minúta.
     
    18:42
    Lohazer teraz dobre pálil od pravého mantinelu, no jeho strela napokon mierila mimo bránu Sninčáka.
     
    18:11
    Lopta sa končí za mantinelom, napriek nesúhlasu domáceho kapitána Sikorjaka budú rozohrávať hostia, ktorí sa usadili pred prešovskou bránou.
     
    17:43
    Loptička po kombinácii hostí skončila za mantinelom. Kominek sa snažil okamžite rozohrať rýchly protiútok, no Záhorská Bystrica si s touto situáciou poradila.
     
    17:07
    Grivalský má teraz loptu a bude ju rozohrávať dopredu. O loptičku bojoval Adamov za bránou hostí. Ten to ale prehnal s dôrazom a k loptičke sa tak dostávajú hostia.
     
    16:25
    Výborne teraz pálil Jaroslav Tall z bezprostrednej blízkosti, no aj s týmto streleckým pokusom si Vilem poradil a Záhorská Bystrica si tak drží dvojgólové vedenie.
     
    15:53
    Prešovčania sa teraz opäť musia brániť, Štofko ale nohou zastavil prihrávku hostí a ofenzívna akcia Záhorskej Bystricej je tak prerušená.
     
    14:43
    Veľmi dobrú strelu teraz na bránu vyslal Adamov, no z prvej po prihrávke od mantinelu nasmeroval loptu do stredu brány, kde stál postavený gólman Vilem.
     
    14:16
    Komínek to teraz skúšal individuálne, dostal sa až pred bránu, kde hľadal spoluhráča Talla, no jeho prihrávku vystihol brankár Vilem a z tejto akcie tak vzišlo.
     
    13:52
    Záhorská Bystrica je ale opäť pri loptičke, Tall teraz zastavil útok súpera nedovoleným spôsosom a hostia budú rozohrávať.
     
    13:41
    Jakub Petrula teraz poslal svoju prihrávku z obrany za mantinel a Prešov sa tak dostáva k loptičke.
     
    13:15
    Kachnič teraz chcel prekvapiť domáceho brankára Sninčáka, no jeho strelecký pokus minul prešovskú bránu, skóre sa po tejto strele meniť nebude.
     
    12:08
    A ďalšia sľubná akcia hostí. Martin Lohazer sa snažil z ľavej strany namieriť loptu do horných poschodí brány, no Sninčák si teraz na konto pripísal dôležitý zákrok.
     
    11:40
    Stupava dala gól!
    A po nečakanej akcii Záhorská Bystrica vedie už o dva góly. Prešovčania si nedali pozor na hosťujúceho útočníka Ondreja Sedlára, ktorý z ľavej strany prepálil všetko, čo mu stálo v ceste.
     
    11:01
    Sikorjak sa snažil o rýchly protiútok, no jeho snahu prerušil hvizd rozhodcu. Prešovčania budú rozohrávať loptu zo strednej vzdialenosti od brány hostí.
     
    10:40
    Tallova prihrávku teraz zachytil Požgay a mohol navýšiť vedenie hostí, no hráč Prešova napravil svoju chybu a jeho strelu zblokoval.
     
    10:08
    K loptičke sa ale po prihrávke Petrulu dostal Grivalský, jeho prihrávka bola zrazená za mantinel a domáci hráči budú rozohrávať loptu od vlastnej brány.
     
    9:33
    Hostia majú loptičku na svojich hokejkách a snažia sa rozbehnúť ďalší útok.
     
    8:47
    Sikorjak teraz vystrelil spoza tela, no jeho strela minula bránu Záhorskej Bystrice.
     
    8:13
    Prešovský florbalista Tomáš Adamov teraz zavaril svojmu brankárovi Sninčákovi, keď prihrával pred vlastnú bránu, lopta sa dostala na hokejku hosťujúceho hráča, no ten nedokázal upratať loptičku do brány.
     
    7:57
    Adamov teraz nedokázal získať loptu pri mantineli a hostia môžu pokračovať v ofenzívnej akcii.
     
    7:22
    Záhorská Bystrica mala v úvode zápasu viac z hry a zaslúžene vedie o jeden gól. Prešovčania sú v prvých minútach stretnutia nevýrazní a ak dnes chcú pomýšľať na úspech, musia výrazne vylepšiť svoj herný prejav.
     
    6:45
    Stupava dala gól!
    A Jaroslav Tall sa môže vrátiť do hry. O skrátenie jeho trestu sa postaral hosťujúci útočník Denis Jakubík, ktorý využil početnú výhodu o jedného muža a poslal svoj tím do vedenia.
     
    6:12
    Hostia budú hrať prvú presilovú hru v zápase. Na trestnú lavicu si odchádza odpykať dvojminútový trest Jaroslav Tall.
     
    5:47
    Peter Kachnič sa teraz dostal k strele, Sninčák si ale s jeho prízemnou strelou poradil a podržal svoj tím.
     
    5:33
    Komínek na druhej strane hľadal dobrou prihrávkou Štofka, no ten sa k loptičke nedostal a po vyše piatich minútach hry sme zatiaľ gól nevideli.
     
    5:01
    Kassay sa teraz snažil dostať medzi dvoch brániacich hráčov hostí, no loptička sa mu skĺzla z čepele a v útoku budú pokračovať hráči Záhorskej Bystrice.
     
    4:42
    Strela hostí teraz skončila nad prešovskou bránou a Prešovčania budú rozohrávať loptu od vlastnej brány.
     
    3:36
    Z identického miesta ako Kominek sa do zakončenia dostal aj Joščák, no ani on nedokázal prepasírovať loptičku za zatiaľ stopercentného brankára hostí Martina Vilema.
     
    3:01
    Veľmi dobrou strelou k ľavej žrdi sa teraz prezentoval Kominek, ktorý sa ale napokon nedokázal strelecky presadiť a loptička po jeho zakončení skončila mimo brány.
     
    2:22
    Záhorská Bystrica teraz mala dlhší čas loptičku na svojich hokejkách, no nedokázala sa dostať na dostrel prešovskej brány a Prešovčania teraz postupujú dopredu.
     
    1:47
    Prešovčania prvýkrát vpredu pohrozili, no kombinácia domácich stroskotala vo finálnej fáze a brankár Vilem tak zasahovať nemusel.
     
    1:05
    V úvodnej minúte sa Záhorská Bystrica snažila o strelenie rýchleho gólu, no Prešovčania si dali pozor na svojho súpera a stav je zatiaľ bezgólový.
     
    0:25
    Zápas sa začal. Loptičku pre seba vybojovali hostia zo Záhorskej Bystrice, ktorí sa okamžite snažili o prekvapenie súpera, no gól z prvej akcie v zápase nevyťažili.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    FBC Mikuláš Prešov: Sninčák (Barnišin) – Sikorjak (C), Kominek, Kassay, Štofko, Joščák, Grivalský, Tall, Adamov, Fedor. Baláž, Leško, Pazdič.

    Tsunami Záhorská Bystrica: Vilem (Piterka) – Petrula, Lu. Haraslín, Beňo, Steinhubel, Sedlár, Kachnič, Horecký (C), Jakubík, Leskovský, Lohazer, Požgay, Belzár, Le. Haraslín..
     
    Florbalisti FBC Mikuláš Prešov pokračujú v sérii domácich zápasov, keď v rámci deviateho kola privítajú pred očami vlastných divákov v sobotu o osemnástej hodine celok Tsunami Záhorská Bystrica.

    Prešovčania si naposledy zmerali sily s doposiaľ neporazeným košickým Florkom, v 25. minúte síce vyhrávali už 4:0, no napokon favoritovi zápasu podľahli 5:8 a v tabuľke im tak po ôsmich odohraných dueloch patrí ôsma priečka so ziskom deviatich bodov za tri víťazstvá.

    Celok Tsunami Záhorská Bystrica má na svojom konte sedem bodov a v tabuľke im patrí desiata priečka spomedzi dvanástich účastníkov MEX. Tsunami na prelome októbra a novembra odohrali cez víkend dva zápasy. Najprv si poradili s Grasshopersom Žilina najtesnejším rozdielom 7:6, no o deň neskôr v nedeľu nezvládli súboj s Nižnou a prehrali vysoko 4:10.

    FBC Mikuláš Prešov hrá do konca kalendárneho roka len domáce zápasy a tak sa Šarišania budú s určitosťou snažiť vyťažiť zo série domácich duelov čo najviac. Proti Záhorskej Bystrici nastúpia v role favorita stretnutia, zatiaľ čo Tsunami bude môcť len prekvapiť.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 21. Kassay (Sikorjak), 26. Štofko (Kominek), 29. Kominek, 33. Tall (Kassay), 35. Kominek (Kassay), 40. Joščák (Tall), 43. Kominek, 57. Kominek (Barnišin), 60. Kassay (Kominek) – 7. Jakubík (Lohazer), 12. Sedlár, 60. Leskovský (Jakubík)


    FBC Mikuláš Prešov: Sninčák (Barnišin) – Sikorjak (C), Kominek, Kassay, Štofko, Joščák, Grivalský, Tall, Adamov, Fedor. Baláž, Leško, Pazdič.
    Tsunami Záhorská Bystrica: Vilem (Piterka) – Petrula, Lu. Haraslín, Beňo, Steinhubel, Sedlár, Kachnič, Horecký (C), Jakubík, Leskovský, Lohazer, Požgay, Belzár, Le. Haraslín.

    Rozhodčí: Vrba, Juhás
    bahis siteleri