Havlíčkův Brod – Žďár n/S 3:0 (kon.) | Pardubice – Jihlava 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
Chomutov – HC Litvínov 6:3 (kon.) | HC Plzeň – Písek 11:1 (kon.) | Vsetín – Opava 8:1 (kon.)
Kometa Brno – Motor ČB 7:1 (kon.) | Letňany – PZ Kladno 4:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:2 (1:0, 1:2, 2:0)
BK Mladá Boleslav
Neděle 15.11.2015, 12:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 16. kolo
Partner:
     
    54:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec odskakuje do dvoubrankového vedení! Po přihrávce Matěje Síly z pravé strany se úplně sám před brankářem ocitl ŠTĚPÁN RŮTA a propasíroval touš za záda Haase. Asistence: Matěj Síla.
     
    53:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    A tento tlak zužitkovali! Tím, kdo se raduje nejvíce je opět DOMINIK ŠEDIVÝ, který měl dnes prsty ve všech brankách. Dostal nabito na modrou čáru a zamířil přesně do horního růžku! Asistence: Denis Martinec, Tomáš Šlaicher.
     
    39:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to jsou věci! Když už se zdálo, že se to Mountfieldu nepodaří, tak se prosazuje MATĚJ MORONG šikovnou žabičkou nad rameno Haase. Přihrávku mu naservíroval Dominik Šedivý. Asistence: Dominik Šedivý.
     
    38:43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Obrovská radost Mladé Boleslavi! Ihned po buly se sám před domácího gólmana dostal ANDREJ MORAVČÍK, který chtěl kotouč zvednout, ten se mu svezl po čepeli, ale zamířil přesně mezi betony Ševců. Kuriózní branka, ale i tak se počítá! Bez asistence.
     
    24:37
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A z ničeho nic je vyrovnáno! JAKUB ŠÍPEK pláchl všem a v souboji s domácím gólmanem si počínal velice šikovně a prostřelil jej mezi betony. Bez asistence.
     
    00:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je opravdu svižný začátek v podání hradeckých mladíků! Ti se dostali do přečíslení dva na jednoho a Dominik Šedivý připravil pozici pro ŠTĚPÁNA POKORNÉHO, který to měl již jednoduché. Asistence: Dominik Šedivý.

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 1. Pokorný (Šedivý), 40. Morong (Šedivý), 54. Šedivý (Martinec, Šlaicher), 55. Růta (M. Síla) – 25. Šípek, 39. Moravčík


    Mountfield HK: Ševců (Dvořák) – Martinec "C", Duben, Klodner, Krištof, Řehák, Kynčl – Šlaicher, Pokorný, Šedivý, V. Síla, Morong, Poppel, Jakubec, Růta, M. Síla, Vaňát, Jušta. Trenér: Karel Soudek.
    BK Mladá Boleslav: Haas (Mašek) – Červenka "C", Dobrkovský, Sýkora, Pilek, Málek, Furmánek, Theissig – Moucha, Šípek, Valdhans, Moravčík, Schultz, Litera, Kolner, Jindra, Novák, Čermák, Vokurka. Trenér: Tomáš Černík.

    Rozhodčí: Ondráček – Klouda, Zídek
    bahis siteleri