Chabarovsk – Novosibirsk 0:3 (kon.) | Vladivostok – Novokuzněck 2:1 (kon.) | Magnitogorsk – Kazaň 1:2 (1:2 po s.n.)
Ufa – Toljatti 5:1 (kon.) | Jaroslavl – Jekatěrinburg 7:4 (kon.) | CSKA Moskva – HC Slovan 0:2 (kon.)
Čerepovec – Záhřeb 4:0 (kon.) | Jokerit – Omsk 2:3 (po pr.) | Petrohrad – Barys 5:1 (kon.)
Soči – Chanty-Mansijsk 5:1 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
5:1 (1:1, 2:0, 2:0)
Lada Toljatti
Čtvrtek 19.11.2015, 15:00 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:04 Sergej SOIN - 5:1
     
    59:04
    Ufa právě vstřelila branku!
    A na finálních 5:1 zvyšuje přesnou trefou SERGEJ SOIN! Ten procedil kotouč poměrně nenápadnou střelou z pravého kruhu někde mezi ramenem a tělem brankáře Kasutina. Gólman Lady teď nemá úplně čisté svědomí.
    Anton Lazarev, Denis Bodrov.
    58:06 Maxim GONČAROV - 4:1
     
    58:06
    Ufa právě vstřelila branku!
    MAXIM GONČAROV zařizuje domácím definitivní vítězství v dnešním zápase. Při další úspěšné akci Ufy to vypadalo, jako by snad hosté hráli oslabení, ale nikoliv. Po zisku kotouče se Gončarov ladně protáhl téměř až před branku a rychlým bekhendem zavěsil přesně pod horní tyč branky bezradného Kasutina.
    Asistence: Linus Omark, Igor Grigorenko.
    38:52 Sami LEPISTO - 3:1
     
    38:52
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tak to je neskutečné. Domácí dnes využívají v pořadí již třetí přesilovku! Autorem další úspěšné trefy Ufy se stává SAMI LEPISTO, který využil nádherné křižné přihrávky od Linuse Omarka a střelou z první překonal u vzdálenější tyčky i Kasutina, jenž se nestihl včas přesunout.
    Asistence: Linus Omark.
    29:46 Andreas ENGQVIST - 2:1
     
    29:46
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí nyní ukázali, jak se hraje přesilová hra. Po sražené střele od modré se k volnému kotouči mezi kruhy dostal ANDREAS ENGQVIST, který střelou z otočky našel místečko vedle vyrážečky brankáře Kasutina. Ten měl čistý výhled, ale na takto přesně umístěnou ránu zkrátka neměl nárok.
    Asistence: Alexandr Loginov, Sami Lepisto.
    16:59 Tobias VIKLUND - 1:1
     
    16:59
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Lada nachází bleskovou odpověď v podobě TOBIASE VIKLUNDA! Ten vypálil poměrně nenápadnou ránu od modré čáry, která přesto prošla až za záda brankáře Svedberga. Rána byla možná těsně před brankou ještě tečována jedním z obránců domácích. Každopádně i tato přesilová hra patří do kolonky využitých!
    Asistence: Igor Magogin, Yefim Gurkin.
    12:53 Dmitrij MAKAROV - 1:0
     
    12:53
    Ufa právě vstřelila branku!
    A domácí přesilovku kvapem využívají! Úspěšným střelcem se stává DMITRIJ MAKAROV, jenž ránu od Loginova mířící mimo sklepl jemnou tečí přesně mezi tři tyče! Brankář Kasutin na tuto změnu směru nemohl reagovat.
    Asistence: Alexandr Loginov, Linus Omark.

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 13. Makarov (Loginov, Omark), 30. Engqvist (Loginov, Lepisto), 39. Lepisto (Omark), 59. Gončarov (Omark, Grigorenko), 60. Soin (Lazarev, Bodrov) – 17. Viklund (Magogin, Gurkin)


    Salavat Julajev Ufa: Svedberg (Sokhatskij) – Višněvskij, Derljuk, Lepisto, Loginov, Gončarov, Bodrov, Arzamastsev – Engqvist, Grigorenko, Omark – Lisin, Makarov, Khlystov – Soin, Vorobjov, Nestěrov, Lazarev – Kabanov, Majorov, Prokhorkin
    Lada Toljatti: Kasutin (Semjonov) – Gurkin, Vorobjov, Viklund, Putilov, Volgin, Bolšakov, Romanov – Bělusov, Shenfeld, Krysanov – Magogin, Zaťovič, Bumagin – Streltsov A., Streltsov V., Bočarov – Komarov, Gurjanov, Mastrjukov

    Rozhodčí: Lavrentjev, Safiullov – Litvinov, Ponamarenko

    Diváci: 6 258
    bahis siteleri