Rostov – Ufa 1:1 (kon.)
konec
FK Rostov
1:1 (1:0)
FC Ufa
Pondělí 23.11.2015, 17:00 • Stadion Olimp - 2, Rostov. Kapacita: 15,840. • Ruská Premier Liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! FK Rostov dnes ztratil v domácím prostředí body, když remízoval s FC Ufou 1:1!

    První poločas nanabídl příliš pohlednou fotbalovou podívanou, i když pár fotbalových momentů první půle nabídla. První vážnější šanci měl hostující celek! Diego dostal míč do levé části vápna, nicméně jeho střelu Džanajev vyrazil! Po půl hodině hry se domácí celek dostal do vedení, když nařízený pokutový kop proměnil Dmitrij Poloz! V závěru poločasu ještě zahrozil Noboa, nicméně jeho střelu Jurčenko lapil!

    Ufa vstoupila do druhého poločasu velmi aktivně, a hned v 55. minutě se dočkala vyrovnání! Po centru Zinčenka se přesnou hlavičkou prosadil Marcinho! Následně byla hra velmi vyrovnaná, a žádný z týmů se již nedokázal prosadit!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (18:52:05)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Střídající Kanga poslal do vápna nebezpečný centr, který propadl až k Alexandru Gatcanovi. Moldavský záložník si však míč špatně zpracoval, a následně o něj přišel!
     
    90+2
    Domácí Rostov vybojoval další rohový kop! Exekuce se ujal Timofej Kalačev, jehož centr však skončil přímo v rukavicích brankáře Jurčenka!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Střídání v týmu FC Ufa: ze hřiště odchází Sly, přichází Semjon Fomin.
     
    88
    Další žlutou kartu hlavní rozhodčí udělil Zinčenkovi, který ve středu hřiště zastavil nedovoleným zákrokem rozvíjející se protiútoku Rostova!
     
    88
    Exekuce standardní situace se ujal Olexander Zinčenko, jehož centr našel Nikitina. Hlavička ruského obránce však nebyla přesná, navíc se Paurević prezentoval nedovoleným zákrokem.
     
    87
    Druhou žlutou kartu v dnešním zápase rozdal hlavní rozhodčí domácímu Navasovi, který se prezentoval hodně ostrým zákrokem na pravé straně v souboji s Diegem!
     
    86
    Střídání v týmu FC Ufa: ze hřiště odchází Emmanuel Frimpong, přichází Jevgenij Osipov.
     
    85
    Christian Noboa se dokázal uvolnit ve středu hřiště, a dlouhým centrem hledal v levé části vápna Terentěva. Střídajícího hráče našel, nicméně jeho hlavička mířila hodně mimo!
     
    84
    Ve středu hřiště se prezentoval nedovoleným zákrokem domácí Timofej Kalačev, který ve vzdušném souboji přistrčil stopera Ivana Paureviće!
     
    83
    Nákop Navase ve vápně zachytil Diego, nicméně brazilský záložník si následně situaci zkomplikoval, když na něj nebezpečně dotíral napadající Kalačev. Hostující hráč však situaci nakonec zvládl!
     
    82
    Rostov je v posledních minutách velmi aktivní na útočné polovině, a pokouší se v samotném závěru rozhodnout o svém vítězství!
    80. Novoselvec zcela zbytečně strčil do Diega
     
    80
    U postranní čáry na pravé straně neudržel nervy na uzdě ruský stoper Novoselcev, který tělem vrazil do Diego. Hlavní rozhodčí situaci vyřešil udělením žluté karty domácímu hráči!
     
    79
    Rostov se následně dostal na útočnou polovinu, kde dlouhou dobu kombinoval. Následně to zkusil ze střední vzdálenosti Kanga, který však podklouzl, a jeho střela byla velmi slabá.
     
    78
    Zinčenko skvěle zapracoval na vlastní polovině, kde dokázal vybojovat míč. Následně se ukrajinský středopolař pokoušel najít na útočné polovině Diega. Brazilský záložník se však k míči nedostal!
     
    77
    Tak brazilský středopolař Marcinho to ještě na minutu zkusil, nicméně zranění mu nedovolí pokračovat ve hře, a musí střídat. Na závěr utkání tak přichází na trávníku Galiullin!
     
    75
    Ve středu hřiště dostal hodně prostoru středopolař Margasov, který si však na střelu netroufl. Následně musela být přerušena hra, neboť Marcinho má zřejmě nějaké svalové zranění!
     
    74
    Střídání v týmu FK Rostov: ze hřiště odchází Boris Rotenberg, přichází Denis Terentěv.
     
    74
    O další zajímavou průnikovou přihrávkou se pokoušel Olexander Zinčenko, který hledal na levém křídle Diega. Před brazilského ofenzivního záložníka se však dokázal dostat stoper Novoselcev, který poslal míč do zámezí!
     
    72
    Ufa velmi rychle rozehrála, a opět Zinčenko tentokrát centroval do vápna. Ukrajinský záložník však našel pouze rukavice brankáře Jurčenka!
     
    71
    Právě Zinčenko našel přesnou přihrávkou ve středu hřiště Marcinha, který okamžitě roztáhl hru na levou stranu, kam si nabíhal Diego. Jeho postup však zastavil Rotenberg, který poslal míč do zámezí!
     
    70
    Olexandr Zinčenko to přehnal v souboji s Mogilevec s důrazem, a může být rád, že nedostal od hlavního rozhodčí žlutou kartu!
     
    68
    Střídání v týmu FK Rostov: ze hřiště odchází Dmitrij Poloz, přichází Guélor Kanga.
     
    67
    Střídání v týmu FK Rostov: ze hřiště odchází Yoo Byung-Soo, přichází Sardar Azmoun.
     
    67
    Obránce César Navas poslal na útočnou polovinu vysoký nákop, který mířil do míst, kde se nacházel Nikitin. Ruský stoper však svou hlavičku pokazil, a míč se dostal k Rotenbergovi. Jeho centr našel ve vápně Poloze, nicméně jeho hlavička skončila v náruči Jurčenka!
     
    66
    Pavel Mogilevec operoval s míčem v levém rohu, kde následně krásně uvolnil Kalačeva. Jeho přízemní centr však ve vápně nikoho z domácích nenašel!
     
    65
    Ufa následně vyrazila do zajímavého protiútoku, který táhl po levé straně Emmanuel Frimpong. Toho však dostihl obránce César Navas, který raději poslal míč do zámezí!
     
    64
    Následného rohového kopu se ujal právě Timofej Kalačev, jehož centr však neměl ideální parametry, a obrana Ufy si dokázala poradit!
     
    63
    Domácí celek zahrával zajímavou standardní situaci, které se ujal Timofej Kalačev. Jeho centr letěl na zadní tyč, kam šel brankář Jurčenko, a míč poslal raději na rohový kop!
     
    60
    Hostující celek vybojovalů další rohový kop, jehož rozehrávky se ujal Marcinho. Následně dostal ve středu hřiště míč Diego, jehož přízemní střela skončila v rukavicích brankáře Džanajeva!
     
    59
    Hostující Ufa však pokračuje v aktivní hře, a žene se za vedoucí brankou! Ze střední vzdálenosti vyslal zajímavou střelu Zinčenko, který však branku Džanajeva netrefil!
     
    58
    Na vlastní polovině se dostal pod tlak při rozehrávce domácí Rotenberg. Finský zadák málem přišel o míč, nicméně nakonec situaci zvládl, a Rostov může zamířit vpřed!
    55. MARCINHO - 1:1
     
    55
    Ufa právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno! Hostující Ufa je odměněna za velmi aktivní hru ve druhém poločase! Rohový kop rozehrál Diego společně s Zinčenkem. K centru se dostal právě ukrajinský záložník, který našel ve vápně přesně hlavu MARCINHA, jenž přesnou hlavičkou poslal míč za záda Džanajeva!
     
    55
    Velmi ostrý souboj absolvoval ve středu hřiště korejský útočník Byung-Soo s hostujícím Frimpongem. Hlavní rozhodčí následně odpískal nedovolený zákrok domácího hráče!
     
    54
    Hostující útočník Sly se dokázal dostat ve středu hřiště k míči, a chtěl najít Olexandera Zinčeka. Mladému záložníkovi však míč vypíchl Noboa, a dopředu míří Rostov!
     
    53
    Christian Noboa se dostal ve středu hřiště pod tlak napadajícího Marcinha. Ekvádorský záložník tak z nouze odkopl míč na útočnou polovinu, kde málem našel Poloze. Před toho se však dostal bránící Krotov!
    52. Velká šance Igbouna
     
    52
    Aktivní Ufa pokračovala v kombinaci na útočné polovině, a Marcinho vyslal vpřed Igbouna. Nigérijský útiočník se dostal ke střele, nicméně skvělý zákrok předvedl Džanajev, který zachránil svůj tým!
     
    51
    Aktivní Ufa vybojoval již druhý rohový kop ve druhém poločase. Exekuce se tentokrát ujal Diego společně s Marcinhem. K centru se nakonec dostal právě Diego, který však ve vápně nikoho ze svých spoluhráčů nenašel!
     
    50
    Domácí Mogilevec posílal lehký centr do vápna, který našel zcela osamoceného Dmitrije Poloze. Ukázalo se však, že se mladý ruský záložník nacházel v ofsajdu!
     
    48
    I exekuce následného rohového kopu se ujal opět Zinčenko, jehož centr málem našel na přední tyči Marcinha. Brazilský záložník se však ke střele nedostal, a tak centr odvrátila domácího obrana!
     
    47
    Hned na začátku druhého poločasu měla k dispozici zajímavou standardní sitauci hostující Ufa. Rozehrávky se ujal mladý Zinčeko, jehož centr odvrátil ve vápně na rohový kop stoper Navas!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas nanabídl příliš pohlednou fotbalovou podívanou, i když pár fotbalových momentů první půle nabídla. První vážnější šanci měl hostující celek! Diego dostal míč do levé části vápna, nicméně jeho střelu Džanajev vyrazil! Po půl hodině hry se domácí celek dostal do vedení, když nařízený pokutový kop proměnil Dmitrij Poloz! V závěru poločasu ještě zahrozil Noboa, nicméně jeho střelu Jurčenko lapil!

    Druhý poločas začne přibližně v 18:02!
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Christian Noboa se opět ve středu hřiště opřel do míče, a vyslal povedenou střelu. Brankář Jurčenko byl však na místě!
     
    45
    V závěru prvního poločasu vybojoval domácí celek další rohový kop. Exekuce se ujal Mogilevec, jehož centr našel ve vápně Césara Navase. Slabou hlavičku španělského stopera však Jurčenko lapil!
     
    44
    Ufa se dostala po chybě domácího celku na polovině hřiště do protiútoku, který táhl středem hřiště Zinčenko. Na mladého ukrajinského záložníka si však počíhal Noboa, který ho o míč obral!
     
    43
    Právě Margasov zakombinoval na levé straně s Kalačevem, a odcentroval do vápna. Obrana Ufy si však nebezpečný centr dokázala pohlídat, a Alikin míč odkopl za polovinu hřiště!
     
    42
    Emanuel Frimpong velmi dobře napadal rozehrávajícího Margasova. Bývalý hráč londýnského Arsenalu se však k míči dostat nedokázal, a Margasov postupuje vpřed!
     
    40
    Exekuce rohového kopu domácího celku se ujal Pavel Mogilevec, jehož ostře se snesl do středu pokutového území. V tomto prostoru se však nacházel Nikitin, který míč odhlavičkoval!
     
    39
    Aktivní Christian Noboa vymyslel velmi dobrou přihrávku na Byunga-Soo, před kterého se však na poslední chvíli dostal vracející se Krotov, který odpálil míč na rohový kop!
     
    37
    Christian Noboa měl ve středu hřiště hodně prostoru, nicméně se rozhlédl, a krásně roztáhl hru na pravou stranu, kam naběhl Boris Rotenberg. Finský zadák následně posílal centr do vápna, kde však kraloval Jurčenko!
     
    36
    Hostující celek opět kontroloval hru na vlastní polovině. Následně stoper Paurević zrychlil hru křížnou přihrávkou na Krotova, který pohotově poslal centr na pravou stranu, kam si nabíhal Marcinho. Brazilský hráč však míč na hrací ploše nestihl!
     
    35
    V posledních minutách se na trávníku přiostřilo! Korejský útočník Byung-Soo se střetl v ostrém souboji s brankářem Jurčenkem. Hostující brankář byl krátce ošetřen, a vypadá to, že by měl pokračovat!
     
    33
    Středopolař Christian Noboa poslal nadýchaný centr na levou stranu, kam si nabíhal Mogilevec. Ruský středopolař však na míč těsně nedosáhl, a ten skončil v zámezí.
     
    32
    I domácí záložník Timofej Kalačev ukázal, že umí být v souboji velmi důrazný. Ruský hráč doklouzal do souboje s Diegem, kterého ostře dohrál. Brazilský hráč je ošetřován, nicméně to vypadá, že by měl pokračovat!
     
    31
    Nedovoleným zákrokem se provinil hostující Emmanuel Frimpong, který hodně ostře nalétl do souboje s Mogilevecem, a hlavní rozhodčí neváhal s odpískáním faulu!
    29. Dmitrij POLOZ - 1:0
     
    29
    Rostov právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dostává do vedení! Ke značce pokutového kopu se postavil mladý DMITRIJ POLOZ, který penaltu dokázal proměnit, a posílá svůj celek do vedení!
     
    28
    Penalta pro Rostov!
     
    26
    Středem hřiště prošel středopolař Mogilevec, který dostal míč do vápna na Christiana Nobou. Ekvádorský hráč se pokoušel najít Poloze, ten však na míč nedosáhl!
    24. Noboa a jeho ostrá rána
     
    24
    Nebezpečnou střelu ze střední vzdálenosti vyslal Christian Noboa. Ekvádorský záložník míč trefil velmi dobře, a jeho střela prolétla těsně nad břevnem branky Davida Jurčenka!
     
    23
    Domácí zahájili velmi rychlou akci ve středu hřiště, kdy poslal Noboa ze středu hřiště ostrou přihrávku na levou stranu, kde se nacházel Margasov. Ruský obránce z voleje posílal míč po čáře na Poloze, ten byl však zablokovaný!
     
    22
    O dlouhý nákop se pokoušel stoper Ivan Paurević, rodák z německého Essenu však našel na hranici pokutového území pouze domácího Navase, který hlavičkou dostal míč do náruče Džanajeva!
     
    21
    Ufa se po špatném začátku probudila, a v posledních minutách je daleko aktivnějším mužstvem! Domácí celek se nemůže dostat k míči, a Ufa pokračuje ve své kombinaci.
     
    20
    Hostující celek měl k dispozici hodně zajímavou standardní situaci, které se ujal Vjačeslav Krotov. Jeho ostrá střela mířila přímo na branku, a Džanajev musel míč vyboxovat!
     
    18
    Domácí celek vybojoval další rohový kop, kterého se opět ujal Gatcan. Centr kapitána domácího celku však opět pro branku Jurčenka nebezpečný nebyl, a obrana Ufy se ubránila!
     
    16
    Hlavní rozhodčí přerušil hru po nedovoleném zákroku domácího Alexandru Gatcana, který poslal k zemi Dmitrije Stockije. U míče tak zůstane hostující Ufa!
    15. Povedená střela hostujícího Diega
     
    15
    Rostov propadl ve středu hřiště, a Ufa se dostala do zajímavého protiútoku! Středem hřiště postupoval Frimpong, který dostal míč na levou stranu, kde se nacházel Diego. Následná přízemní rána brazilského záložníka však v brance neskončila, neboť skvěle zasáhl Džanajev!
     
    14
    Před pokutové území dostal zajímavý centr korejský útočník Byung-Soo. Ten se pokoušel hlavičkou prodloužit centr na nabíhajícího Kalačeva, do dráhy přihrávky se však postavil Paurević, který míč odhlavičkoval!
     
    13
    Rostov se však následně dostal velmi rychle k míči zpět. Obránce Margasov si udělal prostor na levé straně, a centrem hledal na opačné straně Rotenberga, na toho byla však přihrávka příliš dlouhá!
     
    12
    Domácí Rostov měl zase možnost standardní stituace, které se ujal Christian Noboa. Centr ekvádorského záložníka však nebyl příliš přesný, a obrana Ufy se dokázala ubránit!
     
    11
    Hostující celek byl opět velmi aktivní na útočné polovině, a ze střední vzdálenosti to zkusil Emmanuel Frimpong. Střela bývalého hráče anglického Arsenalu však skončila hodně mimo!
     
    10
    Diego tentokrát dostal míč na levou stranu, kam si naběhl Olexandr Zinčenko. Mladý ukrajinský založník odcentroval, nicméně jeho pokus zablokoval do zámezí Noboa!
     
    9
    Po levé straně potáhl míč brazilský záložník Diego, kterému však zablokoval cestu Krotov, a tak Diego poslal míč zpáteční přihrávkou pro Margasova, a Ufa se usazuje na útočné polovině.
     
    7
    Domácí celek je zatím v utkání o hodně aktivnější, což se ostatně také čekalo! První příležitost z domácího celku měl Christian Noboa, který ohrozil branku Jurčenka střelou ze středu hřiště, ruský brankář však dokázal zasáhnout!
     
    6
    Oba hráči jsou již po ošetření, a vypadá to, že by oba měli pokračovat! Mezitím domácí celek rozehrál, a kombinuje na útočné polovině.
     
    5
    U postranní čáry na levé straně se nepříjemně střetl domácí Alexandru Gatcan s hostujícím Emmanuelem Frimpongem. Obra hráči zůstali ležet na zemi, a jsou ošetřováni!
     
    3
    Exekuce rohového kopu se ujal právě Alexandru Gatcan. Centr moldavského ofenzivního útočníka však dokázala odvrátit obrana Ufy, nedovoleným zákrokem se navíc prezentoval útočník Byung-Soo!
     
    2
    Domácí brankář Džanajev poslal dlouhý nákop na útočnou polovinu, který prodloužil útočník Byung-Soo. Za míčem směřoval křídelník Gatcan, před kterým míč odklidil na rohový kop obránce Alikin!
     
    1
    Hlavní rozhodčí právě zahájil dnešní utkání! Úvodní výkop měli fotbalisté hostující celku, který zahajují utkání kombinací na vlastní polovině.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Rostov: Džanajev – Rotenberg, Navas, Novoselcev, Margasov – Mogilevec, Noboa – Kalačev, Gaţcan, Poloz – Byung-Soo.
    Náhradníci: Gošev – Terentěv, Brown Forbes, Kanga, Bajramjan, Azmoun, Achmajev, Trošečkin.

    FC Ufa: D. Jurčenko – Krotov, A. Nikitin, Paurević, Alikin – Frimpong, Zinčenko – Marcinho, Diego, Stockij – Sly.
    Náhradníci: Leonov – J. Osipov, S. Fomin, Handžić, Semakin, Galiullin, Suchov, Kacalapov, Safronidi, Věrchovcov..
     
    Příjemné pondělní odpoledne všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Ruská Premier Liga má dnes na programu svou dohrávku 16. kola. My se společně zaměříme na souboj FK Rostova s FC Ufou. Úvodní výkop je naplánován v 17:00, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic!
     
    FK ROSTOV
    Rostov je zatím příjemným překvapením dosavadního průběhu letošního ročníku. Ruský celek se nachází na skvělé druhé příčce se ziskem 30 bodů. CSKA navíc zaváhalo, tudíž by Rostov mohl v případě výhry stáhnout náskok moskevského celku na tři body! Rostov navíc již čtyři zápasy nepoznal hořkost porážky! V posledním utkání se představil na hřišti Uralu, kde vyhrál těsně 2:1! Do dnešního utkání vstupuje v pozici velkého favorita!

    FC UFA
    Ufa je tým, který se nachází na opačném pólu tabulky, konkrétně na čtrnácté pozici se ziskem 13 bodů. Momentálně by tak tento klub hrál baráž o udržení v nejvyšší soutěži. V posledním kole si svěřenci trenéra Perevertaila v domácím prostředí poradili s Amkarem Perm po výsledku 2:1, kdy rozhodující branku vstřelil Krotov v 88. minutě!

    Jan Havlovic

    Branky: 29. Poloz (pen.) – 55. Marcinho (Zinčenko)

    Karty:   80. Novoselcev (RTV), 87. Navas (RTV) – 88. Zinčenko (UFA)


    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 4:5. Rohy: 7:4.
    FK Rostov: Džanajev – Rotenberg (74. Terentěv), Navas, Novoselcev, Margasov – Mogilevec, Noboa – Kalačev, Gaţcan (C), Poloz (68. Kanga) – Byung-Soo (67. Azmoun).
    Náhradníci: Gošev – Terentěv, Brown Forbes, Kanga, Bajramjan, Azmoun, Achmajev, Trošečkin.

    FC Ufa: D. Jurčenko – Krotov, A. Nikitin, Paurević, Alikin (C) – Frimpong (86. J. Osipov), Zinčenko – Marcinho (77. Galiullin), Diego, Stockij – Sly (90. S. Fomin).
    Náhradníci: Leonov – J. Osipov, S. Fomin, Handžić, Semakin, Galiullin, Suchov, Kacalapov, Safronidi, Věrchovcov.
    bahis siteleri