Lyon – Montpellier 2:4 (kon.)
konec
Olympique Lyon
2:4 (1:2)
Montpellier HSC
Pátek 27.11.2015, 20:30 • Stade de Gerland, Lyon • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 15. kolo
Předzápasové kurzy
    85. Rachid GHEZZAL - 2:4
     
    85
    Lyon právě vstřelil branku!
    Parádní trefa! K míči se postavil střídající RACHID GHEZZAL a z ideální pozice ho poslal přesně přes zeď k tyči a Pionnier byl bez šance.
    80. Souleymane CAMARA - 1:4
     
    80
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Tak nyní už je definitivně rozhodnuto, protože hosté zvyšují své vedení na rozdíl tří branek. Domácí přišli o míč a hosté šli do přečíslení tři na jednoho, na konci akce byl SOULEYMANE CAMARA, který sice napoprvé nepřekonal Lopese, ale z dorážky už uspěl.
    48. Rodrigue Casimir Ninga - 1:3
     
    48
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Ale pozor, protože Rafael vyrobil obrovskou chybu, když přihrával sému brankáři, míče se zmocnili hosté a nakonec kulatý nesmysl do branky dopravil RODRIGUE CASIMIR NINGA. HSC jde tedy do vedení 3:1!
    15. Alexandre LACAZETTE - 1:2
     
    15
    Lyon právě vstřelil branku!
    Brankostroj pokračuje, protože domácí bleskově snižují. Po rohu ještě Pionnier nebezpečnou hlavičku zlikvidoval, ale k dorážce se dostal ALEXANDRE LACAZETTE, který už kulatý nesmysl do branky uklidil.
    12. Rodrigue Casimir Ninga - 0:2
     
    12
    Montpellier právě vstřelil branku!
    No a s domácím celkem to nevypadá vůbec dobře, protože po bleskové akci jdou hosté do vedení o dvě branky. Rémy vymyslel parádní přihrávku a RODRIGUE CASIMIR NINGA šel sám na Lopese, kterého nakonec trochu se štěstím překonal.
    7. Maxime GONALONS - 0:1
     
    7
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Dočkáme, ale na druhé straně. Domácí hráč po rohu hlavičkoval, ale z dobré pozice poslal míč jen do míst, kde byl Pionnier. Hosté se hned vydali dopředu a po přečíslení přišel centr z levé strany, ve vápně se k míči dostal MAXIME GONALONS, který si ho nešťastně srazil do vlastní branky a Montpellier jde tedy do vedení.

    Jakub Kopřiva

    Branky: 15. A. Lacazette, 85. Ghezzal – 7. Gonalons (vla.), 12. Ninga (Rémy), 48. Ninga (Roussillon), 80. Camara

    Karty:   14. A. Lacazette (LYO), 42. Rafael (LYO), 69. Gonalons (LYO) – 20. Bensebaini (MON), 45+1. Rémy (MON), 50. Dabo (MON), 57. Hilton (MON)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 6:9. Střely mimo: 7:6. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 12:17.
    Olympique Lyon: A. Lopes – Rafael, Gonalons (C), Biševac, Morel – Ferri, Tolisso, Valbuena (51. Grenier), Darder (71. Ghezzal) – A. Lacazette, Beauvue (63. Cornet).
    Náhradníci: Gorgelin – Yanga-Mbiwa, Bedimo, Grenier, Ghezzal, Malbranque, Cornet.

    Montpellier HSC: Pionnier – Deplagne, Hilton (C), Congré, Bensebaini – Rémy, Martin – Dabo, Boudebouz (81. Sanson), Roussillon (66. Camara) – Ninga (75. M. Yatabaré).
    Náhradníci: Ligali – N'Diaye, Sanson, M. Yatabaré, Camara, Bakar, Deza.

    Rozhodčí: Millot – Luzi, Pacelli
    bahis siteleri