Mountfield HK – HC Litvínov 3:2 (2:0 po s.n.) | Olomouc – Kometa Brno 0:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 4:5 (kon.)
Zlín – Jihlava 4:2 (kon.) | Vítkovice – K. Vary 4:1 (kon.) | Třinec – HC Plzeň 3:4 (kon.)
Pardubice – Chomutov 4:2 (kon.) | Sparta – Č. Budějovice 9:2 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
4:1 (0:0, 2:0, 2:1)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 28.11.2015, 13:30 • Ostrava aréna • DHL Extraliga juniorů • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:53
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí se rozjeli do pásma, trochu akci zpomalili, Klok poslal puk na DOMINIKA KAFKU, který pro jistotu dojel až k brance a v klidu zvýšil na 4:1. Asistence: Lukáš Klok, Lukáš Žiak.
     
    52:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Třetí puk v karlovarské síti, hosté jsou poněkud rozpačití,ale pravice sudího ukazuje jasně. Po pokusu Žiaka dostal puk za Harakala DOMINIK KAFKA – 3:1. Asistence: Lukáš Žiak.
     
    44:22
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hrstka diváků fandících Karlovým Varům se potěšila, z protiútoku se hosté dostali až před branku a ONDŘEJ BERÁNEK snižuje na rozdíl jedné branky – 2:1. Asistence: Tomáš Nguyen.
     
    22:26
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice využívají přesilovku, když se po nahrávce Maliny znovu trefuje LUKÁŠ ŽIAK – 2:0. Asistence: Vlastimil Malina, Dominik Kafka.
     
    20:28
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Karlovarští se nestačili příliš rozkoukat, Adamík poslal puk na Kafku, ten našel volného LUKÁŠE ŽIAKA, který se dostal do úniku, který tentokrát čistě proměnil a posílá svůj tým v oslabení do vedení 1:0. Asistence: Dominik Kafka, Vojtěch Adamík.

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 21. Žiak (Kafka, Adamík), 23. Žiak (Malina, Kafka), 53. Kafka (Žiak), 59. Kafka (Klok, Žiak) – 45. Beránek (Nguyen)


    HC Vítkovice Ridera: Wanecki (Šimeček) – Šendera, Adamík (C), Klok, Ďurkáč, Krčmář – Spratek, Kurovský, Wróbel, Malina, Žiak, Ollender (A), Raška, Danielčak, Kmošek, Kafka (A)
    HC Energie Karlovy Vary: Harakal (Frček) – Beer, Pajk, Rulík (C), Dudek, Vodička, Weinhold – Beránek (A), Nguyen, Zikmund (A), Svoboda, Čejka, Vrána, Davídek, Hauzr, Hendrych, Janata, Babka

    Rozhodčí: R. Šír, V. Fiala – J. Gebauer, M. Gančarčík
    bahis siteleri