TPS – Rauma 3:3 (kon.) | Blues – Kärpät 2:0 (kon.) | Davos – Skellefteå 1:1 (kon.)
Luleå – Frölunda 3:2 (kon.)
konec
TPS Turku
3:3 (1:2, 0:0, 2:1)
Lukko Rauma
Úterý 01.12.2015, 17:30 • HK Areena, Turku • Hokejová Liga mistrů
Předzápasové kurzy
Partner:
    Tomi KALLIO - 3:3
     
    59:40
    TPS právě vstřelilo branku!
    Velké rozuzlení tohoto utkání v samotném závěru! Domácí nakonec využili přesilovku a to prostřednictvím TOMIHO KALLIA. Ten dostal přihrávku od Perrina na pravém kruhu, vybruslil si více do středu a svižným pokusem překonal Zapolskiho dvacet vteřin před koncem. Asistence: Éric Perrin, Ilkka Pikkarainen.
     
    58:04
    Nepříjemná záležitost pro Lukku! Rozhodčí jeho tým posílají do čtyř hráčů. Vyloučený byl Niskala (RAU) za hákování.
    Dave SPINA - 2:3
     
    57:17
    TPS právě vstřelilo branku!
    Domácí snížili! Tenhle gól může být pro odvetu důležitý. DAVE SPINA, navrátilec z trestné lavice, pohodlně zakončil do poloprázdné branky poté, co dostal přihrávku podél brankoviště, kterou adresoval od druhé tyčky svou hokejkou Perrin, jenž rychle a chytře objel Zapolskiho branku. Asistence: Éric Perrin, Tomi Kallio.
     
    54:48
    Další trošku zbytečné vyloučení na straně domácích. A hosté budou mít přesilovku 5 na 3! Fauloval Forsström (TPS), a to hrou vysokou holí.
     
    53:50
    Frustrovaný Spina (TPS) trošku zbytečně u mantinelu trefil loktem svého protihráče. Rozhodčí ho vyloučili na dvě minuty.
     
    51:10
    Puk je nyní za brankou Setänena. I když v jedné možnosti byl TPS gólu opravdu blízko, puk za brankovou čáru Zapolskiho nezapadl. Ten lapačkou zasáhl na poslední chvíli v brankovišti! Do konce přesilovky nezbývá mnoho.
     
    49:38
    Teď se s tresty roztrhl pytel. Asplund (RAU) a jeho hákování pozornosti rozhodčích neuniklo. TPS má k dispozici přesilovku 4 na 3!
     
    48:31
    Početní výhoda hostům netrvala příliš dlouho. Nurmi (RAU) se totiž dopustil hákování a a také on obdržel dvouminutový trest.
     
    48:24
    První vyloučení této třetiny. Spina (TPS) se provinil podražením a musel odejít na 2 minuty na trestnou lavici.
     
    46:36
    Lukko mohlo navýšit vedení! Dostalo se totiž do brejku dva na jednoho. Gagnon nakonec zvolil zakončení s kličkou, ale trefil jen připraveného Setänena. Ten si v téhle situaci poradil, jak měl.
     
    43:02
    Zapolski si zatím vede lépe než jeho protikolega Setänen. Teď likvidoval střelu od modré a následnou bezprostřední dorážku Perrina. Ten totiž trefil z blízkosti jen jeho výstroj.
    Jesper PIITULAINEN - 1:3
     
    42:01
    Tým Lukko Rauma právě vstřelil branku!
    Chyba ve středním pásmu stála TPS další inkasování. JESPER PIITULAINEN se po zisku puku prohnal kolem pravé strany a přesnou střelou našel skulinku mezi brankou a betony Setänena. Ten si tenhle inkasovaný gól za rámeček určitě nedá. Bez asistence.
     
    37:01
    Zdržování hry se nyní dopustil Mikkola (RAU) a obdržel dvě minuty. Domácí mají možnost v závěru třetiny vyrovnat.
     
    32:49
    Jasné vyloučení. Oba hlavní rozhodčí přestupek signalizovali. Brankáře Zapolskiho fauloval díky nedovolenému bránění Moisio (TPS), budeme tak sledovat další přesilovku Raumy.
     
    26:23
    Přesilovou hru si zahraje také Turku. Koivisto (RAU) měl na svědomí také hákování, obdržel menší trest.
     
    24:21
    Tallinder (TPS) musel zatáhnout za záchrannou brzdu. Dopustil se hákování, Rauma bude mít k dispozici první početní výhodu.
     
    15:34
    Jaatinen (RAU) se dopustil podražení a musel odejít na 2 minuty na trestnou lavici. Využije TPS přesilovku?
    Janne LAHTI - 1:2
     
    13:28
    Tým Lukko Rauma právě vstřelil branku!
    JANNE LAHTI posílá svůj tým do vedení! U brankoviště se dostal k puku, který poslal do poloprázdné svatyně, neboť gólman Setänen byl úplně rozhozený a ležel mimo svůj prostor. Asistence: Turo Asplund.
    Teemu NURMI - 1:1
     
    09:55
    Tým Lukko Rauma právě vstřelil branku!
    Po vyhraném buly Lähteenmäkiho se střelou zápěstím ihned prosadil TEEMU NURMI, jenž srovnává stav. Setänen na tenhle svižný pokus nemohl absolutně zareagovat. Asistence: Sami Lähteenmäki.
    Tomi KALLIO - 1:0
     
    06:06
    TPS právě vstřelilo branku!
    TOMI KALLIO otevírá skóre tohoto utkání. Hosté za brankou nedobře a nedůrazně bránili. Domácí forvard se tak před brankou dostal k puku po přihrávce Perrina, stačilo mu do něj jen dloubnout a touš se doškoural za brankovou čáru podél betonu ležícího Zapolskiho. Asistence: Éric Perrin.
     
    01:27
    Tohle byla dobrá možnost pro TPS! Vähätalo se snažil dorážet před Zapolskim pumelici Nummelina od modré čáry, nakonec si ale hostující defenzíva poradila. Rozhodčí následně hru přesunuli o středního pásma.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 7. Kallio (Perrin), 58. Spina (Perrin, Kallio), 60. Kallio (Perrin, Pikkarainen) – 10. Nurmi (Lähteenmäki), 14. Lahti (Asplund), 43. Piitulainen


    TPS Turku: Setänen (Georgijev) – Eronen, Tallinder, Forsström, Nummelin, Tikkanen, Keskitalo, Berger – Kallio, Spina, Perrin – Vainiola, Pikkarainen, Vähätalo – Siiki, Virta, Ahtola – Moisio, Karvonen, Nieminen – Jon. Virtanen
    Lukko Rauma: Zapolski (Rinne) – Jes. Virtanen, Tommila, Niskala, Ahonen, Brookbank, Mikkola, Jaatinen, Hyvärinen – Vahalahti, Piitulainen, Gagnon – Lahti, Koivisto, Asplund – Nurmi, Suuronen, Lähteenmäki – Sipiläinen, Riska, Lähde

    Rozhodčí: Gofman (RUS), Hribik (CZE) – Saha, Kiilunen (oba FIN)
    bahis siteleri